ТРОМБОФИЛИЯ -ТЕМА 7

• 64 017
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
Анестезиологът в Надежда прецени след раждането да съм на 0,4 на 12 часа, а не на 0,6 на 24 часа.
JT каза че те е боляла вената при изписването и при теб ли тромбчето е в следствие на механична причина, където са били ябакатите?

# 301
Анестезиологът в Надежда прецени след раждането да съм на 0,4 на 12 часа, а не на 0,6 на 24 часа.
JT каза че те е боляла вената при изписването и при теб ли тромбчето е в следствие на механична причина, където са били ябакатите?
Не, бяха в крака и двата.

# 302
  • София
Лаленце, прегръдки. Flowers Hibiscus

Герда, това имах предвид - Лаленцето го е разказала.
Ослеков може да е добър оператор, но това не го прави добър лекар. Ако беше ме пратил за изследване когато отидох при него, щях да имам дете на 2г. Вместо това се държа ужасно грубо и непрофесионално, заяждаше се с мен през цялото време.

# 303
Във връзка с тромбите - трябва ми препоръка за добър съдов хирург. Бях при двама, нищо не ми изписаха като продължаваща терапия след спирането на Клексан - а, а мен това малко ме притеснява. Ще търся още едно мнение.
При Станева в Токуда бях и не останах впечатлена, меко казано.

# 304
Здравейте.  Предстои ми секцио. Моля в споделите опит как е било при вас в предвид тромбофилията. Аз съм с фактор 2 20210 а. Хетерозигот. На терапия фракси 0,6 всеки ден съм. Сега съм в 36 седмица. Ясно ми е, че се продължава терапията и в поспарталния период. Интересува ме самия процес на възстановяване. Терапията отразява ли се на лохиите? Да не би да се получи кръвоизлив. Моля да споделите вашия опит.

# 305
JT, търси Червенков в Токуда. Малко се големее, но има за какво.

# 306
Аз съм на клексан 0.6 след раждането и нямам особено обилни лохии, едва след слизането на кърмата, на всяко кърмене се изсипва нещо като обилен Ц, аз си имам обилен принципно. През другото време рядко имам.

# 307
Паскалева ми каза, че след раждането дослагвам (старата) дозата нмх от преди раждането ,докато имам инжекции и след това минавам на по-ниска доза, в моя случай 40 дни.( заради смъртен случай на родилка с бебе от тромб).

# 308
  • София
Сън, не можах да те мерна по групите и са ти честитя. Да сте живи и здрави с малката бонбонеса Heart Eyes

# 309
Акси, мерси ❤

# 310
Здравейте, момичета!
Най- сетне след загубата преди повече от година половина съм с положителен тест за бременност. След ин витро съм, още не сме видели плоден сак, но съм на терапия с фраксипарин и аспирин, освен всичко останало. Имам доказани хомозигот по PAI и VEGFA.
Имам правен аспи-тест и според проф. Паскалева е добре да си взимам аспирин, но искам да отида и за анти- Ха в един момент. Сега е малко рано, но слагам инжекцията е 18.00, а знам, че трябва да се вместя в онези 4 часа макс от поставянето. Мисля, дано всичко е наред, да отида към 8-ма г.с., но не знам как да изместя часа. Бихте ли ме посъветвали, ако местя всеки ден с по 15 Мин. по-рано поставянето, лошо ли е? Най-лесно би било да пропусна едно поставяне и да сложа на следващия ден към 9.00-10.00, но малко се притеснявам.
Весели празници на всички!

# 311
Аз съм местила с по 4 часа инжекцията или не съм слагала един ден.
Преди изследването трьбва (поне) една седмица да се слага по едно и също време защото това оказва влияние на резултата.

# 312
Зазамег, тихичко честито! Пожелавам този път до термин и щастлив финал и лека бременност;)

Аз също местих с по-няколко часа по-рано докато завъртя. Сега като раждах по същия начин ми го изместиха по-рано. Примерно вместо в 6:00 в 4:00 и така докато сигнеш подходящния час:)

# 313
Много ви благодаря, момичета! Да, надявам се този път да е до финал!

# 314
Ще бъде,ще бъде! Пиши, ако имаш нужда от някакви съвети! Ще помагаме.

Общи условия

Активация на акаунт