Звездни компромати- 380 част

• 94 059
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
В БТВ всички предавания са навряни в 2 студиа. Правят нови, невиждани досега, но защо толко се бавят, това е цяло лято.

# 136
Гала си е правила яко процедурки и за очите и за лицето и за.......навсякъде. Добре се получава, даже не се личи разликата със Стефчо..
На мен лично ми прилича на ботокс. Като се усмихне, очите й не се движат. Челото й имаше някаква мимика обаче.

Гала според мен изглежда супер за годините си. Дано и аз да сьм така на нейните години поне в лице, защото в тяло и сега не сьм. Гледах интервю с нея преди 5-6 годи, в което каза, че си слага ботокс и не виждам нищо лошо в това. Не мисля, че е като гротеска, нито пък, че поставянето на филъри или ботокс е някакъв компромпат, когато е направено добре.

# 137
Аз забелязах само бръчиците в ъглите на очите. Мисля, че без грим на очите, това го подчерта още. Освен това, на премиерата на ВБ бяха включили доста силни светлини.

# 138
Да И аз забелязах това, така че в момента там няма ботокс

# 139
Гала и Бубето, да се чете Кремена заедно са били на подмладяващи процедури. При един и същи доктор, та очаквам в скоро време съвсем да са като близначки. Много са им пресни рефрешовете и си мърдат само очните ябълки

# 140
Гала като се ухили и ѝ се сбръчва носа от двете страни. Като го видя и после не мога да си го избия от съзнанието. Дано поне това е обработила допълнително.

# 141
Гала я виждах на живо последно миналата година, изглежда много много добре. Жена във възраст е, на екран, не виждам нищо лошо в интервенциите й. Една Антония Петрова уж с 20г.по- млада изглежда в пъти по- амортизирана. И други, и други....

# 142
Това ѝ е чара на гОла Simple Smile

# 143
Мъжете не остаряват по-бавно, просто критериите към тях са други.

Диляна Попова
Миро
Павел

# 144
Диляна поне не се правеше не маймуна, но гледам, че и нея не я е пощадило.

# 145
  • Sofia
Кремена си е правила устата,беше и много тънка,почти никаква преди.

# 146
Миро дали се харесва на какво прилича в момента?

# 147
Миро дали се харесва на какво прилича в момента?

Очевидно се харесва.
Като изключим брадата на мен също ми харесва.

Алекс Алексиев и семейство на благотворителния мач с Берое:
Скрит текст:

# 148
Кремена си е правила устата,беше и много тънка,почти никаква преди.
Добре са и се получили

# 149
Днес ще работя от вкъщи и рекох да си пусна Гала. Тя е друг човек! Снощи беше подута и невзрачна, сега е подута само около носа. Харесва ми днес. Sunglasses
Ева не я харесвам, има нещо лукаво в тази жена. Изглежда ми "евтина". Hands Thumbsdown  Както написаха и други, остави ме с лошо впечатление от участието си в Черешката.

Общи условия

Активация на акаунт