VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 1 /10.09.- 16.09.2018/

• 132 420
  • 3 407
  •   1
Отговори
# 2 355
Яна много повече ми харесва от Айшвария.

# 2 356
  • & I'm not the only one
Всеки си има вкус, да не го обръщаме на спор Hug На мен просто ми напомня типа красота Simple Smile

# 2 357
Яна много повече ми харесва от Айшвария.

Е, то така да сравняваш отделни снимки, на жена, която на конкретната снимка е на 20+, с жена, която на конкретната снимка е на 40-50, едната снимка с позиране и корекции, другата - моментна и папарашка... Ако се понапъна, мога да намеря снимка, на която изглеждам по-добре от Моника Белучи на конкретна кофти снимка...

# 2 358
Оф, тук сме като св.Петър дето си признал, че докато се съмне три пъти ще се откаже от Христа. Ние цял ден се отказваме от ББ, но все питаме в 21 часа ли ще почне. Човещинка е да видиш някои, които може да живеят битово по-добре от теб, да се мислят за ВИП, ама са прости като налъми. Както се казва "богатите също плачат", а на нас ни остава да сме красиви и умни. Е, поне аз съм такава. А смехорията с възпитанието и децата даже няма да я погледна.

# 2 359
  • София
Така. Това е моята кукла на Графа. Познайте с кой.

# 2 360
Много е красива Айшвария Рай:

Но и тя има добри и лоши периоди. Дори много лоши. И все пак за мен е изключителна красавица.

Яна, не ми харесва.  

# 2 361
Джерард Бътлър?

# 2 362
  • Оптимист по принуда
Така. Това е моята кукла на Графа. Познайте с кой.
Горко завидях!

Аз като видна простакеса сложих един прост боб...с наденичка.
Тете, по-шЮрочка сламка щи трябва за довечерашното меню. И да си туриш манчията, че предполагам ще спите на отворени прозорци Joy

# 2 363
Помислих го за Стефан Вълдобрев

# 2 364
Демо...споко.
Ще изолирам ММ със стъклена преграда....аз боб не ям 😆

Оф, тук сме като св.Петър дето си признал, че докато се съмне три пъти ще се откаже от Христа. Ние цял ден се отказваме от ББ, но все питаме в 21 часа ли ще почне. Човещинка е да видиш някои, които може да живеят битово по-добре от теб, да се мислят за ВИП, ама са прости като налъми. Както се казва "богатите също плачат", а на нас ни остава да сме красиви и умни. Е, поне аз съм такава. А смехорията с възпитанието и децата даже няма да я погледна.

Поредния трол. Нищо не разбрал от писанията ни...което ще рече, че е доста пр.....т...не ми е удобно да обиждам, не особено умен да речем....
Няма ли да напуснеш темата...случайно.
С фръцване ако може Joy

# 2 365
  • София
Леле, направо да ни атанатемосат, друго не очаквам.
Simple Smile))))))

# 2 366
Какви лещени зърна, всичко пасирано, ще смучем с лъжицата Simple Smile Сламки НЯМА.

Joy Ей,твай,майсторска работа...Ох,сама се хилотя...

# 2 367
Тази вечер само от темата ще се информирам.
Нема ни телевизори ни нет.Само мобилния ми остана та криво ляво,
тихо и кротко ще си чета тука.
Парадокс и аз тази вечер съм на боб.В тази тема става нещо👀

# 2 368
Ти ще го пасираш ли ? Thinking

Satisfied

Споко...ще ти опиша перлите на Патрашка...Hands V

# 2 369
  • София
Патрашка днес няма да има. Ще са само Азис и Сашка.
Патрашка утре, евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт