Инвитро КИРМ гр. Плевен

• 52 069
  • 412
  •   1
Отговори
# 270
Успех и резултата да е положителен 🙂

# 271
Винаги съм се чудила какво хубаво толкова сте видяли от Гинчева. Крайно неприятна ми беше с нейните забележки къде сме ходили, защо и кой ни е насочил. Смених я още преди 2 години с Иванов, който е гениален. Тя е заядлива, дръпната, с огромно самочувствие и предпочитания за андролог -Първанова. Отидохме при Рилчева и се разсърди... изобщо не я харесвам, а акушерката й е толкова добра и мила жена... тя ми обясни спокойно, не дръпнато и сопнато. Мъжа ми беше с ужасна спермограма  - безнадеждна, тая ми се дзвери насреща. Аз питах за тръби дали да снимам, тя каза, че няма смисъл- за ин витро сме. Направих снимка на тръби и там имаше проблем, Иванов щеше да прави ин витро, но с неговото лечение и това на Рилчева забременях без процедури - спонтанно. Трябваше да отида да й ударя папката в главата на тая чума, каза ми, че няма да ми трябват документите ми, защото ще е ин витро....

# 272
Някоя от Вас може ли да ми даде номера на акушерката на доц. Петър Иванов - ак. Миглена Русанова?
Благодаря предварително!

# 273
Звъннете в клиниката и те ще Ви свържат

# 274
Здравейте! След установени запушени тръби ми предстои да кандидатствам по фонда и съответно да направим инвитро. Насочила съм се към доц. Иванов. Има ли някоя от вас която е правила инвитро при него или в момента прави? Как протече, каква част покрива фонда и какво ви струваше на вас? Ще се радвам на всякаква информация. Благодаря ви! 🍀

# 275
Има ли някоя с новости около Кирм ? Nadin?! Последно като бях на преглед, в кабинета присъства и някакъв нов колега, но така и не разбрах, за точно кой филиал го гласяха.
Ще се радвам , ако споделите Simple Smile

# 276
Здравейте,
От скоро съм при доц. Иванов в КИРМ, гр. Плевен. Доволна съм от отношението и обърнатото внимание.
Същото мога да кажа и за прегледите при д-р Рилчева. Нея за сега я посещавам по-често Simple Smile
Днес изпратихме документите към ЦАР.
В тази връзка бих искала да попитам дали знаете кога заседава комисията?
С няколко думи - до колко време горе долу да очаквам развитие?
Благодаря!

# 277
Ако не се бъркам за около месец излиза решението за финансиране от ЦАР

# 278
Месец - месец и половина.

# 279
Ако не се бъркам за около месец излиза решението за финансиране от ЦАР
Месец - месец и половина.

Благодаря

# 280
Здравейте,
От скоро съм при доц. Иванов в КИРМ, гр. Плевен. Доволна съм от отношението и обърнатото внимание.
Същото мога да кажа и за прегледите при д-р Рилчева. Нея за сега я посещавам по-често Simple Smile
Благодаря!
Заседанията по принцип са по средата на месеца, но вие може да се класирате за другия месец. Миналия месец получих своята заповед и комисията заседава тогава на 9.02.

# 281
Здравейте! Има ли някоя от вас, която е при д-р Бодурска и ще стартира процедура или е стартирала? Искам да знам как подхожда и какво предписва за пиене?

# 282
Здравейте,
Благодаря!
Здравей! Аз също съм при доц. Иванов Невероятен човек и специалист. Аз започнах стимулация по дълъг протокол преди 5 дни. Успех 🙏☘️

# 283
Здравейте,
Благодаря!
Здравей! Аз също съм при доц. Иванов Невероятен човек и специалист. Аз започнах стимулация по дълъг протокол преди 5 дни. Успех 🙏☘️

Успех и на теб!
Ние получихме вх.номер от ЦАР и чакаме априлското заседание.

# 284
Здравейте дами
Диагностицирани сме с мъжки фактор. След три неуспешни инсеминации и една инвитро се решихме ,че ще търсим мнение на други доктори. Събрах всички документи,изследвания и запазихме час.
Избрахме д-р Бодурска за консултация. Останах очарована. Страхотен лекар. Обяснява всичко точно и ясно ,не си губи времето. Нахвърля всичко на един лист, събра цялата информация,разпитва ,търси и накрая говори. Разбрахме, че инсеминациите ни всъщност не са били със стимулация и шансовете ни са били като при нормално зачеване. Още повече не сме пускали проходимост на тръби.Прегледа беше много обстоен,никога до сега не са ме преглеждали така. Пусна ни много изследвания ,които бяха пропуснати,а важни. Още в същия ден ни уреди за консултация при д-р Рилчева относно спермограмата на ММ.
Рядко се среща такъв доктор. Предостави номера си за консултация след като излязат изследванията и за последващите стъпки.
Най-вероятно ще сме за инвитро и ще кандидатстваме по фонда ..
Ще видим как ще се развият нещата по нататък. За сега сме много доволни.

Знаете ли дали КИРМ работят със здравна каса? Ако ни кажат ,че можем да опитаме с инсеминация,има ли нещо което се покрива от здравната каса?  Питам за да знам как ще се движим финасово.. Сумата за изследванията лекичко ни изненада..

Общи условия

Активация на акаунт