Инвитро КИРМ гр. Плевен

• 51 959
  • 410
  •   2
Отговори
# 360
Здравейте! От гореизброените съм пила профертил и регулат про. При мен бяха други лекарствата. Щом са ви казали да пиете това, вярвайте на доктора си.
Здравейте, момичета, ще се радвам ако можете да ми помогнете с малко информация Hug
Края на месец Март получихме заповедта и в избраната от нас клиника КИРМ Плевен започнаха да ни правят изследвания и на двамата (с мъжки фактор сме заради морфология), изледванията на мъжа ми са перфектни, но в моята микробиология има гъбички Candida в умерено количество, но все пак беше необходомо да започнем лечение и така в момента и двамата пием Макмирор, аз си слагам и Макмирор свещички + Гиназол и отделно пия Флукорик. За жалост този цикъл го пропускаме заради лечението, после отново ще ми взимат изледвания, отново ще чакаме резултати и в крайна сметка ще пропуснем и цикъла през месец Юли.. Disappointed
И отново за жалост се оказва, че месец Август ембриолозите не работят, тъй като се извършва задължителна подмяна на оборудването и оставам чак за Септември месец (разбира се доктора ме попита дали желая да чакам до тогава и че може да започне още сега, но нещата ще са претупани, а ние всички в крайна сметка се целим в положителен краен резултат..). В крайна сметка през тези месец ще пия лекарства които да ме подготвят за процедурата и искам да знам по-опитните от вас или тези, които в момента преминават през всичко дали пият същите лекарства каквито ще започна и аз и ако някой може да ми даде какъвто и да е съвет ще съм много благодарна (прикачвам файл) Heart

# 361
Здравейте момичета,
Мисля да сменям клиниката и града. Имам 1 неуспешно ИНСЕ + 3 неуспешни ЗЕТ в друга клиника. Насочила съм се съм КИРМ Плевен, чувам и съм чела много добри отзиви.
Мога да кандидатствам по фонда. Въпроса ми е, знаете ли дали работят с чужди криобанки? Аз съм с донорски сперматозоиди но до сега съм ползвала материал само от Cryos - Дания. Партньор нямам. Не искам български донор.
Благодаря ви.

# 362
Здравейте момичета,
Мисля да сменям клиниката и града. Имам 1 неуспешно ИНСЕ + 3 неуспешни ЗЕТ в друга клиника. Насочила съм се съм КИРМ Плевен, чувам и съм чела много добри отзиви.
Мога да кандидатствам по фонда. Въпроса ми е, знаете ли дали работят с чужди криобанки? Аз съм с донорски сперматозоиди но до сега съм ползвала материал само от Cryos - Дания. Партньор нямам. Не искам български донор.
Благодаря ви.

Работят с Овобанк със сигурност! Успех!

# 363
Здравейте момичета,
Има ли някоя от вас, която е била на ЗЕТ при д-р Иванов? Каква е подготовката? Предписвали ли са Ви Резелиго преди трансфер?

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 17:40 от Джи Джи

# 364
Здравейте момичета, дали някоя има хартисали 2 кутии Climara (лепенки), тъй като в България ги няма? Благодаря 🥰

# 365
  • Ловеч
Вижте по ФБ групите, често продават там.

Здравейте момичета, дали някоя има хартисали 2 кутии Climara (лепенки), тъй като в България ги няма? Благодаря 🥰

# 366
Здравейте, има ли раждали момичета при доц. Петър Иванов или такива на които е правил секцио? Какво ви е мнението за Втора клинична база в Плевен?

# 367
Здравейте, има ли раждали момичета при доц. Петър Иванов или такива на които е правил секцио? Какво ви е мнението за Втора клинична база в Плевен?

Миналата година ми прави секцио, доволна съм от него, белега ми изобщо не си личи. Втора база си е като всяка държавна болница, негативи има откъм персонал и поддръжка на легловата част, но пък детето ми остана 10 дена в неонатология и съм много благодарнаа, че се погрижиха за него и ми го изписаха живо и здраво.

# 368

Миналата година ми прави секцио, доволна съм от него, белега ми изобщо не си личи. Втора база си е като всяка държавна болница, негативи има откъм персонал и поддръжка на легловата част, но пък детето ми остана 10 дена в неонатология и съм много благодарнаа, че се погрижиха за него и ми го изписаха живо и здраво.

Бихте ли споделили каква е цената на секциото при него , също така какво е необходимо да се носи в родилното

# 369
Да не Ви излъжа, че вече не помня, но някъде около 960лв. да беше, защото го водят избор на екип. Списък за родилното не пазя. Носих за детето 2 комплекта пелени, памперси, мокри кърпички, 4-5 комплекта дрешки, хавлийка, козметика (шампоан, судокрем, олио/т. мляко - с олиото една акушерка ми каза, че по-лесно се изтрива първото ако на бебето). За родилката чаршаф, калъфка, памперсни пелени, помпа за кърма, подплънки за гърдите, нощници с копчета (колкото повече, по-добре - при мен като тръгна кърмата бяха все мокри), лигнин, превръзки за родилки, ако ще е секцио си вземете и лепенки водоустойчиви, за да се къпете спокойно, и хигиенни принадлежности. Вода, айрян, сок бистър примерно ябълков, това вече при захранването ще ви трябват течности.
Честно казано сигурно пропускам нещо, но мина година и 5 месеца. Ако ходите в КИРМ там имат списък.

# 370
Да не Ви излъжа, че вече не помня, но някъде около 960лв. да беше, защото го водят избор на екип. Списък за родилното не пазя. Носих за детето 2 комплекта пелени, памперси, мокри кърпички, 4-5 комплекта дрешки, хавлийка, козметика (шампоан, судокрем, олио/т. мляко - с олиото една акушерка ми каза, че по-лесно се изтрива първото ако на бебето). За родилката чаршаф, калъфка, памперсни пелени, помпа за кърма, подплънки за гърдите, нощници с копчета (колкото повече, по-добре - при мен като тръгна кърмата бяха все мокри), лигнин, превръзки за родилки, ако ще е секцио си вземете и лепенки водоустойчиви, за да се къпете спокойно, и хигиенни принадлежности. Вода, айрян, сок бистър примерно ябълков, това вече при захранването ще ви трябват течности.
Честно казано сигурно пропускам нещо, но мина година и 5 месеца. Ако ходите в КИРМ там имат списък.

Да там си следя бременността, но доктора каза че още е рано да говорим за тези неща а аз искам да се подготвя предварително , защото вече ми става и тежичко.. Много ви благодаря

# 371
Да и аз така го питах все. Ще се подготвите, като отидете в бебешки магазин има всичко. Не съм от Плевен, но голяма част от нещата за бебка ги накупихме от магазин Active baby, а моите нощници, които не облякох повече след родилното ги взех от магазин movi, бяха евтини.

# 372
Здравейте,
Дали има някоя дама, която в момента ходи на прегледи при доц. Иванов или е в ин витро процедура?

# 373
Здравейте,
Аз ходя при доц. Иванов. Ще се радвам, ако мога с нещо да съм Ви полезна.

Здравейте,
Дали има някоя дама, която в момента ходи на прегледи при доц. Иванов или е в ин витро процедура?

# 374
А знаете ли дали издава болнични, ако се наложи или е проблемна бременността?

Във Втора Клинична База.

[quote author=Bilqnan link=topic=1062309.msg48028132#msg48028132 date=1715674193]
Доколкото знам, е 900 лв.

Планово секцио при доц Петър Иванов на каква цена е

Здравейте! Доц.Иванов в коя клиника прави секцио? Защото аз съм ходила на прегледи преди при него и си мислех, че не изражда бебета.
[/quote]
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт