Инвитро КИРМ гр. Плевен

• 53 993
  • 452
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!Колко Ви е АМХ и ТСХ?Витамин Д, инсулин и базовите, които Вие сте направили ги направихме ние след не успех.Оказа се, че съм с ИР висок инсулин и високо ТСХ, много нисък витамин Д.Също ми откриха тромнофилия.Общо взето започнете от там да си запазите час за репродуктивен, през това време мъжът Ви да направи една спермограма и от там нататък репродуктивния ще Ви насочи.

# 451
Здравейте!Колко Ви е АМХ и ТСХ?Витамин Д, инсулин и базовите, които Вие сте направили ги направихме ние след не успех.Оказа се, че съм с ИР висок инсулин и високо ТСХ, много нисък витамин Д.Също ми откриха тромнофилия.Общо взето започнете от там да си запазите час за репродуктивен, през това време мъжът Ви да направи една спермограма и от там нататък репродуктивния ще Ви насочи.

AMH - 1.96ng/mL,
TSH - 2.310mlU/l
Спермограмата  е Ок.

# 452
АМХ-то е добре, но ТСХ трябва да е под 2 най-добре 1.5 преди забременяване.Започнете от това да запазите час за репродуктивен и той да Ви назначи допълнителни изследвания.Изследвайте се и за тромбофилия,НК клетки и генетични и при двамата.Ние първо с тях почнахме и имахме един неуспех след него започнахме да търсим по-задълбочено и открихме високото ТСХ и ИР.Също така и микробиология извинявам се, че така хаотично пиша, но много неща сме правили може и някой да забравям.Ако имате нещо да питате или тук или на лично ще отговоря.

Общи условия

Активация на акаунт