Да преправим старите мебели с любов - тема 34

• 99 943
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ПВЦ ламперия,бързо,лесно  и хубаво. Има много избор и се полага лесно с един силикон сте готови. На вилата бях направил и душ кабината с тази ламперия Simple Smile

# 271
Може ли линк към някоя от този тип?

# 272
# 273
Виж и тук http://www.lia.bg/2015-12-18-10-29-05/vox-motivo
Има тип ламперия Hands V

# 274
  • София
Тази ламперия ще държи ли на мокрене?

# 275

На втория линк пише: напълно водоустойчив продукт, би трябвало. Сега стоя и ги гледам, и се чудя в коридора дали няма да ми свършат работа? Признавам си, че ме грабна лесното поставяне.

# 276
  • В градината...
Една колежка нямаше достатъчно средства  и си налепи върху старата ламперия ПВЦ. На пръв поглед не е лошо, но си е найлонец все пак.

# 277
Каква е цената на тези стенни облицовки?

# 278
  • София

На втория линк пише: напълно водоустойчив продукт, би трябвало. Сега стоя и ги гледам, и се чудя в коридора дали няма да ми свършат работа? Признавам си, че ме грабна лесното поставяне.
Аз имам едни стърчащи тръби в кухнята и трябва да измисля нещо като "кутия".

# 279
Това си харесах, защото се продава отделно, трябват ми около 2 квадрата, другите са на пакети с много вътре.
Тези, за които трябва дървена решетка отзад отпадат, не искам да стеснявам стаята.
Ще помисля още малко, това с тухличките много ми хареса, но мъжът ми предпочита да си е латекс.

# 280
НСЧ, аз от години ползвам латекса на Levis. Мия го с обезмаслител и нямам никакви ядове.

# 281
Дали ако смеся шпакловъчна смес на гипсова основа с акрилна боя ще се получи нещо като тебеширена боя?
Хлапето ще боядисва кутии от сок, а имам само гипсова шпакловка и акрилни боички. Пробва да боядиса само с акрил, но трябва да се минат много пластове, защото прозира.
После мисля да се минат с яхтен лак, за да издържат навън.

# 282
  • София
Би трябвало да стане. Аз слагах гипс в оцветител за латекс, но не става само с една ръка.

# 283
Момичета и момчета, върти ми се една идея в главата, но не знам до колко е приложима. Възможно ли е върху шкаф от ПДЧ от този тип :
Скрит текст:

да се сложи дървен плот масив, за да се получи нещо такова :
Скрит текст:

Смятам да запазя мебелите, но да ги префасонирам с профили на вратичките и да ги пребоядисам, като им докарам леко винтидж стил. И такъв дървен плот отгоре много ми допада, въпросът е дали трябва да се разглоби шкафа  ида му се махне горната част и да се замени с дървения плот или новият плот да се "лепне" с нещо отгоре, но с какво?

# 284
  • Перник
Момичета и момчета, върти ми се една идея в главата, но не знам до колко е приложима. Възможно ли е върху шкаф от ПДЧ от този тип :
Скрит текст:

да се сложи дървен плот масив, за да се получи нещо такова :
Скрит текст:

Смятам да запазя мебелите, но да ги префасонирам с профили на вратичките и да ги пребоядисам, като им докарам леко винтидж стил. И такъв дървен плот отгоре много ми допада, въпросът е дали трябва да се разглоби шкафа  ида му се махне горната част и да се замени с дървения плот или новият плот да се "лепне" с нещо отгоре, но с какво?

Защо пък да не може? Според мен дървеният плот може да се залепи върху сегашния с монтажно лепило - поне това ми идва на ум в момента.

Общи условия

Активация на акаунт