С какво ви дразнят свекървите - тема 98

• 53 483
  • 974
  •   1
Отговори
# 495
Хммм, тая девойка много емоционална ще дойде - от едната, та в другата крайност. Генералисимус направо!

# 496
То хубаво си теоретизираме тука, ама няма ли някоя, дето да се радва, ако се сдобие с внуче, без значение свекърва ли, тъща ли, пък ей така с удоволствие да го гледа, да се занимава и да си общува с него, не по задължение и по график? Rolling Eyes

Скрит текст:
Иначе и аз съм обещала да не изтрещя като баба, да спазвам границите и възгледите за отглеждане на деца на родителите, но по собствените си критерии, сепак...
Ако се падне за снаха някоя изперкала веганка примерно, не зная доколко ще мога да се държа нормално...Stuck Out Tongue Winking Eye
Аа, що, има бе.....ама след поне ....10-на години.Тъкмо се озовах без деца и ангажименти вече, хич не ми се "впряга" наново с бебета.Още не съм се нарадвала на свободата си.   Smiley

# 497
Обмислям подъл план да му пращам луканки по куриер до офиса.  Mr. Green

# 498
Обмислям подъл план да му пращам луканки по куриер до офиса.  Mr. Green
Що да е подъл? Той щом сам не се е сетил да си ги поръча да си хапва през деня и да обясни как зачитането е двустранно, ти ще му помогнеш.
Свекърва ли си или лукова глава?! Simple Smile

Да си правите кефа взаимно с любима храна е важно в двойката, но девойката ще се научи бързичко, че със забрани нищо няма да постигне в дългосрочен план.

# 499
Хаха!
Забелязвате ли обаче как темата плавно се приплъзва към страната на мрака, т.е. "Да се оплачем от снахата" Wink
Вегетарианците са сУров народ Simple Smile

# 500
Ако утре четете за кандидат свекърва хранеща тайно златното си яйце с мръвки, да знаете аз съм.

Няма да си първата. Имаше вече една, която се жалваше, че храни мъжа си здравословно, а той тайно ходи да плюска кюфтета при майка си.
Много интересни времена се задават във вашето семейство. Грабвам една голяма купа с пуканки и сядам да следя сериала.  Laughing

# 501
Супер интересно ми стана като се замислих какво БИ се случило, ако кифленството беше заминало на почивка с тая вегетарианка Anguished. Не съм останала с впечатление малката да е много хрисима и ти да видиш - войната на пържолите!

# 502
  • София
То хубаво си теоретизираме тука, ама няма ли някоя, дето да се радва, ако се сдобие с внуче, без значение свекърва ли, тъща ли, пък ей така с удоволствие да го гледа, да се занимава и да си общува с него, не по задължение и по график? Rolling Eyes
.....Ако се падне за снаха някоя изперкала веганка примерно, не зная доколко ще мога да се държа нормално...Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз, аз. С удоволствие, след като възпитанието не е моя грижа. Ще правя пилешки хапки на вуйчо и племенниче, къркайки си за вдъхновение вино.
Ще ме извините, но след като синът ми си разби челото в холната маса и си счупи ръката на дивана вкъщи (не по едно и също време, но давам пример за обгрижено дете), вярвам единствено в сляпата съдба и че му е било писано. И в двата случая не бях близнала капка.
По въпроса за веганката - преди 20+години имах колежка, развела се на стари години с мъжа си, защото синът й довел вкъщи снаха-вегетарианка, с която тя не само не се разбирала, но снахата не давала месо на детето. И колежката се върнала при майка си след 30-годишна пауза, но двете хич не се погаждали, докато с бившия си мъж нямали никакви лоши чувства.

# 503
  • София
Първо реших, че Уиш си прави майтап, обаче явно е сериозна.

# 504
  • при късмета
Уиш, аз дори бях изтървала, че са се събрали. Правилно постъпваш, като го оставяш той да е оправя с нея и не я критикуваш. Аз ако бях на негово място изобщо нямаше да позволя да ми нареждат какво да ям, ама това съм аз. Не критикувам веганите за начина им на мислене, но няма да позволя и моя да критикуват.
Случая ще е интересен, докладвай по-често
Първо реших, че Уиш си прави майтап, обаче явно е сериозна.
И аз

# 505
Кифлестото е още по-мръФФФкоядно и от брат си. Щеше да изяде Хамстера, без окото да му мигне.

Сийче, да, аз извънредно самодоволно съм се разположила на първия ред и гледам безплатен цирк.

# 506
Мйкоуууу, направи си отделна тема, Уиш, апелирам. Това ще е голям театър Joy .

# 507
  • София
...снаха-вегетарианка, с която тя не само не се разбирала, но снахата не давала месо на детето...
И точно в този момент се загубих като готината свекърва/тъща. Всичко си има граници!

# 508
  • при късмета
Присетих се, че имаше критики към Уиш, че не поканила снахата на РД. Ако беше станало така и тя беше плеснала пържоли на масата, Говендър си хапне доволно, какво ли щяха да чуят после ушите му. А Уиш щеше да е обявена за най-негостоприемната и несъобразителна домакиня и свекърва Joy

# 509
По-интересно щеше да е, ако проектоснахата ги строи в две редици и им дръпне една напоителна лекция за ползите от вегетарианството. И метне всички мръвки от масата в коша.  Laughing

Уиш, внимавай, може да стане още по-зле – от вегетарианка да се превърне във веган. Тогава вече вкупом ще го ожалим сина ти, та и теб покрай него.

Общи условия

Активация на акаунт