С какво ви дразнят свекървите - тема 98

• 53 425
  • 974
  •   1
Отговори
# 645
О, такива игри са нож с две остриета. Заигравката с идиоти най-много теб да те подлуди и видиоти. Най-добре, по-далече от подобни екземпляри.

Ми ей я Саламка с нейната свекърва - жив пример. Joy

# 646
  • Наблизо
Tя Наденица е като главен герой от филм на ужасите за снахи.Сигурно доста мъжки майки се прекръстват тук като я четат.

# 647
Tя Наденица е като главен герой от филм на ужасите за снахи.Сигурно доста мъжки майки се прекръстват тук като я четат.

Само проклетите. Нормалните жени, никоя снаха няма да ги закача.

# 648
Стига де, аз на проклетията си разчитам. Специално си я усъвършенствам. Mr. Green

# 649
  • Canada

Дефинирай нормални Simple Smile

# 650
Птица, свекърва ми е от Калабрия, имам представа колко са емоционални. Въпреки това, повишаването на тон, особено на по-възрастен човек си се смята за простащина. Simple Smile
Ох, Ганели, не знам какво да ти кажа - в случая каквото и да направиш, все ще е зле. На твое място бих се отказала да съм кръстница за да си запазя нервите. Бих купила нещо хубаво на детето и бих се извинила на брат му - само така ще излезеш чиста от цялата история. Но ти си преценяваш, аз пак ти казвам че още от началото не бих я изтърпяла. Харесва ти или не, тя му е майка и няма да я остави, въпреки че е неадекватна - в това отношение има известна разлика с България. Така че си прецени как да изхабиш минимум нерви и действай.
Да и това предложих ,но мъжът ми казва че е голяма обида да откажа ,и голяма чест че точно мен са избрали така че е много неприятна ситуация ,Между другото и мойто свеки е калабрезе

# 651
  • София
Не разбрах, авторке, какво предлага мъжът ти? newsm78

# 652
Аз предложих изобщо да не ходя а  да подари подаръка той и да кръсти детето

# 653
  • France
Птица, свекърва ми е от Калабрия, имам представа колко са емоционални. Въпреки това, повишаването на тон, особено на по-възрастен човек си се смята за простащина. Simple Smile
Ох, Ганели, не знам какво да ти кажа - в случая каквото и да направиш, все ще е зле. На твое място бих се отказала да съм кръстница за да си запазя нервите. Бих купила нещо хубаво на детето и бих се извинила на брат му - само така ще излезеш чиста от цялата история. Но ти си преценяваш, аз пак ти казвам че още от началото не бих я изтърпяла. Харесва ти или не, тя му е майка и няма да я остави, въпреки че е неадекватна - в това отношение има известна разлика с България. Така че си прецени как да изхабиш минимум нерви и действай.
Да и това предложих ,но мъжът ми казва че е голяма обида да откажа ,и голяма чест че точно мен са избрали така че е много неприятна ситуация ,Между другото и мойто свеки е калабрезе

Тогава отиди и им гледай сеира. Но с Класа Simple Smile Wink

# 654
Мъжът ѝ вместо да ѝ обяснява каква голяма чест ѝ е оказана, да озапти майка си и да се оправи с роднините си. Ако не може, да си затваря човката.

# 655
  • София
Аз предложих изобщо да не ходя а  да подари подаръка той и да кръсти детето

Да, разбрах, но не разбрах МЪЖЪТ ти какво предлага? newsm78
Нали свекървата е заявила, че ако ти отидеш, тя няма да дойде?

# 656
  • MI
Ганели, ха честито за свеки какабрезе Joy Смея се аз, ама шанс за превъзпитание = 0. Иначе имах предвид лично да отидеш преди това да се извиниш и подариш подаръка, иначе наистина е грубо. Другия вариант ти го е казала Уиш - мъжът ти да я озапти, ако е достатъчно твърд ще успее. Гледай си твоите нерви веднъж, не тези на другите. Ясно ми е че при условие, че и работи в семейната фирма съвсем не му е лесно, но и ти не си боксова круша.

# 657
Ганели, ха честито за свеки какабрезе Joy Смея се аз, ама шанс за превъзпитание = 0. Иначе имах предвид лично да отидеш преди това да се извиниш и подариш подаръка, иначе наистина е грубо. Другия вариант ти го е казала Уиш - мъжът ти да я озапти, ако е достатъчно твърд ще успее. Гледай си твоите нерви веднъж, не тези на другите. Ясно ми е че при условие, че и работи в семейната фирма съвсем не му е лесно, но и ти не си боксова круша.
Благодаря ви момичета ,доста е сложно но сте прави май много го съжалявам мъжът ми.Реших да отида след като съм поканена и ще се постарая да бъда на ниво а тя ако иска да идва ,да я мислят синовете и, А относно мъжът ми да отдавна мисли варианти как да се махне от семейната фирма но е доста сложно и там,трябва да си тръгне без нищо а тук в района го познават всички и много се срамува да си потърси работа като обикновен работник,и казва също че е вложил сърцето си в семейната фирма и много го боли.Явно чака да се споминат но осъзнавам че това нее вариант.Между другото аз ня мисля изобщо свекито само като трябва да се събираме по празници става доста тягосно

# 658

Дефинирай нормални Simple Smile

Нормални свекърви, са такива, каквито би трябвало да са нормалните хора - приятни, забавни, интелигентни - да може да се проведе някакъв разговор, тактични - колкото е нужно, искрени и честни. Без да вживяват в някакви роли на критици и командири, без да влизат, като бесни глигани в личното ти пространство - буквално и преносно, без да лъжат и да се опитват да манипулират и разни такива неща ...

Просто да не са си сложили сами етикета "свекърва", а да бъдат себе си, колкото и да е клиширано това ... Но понеже за някои, да бъдат себе си, означава да бъдат един провал, или да бъдат едно нищо /в най-добрия случай/, започват да изпълняват едни скапани ролички ...

# 659
  • MI
Ганели, а да се преместите в друг град мислили ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт