Спам тема (сбогом айляшки сезон) от 11.9. до когато.

• 25 981
  • 850
  •   2
Отговори
# 75
Джу, бъди милостива към негледащите клипове. Пусни едно ЛС. Обещавам, ще изнамеря доктора и ще го набия, дето така лошо  те подлъзна.  Joy

# 76
  • Euskal Herria
Ха, сега остана Лан да е дружка на Джу във фейса. Ама той гък няма да рече Simple Smile.
Аз си имам една дружка от тук.

П.П. Докато напиша, вече 2 отговора имало.

# 77
 Аз имам около сто и две - и сичките пенсионирани от форума.Grin Скоро ще ме издуха и мен вятърът.

# 78
  • Тра-ла-ла
Или бълнува и му се привиждат Джу-та Laughing
САКЪН ! Mr. Green
Значи след това и малките цици...искаш ли да ми кажеш още нещо?! Smiling Imp

Тема за ВБ има, какво общо има с тази тема.
Нежно, мъжко мрънкЯне ли чух?! Trollface

# 79
Джу, бъди милостива към негледащите клипове. Пусни едно ЛС. Обещавам, ще изнамеря доктора и ще го набия, дето така лошо  те подлъзна.  Joy
Потрудете се малко, де! Само аз ли ще се бъхтя? Очи не ми останаха, сума ти досадни речи изслушах... Crossing Arms

# 80
Джу нещо е набрала и ще да изригне ... ама няма да го отнеса аз Simple Smile

# 81
Лане, настрой си бинокъла. Джу е прекрасна и няма малки цици! Crossing Arms Ти сигурен ли си, че нея гледаш, да не си го насочил към Менто?

# 82
Потрудете се малко, де! Само аз ли ще се бъхтя? Очи не ми останаха, сума ти досадни речи изслушах... Crossing Arms
ММм, благодаря. Често слушам. Поичи ни щъ! Joy Искам наготово пък.

# 83
  • Тра-ла-ла
Лане, настрой си бинокъла. Джу е прекрасна и няма малки цици! Crossing Arms Ти сигурен ли си, че нея гледаш, да не си го насочил към Менто?
И да не го гледа в циците, а?! Joy

# 84
Никъде не съм написал, че Джу има малки цици ! Написах, че не носи сутиен Wink

# 85
Никъде не съм написал, че Джу има малки цици ! Написах, че не носи сутиен Wink
Тихо де! Ей ся довтасаха още десетина маймуни на клона и край! Снимка  ще видим през крив макарон. Joy

# 86
Еееее който се уреди - снима на лични. А те иначе маймуните само това чакат.

# 87
Еееее който се уреди - снима на лични. А те иначе маймуните само това чакат.
Намекваш, че си с предимство, а!?
Разсъдрих се много лошо. Trollface

# 88
Ааа, аз не съм с малки цици. Малко се поотпуснаха с годините, от бирата ще да е. Лане и аз не нося сутиен, внимавай с бинокъля. Къде гледаш, под, или над пъпа  hahaha

# 89
  • Тра-ла-ла
Лане, не прави интриги, че щи чупя въдъчката от аватара Stuck Out Tongue Winking Eye Тържествено обявявам, че на мъже не пращам снимки на ЛС. А пък по жени все още не си падам Trollface

Общи условия

Активация на акаунт