Тренировки в домашни условия - 95

• 42 884
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Deathcrush, добре дошла! Тежестта на гирите зависи от упражненията, които правиш. С течение на времето, ще си купиш и доста по-тежки.

ТДИ, да, домашните са в комплект с програмата. Ще ти пиша на лични, но ето днешната "домашна":
Скрит текст:
Stressful challenges and dysfunctional old patterns from the past can arise, and along with them, confusion, and fear. For many people, the default is to neglect their health, their sleep, their self-worth in favor of just handling things, or not rocking the boat.

This of course is not the road to happiness and freedom.

I invite you to take a few minutes between you, your root, and your journal today and reflect on the following two questions:

In what areas of my life have I been defaulting to more toxic or depleting choices and habits?
What are some simple shifts I could make to bring my self-worth/life energy back up in these areas?
This should illuminate any places where you've been living in pots of dirt that are no longer nourishing you, and help you re-pot yourself to reinvigorate your personal growth at a new, evergreen level.

За днес - Ден 1, седмица 5 на лифта; Ден 4 на Сейди. След малко отивам да бягам с ММ. 

# 556
  • София
Завърших 21 day Fix .Много съм доволна от програмата.Друга седмица ще продължа с екстрийма , освен ако някой не качи новите тренировки на Отъм .
Тази вечер успях да тичам 4,5 км за 29 мин , което до момента ми е рекорд Simple Smile)

# 557
За днес - тренировка с пудовка с Майк Донованик
https://www.youtube.com/watch?v=4x57DrXOhPw

# 558
Първо, искам от сърце да благодаря на Спринкълс за прекрасния жест!  Heart Eyes Забранила си е пращането на ЛС, така че го правя тук.  Hug Hug Hug

Отчитам страхотен уикенд с 30 км колоездене в събота, като съм изключително горда от децата, които въпреки силния вятър дори с едно "мрън" не се отчетоха, дори, когато имах чувството, че поривите буквално ще съборят малкия. Днес- планински преход, сравнително с аматьорски уклон, но пак по- добре от нищо. Другата седмица, живот и здраве, ако отново времето е така благосклонно към нас- пак.  Wink
airamber, и тук да ти кажа- ти си вдъхновение. bouquet

Агент, мило, докъде я докара ти, да помпаш "яката дупара"  Laughing Laughing Laughing Лигавя се, вярвам го усещаш.  Hug Без да се съмнявам в твоите качества, знания и способности сама да си съставиш повече от прекрасен хибрид от избраните от теб програми, само за инфо копирам линка, който Звездичка беше споделила преди време- https://www.workoutscheduler.net/workout-planner/#.VDaTMmd_uE4 , информативно само.

Беси, честита ти придобивка, много са красиви!  Heart Eyes

# 559
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Първо, искам от сърце да благодаря на Спринкълс за прекрасния жест!  Heart Eyes Забранила си е пращането на ЛС, така че го правя тук.  Hug Hug Hug

И аз искам да се присъединя! Спринкълс, искрени благодарности! Hug HeartKissing Heart

Беси, честито и от мен!

Спринълс, видях програмата и първо реших, че ще я направя след ФБ, но после видях и че са кратки видеата и може да се съчетава, но понеже сутрин адски бързам, а не искам да претупва нещата, ще ги правя вечер преди лягане най-вероятно. Най-вече са ми важни малките задачки, които дава.

За днес: Build a Booty Workout - Strength and Pilates Workout for Butt and Thighs

# 560
Днес отчитам кардио от 21ФД.

# 561
Отчитам Хамър плиометрикс...заради хамърските тренировки си поръчах дъмбел 10 кг. да ми станат два, прави сте , че за Хамър и Чизъл си трябват по-сериозни тежести.

# 562
За днес отново Level 1 от 30ДШ.

Ооо, Тили, много полезен линк. Пропуснала съм, когато Звездичка го е споделила. Много благодаря.

# 563
Тили, Беси, предупреждавам, че приложението действа добре с макс. до три програми. След това явно се шокира от разнообразието.
Deathcrush, Спринкълс е права. Различните мускулни групи имат различни граници на натоварване, като зависи и от броя повторения. Напр. твоите 5 кг ми биха били леки за гребане при гръб, но пък ми биха били идеални за reverse flies при 12-15 повторения. За горна част на тялото препоръчвам liift4. След това, като се ориентираш какви са ти оптималните тежести за различните мускулни групи, можеш да направиш второ ниво на ICE на Cathe Friedrich. Не ти препоръчвам да почваш с нея, тъй като тя е предвидена за средно ниво и тежестите са занижени спрямо това, което Кети използва обикновено, а ти явно търсиш натрупване на мускулна маса.
п.п. А някой пробвал ли е APY60? Гледам, че имат Daily Blend, който трае около 15 минути.

# 564
Ден 1 от 21 фикс. Глад.
Трябва да проверя дали не излизам от обема на кутийките, че се нахвърлих на храната.
Правилно разбрах, че кутийката е за едно хранене?

# 565
  • 1st floor
Имам спешна нужда от спиране на сладкото, направо прекалявам последните седмици. Sad
Отчитам Chisel Balance. За вчера - Черни връх. Идеята беше с лифта до Мусала, в петък звънях на три телефона и рових по сайтове да видя дали случайно не са го спрели за профилактика. Ни телефоните си вдигнаха, нито нещо са отбелязали в нета. Тръгнахме рано сутринта и ударихме на камък, лифтът не работеше. И понеже вече беше към 9,30 и не се сетих за ни един рилски маршрут, който да завършим по светло, обърнахме кръгом към Витоша. Tired После се сетих, че до Скакавишкия водопад можеше да отидем, нооо късно...Здраве да е!

# 566
  • София
Благодаря ви за топлото посрещане, момичета! Hug

Вчера правих трвнировка от ФБ за долната част на тялото. Но с тези двa последователни дни с тренировки, днес имам мускулна треска, боли ме дори като xодя Grinning За това днес смятам да почивам. Иначе се чувствам прекрасно, по-енергична, по-стегната дори, а това само при 2 тренировки.. Чак се чудя защо не се захванах по-рано с това.

TDI, благодаря за предложението, по-късно ще ти пиша за тренировките Hug

# 567
Човърка ме да се отчета, пък утре с кафето ще прочета последните страници от темата.

Родопите:
Ден 1 - 10 км ходене с денивелация до ловна хижа и обратно.
Ден 2 - час езда (ама по-скоро тараляскане на коня) и 3 км тичане.
Ден 3 лек мързел и катерене до крепост, ама без много мъки.
Днес път.
Яденето биваше, ама алкохола... Много беше. От утре в правия път

# 568
Ден 1 от 21 фикс. Глад.
Правилно разбрах, че кутийката е за едно хранене?
Според мен бъркаш нещо сериозно - едно хранене се състои от поне 2 кутийки, много рядко само 1 и то плодовият снак най-често. По колко точно зависи от бракета, който си си избрала (българките масово избираме 1200-1499 кал) - за деня трябва да си изядеш цялата бройка от всеки цвят.

От мен едно голямо фитнес нищо за уикенда, ако не броим за фитнес снимането на футболен турнир Flushed

ТиЛи - нали Simple Smile))
Но си трябва да има периодизация - нито фаза BUILD, нито фаза CUT работят безкрайно Wink
Знам го аз планера, преди години го открих и разръчках, но Звезди е ангел, че напомня полезностите, че много станаха! Имаше нещо, дето по томозеше по него, но не помня какво!
От мен ще добавя (пак) най-най-НАЙ любимият ми макрокалкулатор, за всички, които са го пропуснали!
https://www.muscleforlife.com/macronutrient-calculator/

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 19:39 от Agent Provocateur

# 569
Много благодаря, Агент. Също и за търпението.
Аз уж нямаше да правя хранителния режим, но така огладнях, че се уплаших и исках да се ориентирам.
Според приложението в последните няколко месеца ям под 1500 калории без да се лишавам, макар, че не ми е било това целта. Просто от любопитство си въвеждах храните. Днес за първи път ще мина 1500. Т.е. с тази програма ще ям повече Simple Smile.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 19:40 от Windekind

Общи условия

Активация на акаунт