Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 11

• 83 037
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Какво ви е мнението за препаратите Чисто?
Взех си дезинфектант на марката - ужасно силна, задушлива миризма има и не го ползвам поради тази причина. За други препарати нямам наблюдения.

# 151
Аз ползвам Чисто за баня и съм много доволна. Не си го сменям Blush. Другите им препарати не съм пробвала.

# 152

Излъгах се и си купих препарат за петна по дрехи на " Чисто"  - никаква полза, петната си стоят.

# 153
Здравейте,трябва ми мнение относно един препарат,за хора ,които има коте вкъщи ,ето този :
Скрит текст:
Става въпрос за това,че когато почиствам искам да е безвредно за домашния ни любимец.
Ще се радвам на мнения на ползвалите го.

# 154
  • София
Сдобих се с Чисто за баня (на промоция е в ДМ).
За петна само Спот на Перилис признавам. Купих един препарат за петна на Хейтман (бяла опаковка с четчица отгоре) - за нищо не става.

# 155
  • София /Абсурдистан
Аз позвам Чисто за под, за баня и универсален. Доволна съм. Имам 2 кучета, безвредни са за тях.

# 156
  • София
Аз позвам Чисто за под, за баня и универсален. Доволна съм. Имам 2 кучета, безвредни са за тях.

Супер. Аз имам коте. И основно банята дезинфекцирам, че доста активно я ползва.

# 157
Аз от тука научих за Чисто препаратите и си купих за баня. И ще му правя сефтета тия дни. Ще споделя дали съм доволна 😊

# 158
  • русе
Каква марка ръкавици ползвате за почистване на банята?

# 159
  • София /Абсурдистан
Каква марка ръкавици ползвате за почистване на банята?
Най- обикновени медицински,  от аптеката.

# 160
Здравейте! Вие с какво чистите кухненската мивка? Моята е от гранит, тъмно сива и все е на бели капки, колкото и да я мия.. дори след една измита чаша, мивката е в окаяно състояние Confounded
А за кухненските ръкавици - ползвам за всичко жълтите на Фино.

# 161
  • Русе
Мивката чистя с препарата за баня.
А ръкавици, след като ми писна да купувам домакински и те да се пробиват на пръстите на второ чистене на банята, ползвам такива. За 8 ст./ чифт поне не ме е яд

# 162
И аз ползвам такива еднократни ръкавици. Купувам си една голяма кутия и изкарвам с тях 2-3 месеца. Другите домакински ръкавици винаги ми седят хлабаво, влиза ми вода под ръкавицата, бавя се да ги нагласям постоянно. Еднократните са ми много по-удобни.

# 163
Ръкавиците на ДМ /тези, които са 2 чифта в опаковка/ са много удобни, красиви и здрави!

# 164
  • София
Ръкавиците на ДМ /тези, които са 2 чифта в опаковка/ са много удобни, красиви и здрави!
Да, наистина са такива, само дето на мен ми трябват L, а те са само М. Незнайно защо спряха номерацията и внасят само М.

Общи условия

Активация на акаунт