Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 11

• 84 867
  • 735
  •   2
Отговори
# 255
  • София
На хейтмън. Страхотен е.

# 256
  • Г. О.
Здравейте. Искам да почистя стъклени чаши от наслояван котлен камък. Намирам таблетки за съдове, но са за съдомиялна, а аз не разполагам с такава. Какъв препарат да използвам за да ги лъсна и да изглеждат точно като след съдомиялна?

# 257
  • оттам, откъдето започва България
Не знам как изглеждат стъклени чаши след измиване със съдомиялна, но ако успееш да почистиш варовика, може да пробваш моята тактика: Измиват се чашите, изчакват се час, два да се оттекат на сушилника и се полират с кърпа /аз си имам специална кърпа да чаши и вилици/.
Имам чаши от 30 години, по които няма капка варовик само поради тази гимнастика, а водата при нас е варовита. Не е чак толкова трудно.

# 258
  • Мадрид / София
Варовика се чисти с оцет. Стъкло се чисти идеално с амоняк.

# 259
Изпитано за почистване на кухненски гръб newsm78. Пробвах с препарат за стъкло, но се получи едно петно, което няма махане.

# 260
  • Русе
Варовика се чисти с оцет. Стъкло се чисти идеално с амоняк.
И аз щях да предложа с оцет. Не съм чистила чаши, но съм чистила буркани, които са врели във вода 2 часа и от това стават матови, а след оцета светват.

# 261
  • Г. О.
Благодаря, ще пробвам:) Чашите са стари, а не ми се иска да ги изхвърлям. Бихте ли ми казали вие какви кърпи за полиране ползвате?

# 262
  • Русе
Аз ползвам стара тъкана кърпа, от баба ми. Много добре ми полира чаши, чинии, прибори.

# 263
От платно - от едно време от раклите на бабите или чист памук, тип вафлена тъкан.

# 264
Здравейте, аз чашите ги мия само с турското феъри лимон. Стават като диаманти, от далеко блестят, но всъщност никога не сме имали варовик по чашите

# 265
  • Pazardjik
Бихте ли ми препоръчали спрей против мухъл,ако може да не е ужасно смърдящ?

# 266
  • Sofia
А на мен бихте ли ми препоръчали добър препарат за почистване на фурна- до сега ползвам този на Медикс, но не съм много доволна. Иска ми се хем да е силен, хем да се изплаква лесно, защото все ме е страх, че остатъци от препарата ще попаднат в храната след това.

# 267
Пак Heitmann.

# 268
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
А на мен бихте ли ми препоръчали добър препарат за почистване на фурна- до сега ползвам този на Медикс, но не съм много доволна. Иска ми се хем да е силен, хем да се изплаква лесно, защото все ме е страх, че остатъци от препарата ще попаднат в храната след това.

Аз съм много доволна от препарата за фурна на Сано, според мен е по-добър от Heitmann.

# 269
  • София

Аз съм много доволна от препарата за фурна на Сано, според мен е по-добър от Heitmann.

Аз също чистя печката със Сано за фурни, даже и керамичния плот . Абе с една дума в нас всичко чистя с него. Уредите са ми инокс няма петна по тях.

Общи условия

Активация на акаунт