Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 11

• 84 095
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Pantera666,  синята вода на марка Сано ли е или друга? 
Не съм ползвала досега, ще потърся в магазините Елитис и Рефреш -Варна. Дано има там.

# 136
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не съм ползвала досега, ще потърся в магазините Елитис и Рефреш -Варна. Дано има там.

Да, с марка Sano е.Моята я купувам от Елитис.

# 137
  • Пловдив
Някой с мнение за препаратите Дуал  Thinking

# 138
Някой с мнение за препаратите Дуал  Thinking
Ползвам омекотител, много е траен.Прах не съм пробвала, за него Гес ще каже...Но приятелката, която ми препоръча омекотителя, не е доволна от прахта за цветно.

# 139
Имам веро на Дуал, но не съм доволна, много е слабо. Отначало беше много добро, предполагам, понеже е с помпичка, на дъното е било по-концентрирано. Като използвах няколко помпички, след това стана доста рядко, оставих го за миене на мивката.

# 140
  • русе
Кои ароматизатори с  пръчици наистина трайно миришат,ще си сложа в тоалетната ,че нашите комшии постоянно разнасят миризма на нещо готвено.

# 141
Ареон ползвам вкъщи и съм доволна.

# 142
  • оттам, откъдето започва България
Предполагам коментирате италианските препарати Dual. Тях не съм ги пробвала.

Аз съм много доволна от веро Spin, но то е сръбско. Сега съм решила да пробвам и праха за пране Duel на същия производител, защото следващата седмица ще бъде 30 пранета за 4,69 лв.:

# 143
  • русе
Къде ще бъде намалението?

# 144
Магазини "EDEA", но те са само в Шумен, Русе и Разград.

# 145
  • Русе
Дидка, искренчето78 е от Русе Wink
Колкото пъти съм заменила Феъри платинум с друго "веро" и съм съжалила. Особено последния път с Пур. Дидка, наистина ли е добро това "веро?

# 146

Благодаря ти много. Днес си купих това Сано Синя вода от  м-н Ре-фреш до МЦ Младост за 3,61 лв.! Беше последното, дано заредят... Имам един въпрос- с решетката нагоре или с решетката надолу да поставя в казанчето?

# 147
Дидка, искренчето78 е от Русе Wink
Колкото пъти съм заменила Феъри платинум с друго "веро" и съм съжалила. Особено последния път с Пур. Дидка, наистина ли е добро това "веро?

На мен ми харесва. Пур въобще не ми се коментира, отдавна ме разочарова.
Това "веро" не е скъпо и можеш да го пробваш. На промоция беше около 2 лв. за 900 мл., а редовната му цена е мисля до 3 лв.

# 148
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Благодаря ти много. Днес си купих това Сано Синя вода от  м-н Ре-фреш до МЦ Младост за 3,61 лв.! Беше последното, дано заредят... Имам един въпрос- с решетката нагоре или с решетката надолу да поставя в казанчето?
Поставя се с решетката нагоре и водата трябва да го покрива.

# 149
  • София
Какво ви е мнението за препаратите Чисто?

Общи условия

Активация на акаунт