Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 682
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 545
LaughingТези календарчета са ми напълно безсмислени. Моя приятелка работи в аптека и ми дава мостри /по 15-30 мл/ на разни неща, които после ги виждам в част от календарите. /мострите ѝ ги дава дистрибутор на козметика, безплатно/ Тоест аз, ако поискам, мога да събера поне половин календар безплатно, без да получавам излишните боклуци. Чудя се само как се лъжат някои и си ги купуват даже..

Между другото, пуснах си едно видео на Валери /с ноктите/ и заспах Laughing Laughing няма да пускам повече, че ми отиде половината следобед

# 4 546
Абсолютно съгласна съм. Или са мостри, или ластички за коса и лакове за нокти. Най-евтините неща.

# 4 547
В един от всичките календари, които Антоанет Попова отвори (не помня кой беше точно) имаше някакви картички за подаръци. Така се превъзнасяшееее, все едно имаше златен пръстен вътре.. А цената им максимум да е лев-два. Ми от излишни боклуци нямам нужда, това е. Единственият интересен за мен календар е този на Диор, но както повечето няма как да си го позволя.

# 4 548
Добре, ако в тия календари има червило/ лак, който не е твой цвят, файда , че ти се е паднал. Ама шамар да е - аванта да е.
Днес видях е нечие стори чаения календар от ДМ. Ама не съм по тая част с чайовете и не се впечатлих

# 4 549
Пропуснала съм Гергана тук явно наистина.

Календарът на Лумене, мен ми е супер забавен.Едвам размърдаха марката, цяла година нон стоп са в някви промоции и им текат реклами по фб постоянно, преди 2 години никой почти не знаеше за тях, имаха кремове по 20 30 лв и сега календар за 360. Почти на стойността на Шарлът Тилбъри.
За мен дрогерийните календари просто не си заслужават парите. От това, което видях, са си отбий номер за някой тийн.

# 4 550
Когато детето ми беше на 2-3 г правих такъв календар /но не на коледа/с букви и цифри и така ги научи много бързо, за всякакви други неща е безмислен такъв календар поне според мен, като купя нещо искам да зная какво има и дали ще го ползвам, а и аз не ползвам западна козметика.

# 4 551
Като почнат да се прехласват по тези календарииииии, ама то е радост, то е чудо! Подаряват им всякакви календари, каквото им харесва си остава за тях, каквото не - за гивауей (тази прекрасна дума). Че и изисквания имат да подарят на децата някакви продукти, които не им трябват. А Валери ми прави впечатление, че все много мрънка, колко неща била свършила. Ма то много изморително да ходиш да взимаш подаръци, бе! А аз дето тичам да водя упражнения на студенти и после на работа, кръстосвам цяла София демек, и върша всякаква домакинска работа, като нормалните хора нали, къде да се оплача, м?

# 4 552
Давиз, каква е цената на календара с чай от ДМ?

# 4 553
Toчно на спряганата Валерия и се падна от календар някаква нокторезачка. Реакцията: - Ах, ох, нокторезачка!!! Ама аз не ползвам, така че ще отиде подарък за някого...
На печелившите честито, дето се вика.
Скрит текст:
(Аз съм 90тарско дете, най се радвам на мандарини)

# 4 554
Добре де, аз съм останала с впечатлението, че Валери си прави ноктите вкъщи, как така не ползва нокторезачка 🤔 Много се учудих тогава. Или просто има някоя "по-маркова" 🙄🤣

# 4 555
Валери сякаш нарочно пак акцентира върху натовареното си ежедневие - видеа с Ивана, получаване на пратки и ходене до мола за получаване на още подаръци. Ох, ах, леле ... Grinning Честно казано покрай темата тук и аз започнах да се дразня, и както и друг път съм писала - създават много грешно впечатление за живота на момичетата на тяхна възраст и ако аудиторията им е от предимно деца, които им се възхищават, е доста жалко...

# 4 556
За първи път гледам бг влогмаси тази година и ще е за последен. Няма такива тъпотии. Просто е потресна скука и всичките са мега зле. Ако разчитам на тях да ми създадат коледно настроение, по - добре да се гръмна. Имаха шанс 5 дена да ме впечатлят, но честно, споеред мен тия момичета нямат никаква представа защо се прави и какво изобщо се предполага да има в коледните клипове. По принцип това е златното време да изпъкнеш с креативност и да заинтригуваш нови хора да те гледат, нашите тука са като хипнотизирани зомбита.Ако ги нямаше Джъмбо и  тия безплатни 50 календара, нямаше да има и 5 мин "видеа".

# 4 557
Нямам никаква идея за навиците и, нито дали изказването трябва да сигнализира нещо конкретно. Просто прегледах няколко актуални календара из видеата, та сред найлонови шапки, евтини стикерчета и някаква едноизмерна играчка за елха, този дивайс направо се открои в съзнанието ми.

Скрит текст:
Добре де, аз съм останала с впечатлението, че Валери си прави ноктите вкъщи, как така не ползва нокторезачка 🤔 Много се учудих тогава. Или просто има някоя "по-маркова" 🙄🤣

# 4 558

Каква е тази тройна цена?! Laughing

В Швеция редовната цена на въпросния календар беше 799 крони (153 лв), а в момента е намален на 599 крони (115 лева). В България редовна цена 360 лв, намалена цена 252 лева.  smile3555

https://www.lumene.com/se/lumene-24-nordiska-skonhetsfavoriter-8 … NFEcaAuUZEALw_wcB

# 4 559
  • Някъде там
Давиз, каква е цената на календара с чай от ДМ?
Не си спомням, че моя го купувах още миналия месец, но около 5-6 лева май беше.Утре ще проверя и ще ти кажа.
Много интересни вкусове има.

Общи условия

Активация на акаунт