Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 750
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 530
Единствения календар който си купих и от който съм очарована е чаения на Дм.
Не видях нито една да го отваря в влогмас а всичките снимат чайчета в снимките си.😊

Ивана го отваря чаения в Инстраграм.
И аз бих си го купила, но забравих като бях в ДМ.

# 4 531
Коя е Пирина, чета за нея за втори път:)

https://www.youtube.com/channel/UCB3jkj7l4rBc7CsMs9b-GSA
http://www.empirina.com

Познавам я, по-скоро я следя, защото не се виждаме често и да виждам какво се случва с тях, но тя има много малко време и възможност да снима, защото непрекъснато обикалят някъде с детето. А пък да снимаш всеки път само паркове, градинки и кафенца /места за майки с деца/, явно не ѝ допада и не ѝ е в концепцията за блога/канала.

# 4 532
  • Berlin
Коя е Гергана, казвате?🤔
(не ми отговаряйте)

# 4 533
Този така ексклузивен календар на Галя, нали била казала, че бил ненамирадм и от миналата година, какво значи това, че е седял цяла година ли, какво Simple Smile

# 4 534
  • В сбъднатите си мечти :)
Не видях нито една да го отваря в влогмас а всичките снимат чайчета в снимките си.😊

Имало е календар с чайчета, а съм изтървала! Хем живея до Дм и ходя често не съм го видяла..Умирам си за чай , язък... сега ще кажеш,че вече го няма, нали ?  Grinning 
Сега ще видя Инстаграма на Ивана...

# 4 535
  • Някъде там

Аз гледам минималистичния влогмас на Ралица, това момиче много ми допада!
https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url= … a0K9GY1yUrbgEOqt7 

# 4 536

https://www.youtube.com/channel/UCB3jkj7l4rBc7CsMs9b-GSA
http://www.empirina.com

Познавам я, по-скоро я следя, защото не се виждаме често и да виждам какво се случва с тях, но тя има много малко време и възможност да снима, защото непрекъснато обикалят някъде с детето. А пък да снимаш всеки път само паркове, градинки и кафенца /места за майки с деца/, явно не ѝ допада и не ѝ е в концепцията за блога/канала.

Тази блогърка поне схваща основните правила на жанра си - снимка интрота изправена на фона на детски книжки, ъгълът на бебешкото легло е постоянно на преден план в кадър по време на чатенето с другата блогърка, "отскоро обича сладоледи" и ги размахва в кадър, докато говори за емоционалния център на канала си - детето, "не се чувствам добре в момента в postpartum тялото си" - relatability spike, и бааааам - директно препредаване на рекламното послание на Ейвън, аудио и видео, без никакви прекъсвания на материала при едита, после бааааам - същото от презентацията на икейската колекция, след двата рекламни блока хоп -  завършваме меко и уютно с едно усмихнато бебе, което гука на камерата, както и с усещането за непосредственост и автентичност, когато тя рошава седи на леглото и обяснява с колко готини хора се е срещнала и се е разнообразила. И всичко това под наслова "направих си сама ситопечат".
Това, като изпълнение, е почти добро, браво на нея.

# 4 537
  • Някъде там

Имало е календар с чайчета, а съм изтървала! Хем живея до Дм и ходя често не съм го видяла..Умирам си за чай , язък... сега ще кажеш,че вече го няма, нали ?  Grinning 
Сега ще видя Инстаграма на Ивана...
В нашия го имаше до миналата седмица,дали още има идея нямам.

# 4 538
За календарите истински ме радва и чакам да видя какво има вътре този на Диор, който отваря Стефи. Всички други имат най-бюджетните и гледам едни и същи клипчета за ден по 5-6 пъти. Опитах да намеря календара на Диор, излиза ми над 400 евро. Възможно ли е или аз не съм разбрала?

# 4 539

Преди се влияела, сега, щото не и’ пука, трие на поразия Grinning Отделно пак всички и’ завиждат, любимата реплика.

Това,което е написала,показва колко е ограничена и инфантилна .Нека да я светна,че да свързваш непременно критика със завист , показва само че умственият ти капацитет е под минимума..Егати,егоцентричното и самовлюбено момиченце ..

# 4 540
За календарите истински ме радва и чакам да видя какво има вътре този на Диор, който отваря Стефи. Всички други имат най-бюджетните и гледам едни и същи клипчета за ден по 5-6 пъти. Опитах да намеря календара на Диор, излиза ми над 400 евро. Възможно ли е или аз не съм разбрала?

Възможно е да. Но тя го беше отбелязала като PR  пратка в едно от сторитата си.

# 4 541
Скрит текст:

Преди се влияела, сега, щото не и’ пука, трие на поразия Grinning Отделно пак всички и’ завиждат, любимата реплика.

Това,което е написала,показва колко е ограничена и инфантилна .Нека да я светна,че да свързваш непременно критика със завист , показва само че умственият ти капацитет е под минимума..Егати,егоцентричното и самовлюбено момиченце ..

Ами тя няма за цел нито да изглежда зряла и отговорна, нито има полза да рефлектира върху критики, отправени от хора извън таргета и. За невръстната и незряла публика, в чието внимание се цели, критика = хейт, а хейтърите са комплексирани дребни душици, които внасят излишен шум в хармоничния им свят и логично и естествено заслужават игнор, блокиране и триене. Обърни внимание на израза "непозитивно мислене", той е много ясен маркер в случая,  и лично според мен над една възраст потребителят трудно схваща правилата на т нар positivity culture,  нищо, че го залива отвсякъде онлайн (и не само).

# 4 542
Този така ексклузивен календар на Галя, нали била казала, че бил ненамирадм и от миналата година, какво значи това, че е седял цяла година ли, какво Simple Smile

Подарили са и миналогодишния календар през септември тая година и тя едвам устискала до сега. Заради нас! Хората явно са имали наличности за разчистване, та са разподарили едно-друго. А тя нали в момента е на вълна реклама на Лумене, та хвалебвствията валят и за НЕналичния за купуване календар

# 4 543
Аз гледах какво има в календара на Диор в немския сайт и много ми харесва, ама струва 310 евро тук... Бая други неща имам да купувам преди да дам едномесечен наем за адвент календар. Ако догодина съм забогатяла, ще си купя, ама надали.

# 4 544
  • Някъде там
 https://moiatakozmetika.com/vendor/lumene-1?gclid=EAIaIQob … gKBmvD_BwE  
Има го календара на тази Галя и то на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт