Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 547
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 650
Пепе си стана рекламно лице вече на всякакви марки, то бива бива ама пък във всяко видео да има продуктово позициониране вече идва прекалено. Сякаш прави видеа само да има всякакви спонсори.

# 4 651
  • Някъде там
Dessytalks сподели Инстаграм на това момиче.Много интересни визии.
  https://instagram.com/deny.s?utm_source=ig_profile_share& … mxauwka01do  Днес не съм си причинявала влогмаси.😊Чудя се още...

# 4 652
На Пепе от "Комсед" й подариха плюшено мече. Не знам дали правят на други клиенти такива жестове.

# 4 653
Пепето купи ли люлката или отново в спонсорство?

# 4 654
На Пепе от "Комсед" й подариха плюшено мече. Не знам дали правят на други клиенти такива жестове.

На всички, които купуват люлка сигурно...Laughing

Сега гледам, че мечето струва 80 лв.

ПП: София на баща си Филипчо ли вика? Thinking

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 21:09 от Анонимен

# 4 655
Пепето купи ли люлката или отново в спонсорство?

Аз разбрах, че я купуват. Сега видях - на прИмоция е, 570 лева. Егати люлката..

# 4 656
Хубаво, че им се е паднало спокойно, да не кажа меланхолично бебе (или поне такова ни се показва), което където го оставиш и си кротува. Дъщеричката на братовчедка ми изпадаше в неистов рев всеки път, щом я оставеха в шезлонга, сигурно 3 пъти са го ползвали.

# 4 657
  • София
Аз пак да ви кажа, всичко е до организация, имам 3 годишен Звяр и всеки ден съм нахлепана  на лицето от до, ходя на работа, понеделник на вечеря с клиенти, вчера бях и на събитие по работа.

Сенките за очи са баш на мода, техниките които световните ютубъри показват са много добри, аз от тях се понаучих и само комплименти обирам. Тъй че възможно е Blush

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 22:00 от Мацето

# 4 658
И аз съм фен на сенките! Като му хванеш цаката, е работа за 3 -5 минути. Червило може да не сложа, но поне малко цвят на очите за съживяване - да. Но задължително поне молив за очи.
Хора, разгеле, инфлуенснах се най-накрая! Най-после нещо полезно и интересно да ми хване окото. Заради този пост на Ивана си поръчах кутия с няколко вина с отстъпка. Ай да видим сега какво ще дойде Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 4 659
https://www.youtube.com/watch?v=2NZtJYCUe18

Прекрасно, уникално, влюбена съм, страхотно, пухкаво, мекичко - 300 пъти ги повтори тия 6 думи, басиму..
Аман от реклами на китайски боклуци.
И много ми стана чудно, първо каза че един от парцалите бил скъп, после - "Това е всичко, което ми изпратиха от Йонис". Е, как е било скъпо тогава!? Нали нищо не е платила реално.
Офф, аман.
И после веднага ми пускат автоматично Галя. Не, мерси.

(докато го пиша това я слушам - "Измислила съм да обновим коледната украса и къде да отидем, освен в Джъмбо"
Майкоуууу..)
Умряха ми мозъчни клетки, гледайки този клип. Grinning

# 4 660
https://www.youtube.com/watch?v=2NZtJYCUe18

Прекрасно, уникално, влюбена съм, страхотно, пухкаво, мекичко - 300 пъти ги повтори тия 6 думи, басиму..
Аман от реклами на китайски боклуци.
И много ми стана чудно, първо каза че един от парцалите бил скъп, после - "Това е всичко, което ми изпратиха от Йонис". Е, как е било скъпо тогава!? Нали нищо не е платила реално.
Офф, аман.
И после веднага ми пускат автоматично Галя. Не, мерси.

(докато го пиша това я слушам - "Измислила съм да обновим коледната украса и къде да отидем, освен в Джъмбо"
Майкоуууу..)
Умряха ми мозъчни клетки, гледайки този клип. Grinning

Сигурно е решила да изпъкне в тълпата влогърки със сребриста коледна украса, то сякаш се бяха наговорили всички с тия скучни pvc декорации. Ама уви...пак Джъмбо. Ето им една безплатна идея за влогмас: всеки ден нова Коледна украса и така до 25-ти Smile

# 4 661
Аз гордо мога да заявя, че спирам да гледам бг канали в Ютюб. Мисля, че пожертвах достатчъно.
Тоз рус пръчкок от предните стрници с ц****те и дупа*** назад и с канал, вдъхновен от Кардашиан, като го гледам не ги надхвърля по акъл. Прости били българите, сигурно тя чужденка е родена. Аман от префърцунени пикли с его на Зевс.

Ако някой си купува от на Каканашевата боклуците, направо си заслужава да оплешивее, тогава върху главата си и вътре в нея ще е еднакво нищо.

Имам чувството че всичките наши канали са скипнали една част от ютюбърството. Като че ли първо следва да  генерираш оригинално съдържание, което идва от теб и после марките да те забележат, че да стане спонсорирано. Тука правят канали заради спонсорирано съдържание и заради това е такава пълна трагедия.

А тази кака на предната страница дето ще се подмладява с 20 години, не е ли на толкова? Новородено ли иска да бъде се чудя.

Айде поздрав, за тия перфектните. https://www.youtube.com/watch?v=WWTRwj9t-vU

# 4 662

И на тая и завиждаме сигурно 😂

# 4 663
Уф, ама че злоба е тази. Аз тези хора ги гледам/чета за развлечение, не да се натоварвам излишно с тях. Гледала съм ѝ сигурно 1 видео и определено няма да повторя.
Иначе и аз се бях насочила към мезотерапия, но определено няма да е в ДермаАкт. Grinning

# 4 664
Явно и този кифльок чете тук. Аман. Няма едно свято място да ги обсъдиш на спокойствие. Joy Поне няма как да ни блокира, това е плюс. Сега като се замисля и като гледам старите ми снимки, на 19 кожата ми беше перфектна. Какво има да и се подмладява на една почти детска кожа, освен ако не си я съсипала под тонове грим?

Пп: Герче, стига чете тук, ми иди си лекувай ниското самочувствие, моето дете.

Общи условия

Активация на акаунт