Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 628
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 800
Тъжен живот е това. Да се снимаш полугол и да се качваш за публично одобрение, после да следиш реакции, пък да им реагираш...
А още по-тъжно е някой толкоз да си няма други по-забавни и весели неща за правене от това да следи и коментира хора, които намира за скучни, тъжни и тъпи. Наистина не намирам обяснение за този феномен.

# 4 801
Тъжен живот е това. Да се снимаш полугол и да се качваш за публично одобрение, после да следиш реакции, пък да им реагираш...
А още по-тъжно е някой толкоз да си няма други по-забавни и весели неща за правене от това да следи и коментира хора, които намира за скучни, тъжни и тъпи. Наистина не намирам обяснение за този феномен.

Следя темата, за да съм в час с тенденциите. Не гледам нито една от посочените девойчета, така че не се тревожи за моята тъга.

# 4 802
Сега нали са модерни по-обемните дупета. Има специални тренировки, за да се постигне този ефект - дупето като акцент на фит тялото. Но при къси крака, за съжаление подчертава още повече късия размер на краката и се получава ефект "бордюротрошачка".

# 4 803
  • София
Ох, разсмя ме с това "бордюротрошачката". Laughing

# 4 804
Това обсъждане на тялото на момичето не идва ли вече малко в повече?

# 4 805

А ти регистрира , за да направиш забележка?

# 4 806
Аз съм отдавна регистрирана и чета темата от началото. Защо да не се вкюча?

# 4 807

Мне.

От време на време попадам на влогърки с акъл в главата.

# 4 808
Гледахте ли първия клип на Надя от Инфармация  newsm78 ?

# 4 809
  • софия
Евгения Джаферович българка ли е?

# 4 810
Коментираме това, което ни се показва. Ето, аз коментирах тенденцията на големите дупета и че тази тенденция не е универсално добра за всеки тип тяло. Следим влогове, не само, за да си пействаме върху телата всичко, каквото правят тези жени, ами и за да си изграждаме собствен възглед.
Иначе от нечие дупе се интересува само този, който иска в леглото си това дупе, не виждам защо влогърка със сериозен партньор прави дупето си обществено достояние. Обяснявам си го с потребност от внимание, когато явно не ти е достатъчно да си обожаван от един човек до себе си.

# 4 811

Мне.

От време на време попадам на влогърки с акъл в главата.
Ааа не бе ще й гледаме задните части и ще си мълчим...

# 4 812
  • София
Голяма мания е това със задниците. Всяка си го снима. На мен ми е пошло и противно, но вероятно съм от малкото. Плаж, море, лодка, спа. Уж нормално, ама да се нагъзиш си е прекалено. Това си е точно гъзна снимка, няма какво да се лъжем.

Видеото на Надя не ми беше много интересно, но предполагам защото не харесвам нищо на UD. Допадна ми в началото разсъждението за името, но мисля, че повечето тийнове и кифлета ще го прескочат. Всъщност, аз за първи път я виждам, не знаех как изглежда, отстрани ми излезна интервю с представяне на книгата, та гледах и него. Мисля, че с пусната коса е по- чаровна и женствена. Щото има хубава коса.

# 4 813
Евгения Джаферович българка ли е?

Да. Аз я харесвам като типаж.  Само да не се подхлъзне прекалено и тя по рекламно-спонсорската плоскост, много ще загуби...нещо напоследък натам я тегли май.

Леле, изядохте на Елито д-то тука. Честно казано, никога не ми хрумнало да я нарека набита или несъразмерна, мисля, че има много хубава фигура съвсем нормално телосложение може би една идея по-слаба откъм мускулчета за моя вкус, но въобще не бих кртикувала някого за това как изглежда, освен ако зорлем не се е окепазил. Как ѝ изглеждали краката, килата и т.н.- нали се сещате, че сигурно са направени 20 снимки и е избрана тази с добър ракурс. Самата поза е поне 50% от крайния ефект. Не ме дразни, че си е постнала оная снимка, съвсем нормална ваканционна снимка, не е като да ѝ прелива фийда от подобни, за разлика от на много други, дето всяко кадро е дупене, пъчене и издути устни.

# 4 814
Много е наивно да се говори за подкрепа, приятелство и сърчица в социалните мрежи, които са сборище от всякакви хора с различна възраст, образование, възпитание, възприятия и пр. За мен е символ на някакъв... хм, дефицит, да търсиш тези неща в една такава голяма и хетерогенна група. Наивност ли е, глупост ли е, желание да те харесват много хора ли, нямам представа. Но ако човек търси истина, толерантност и общуване във всичките му великолепни нюанси, има по-подхящи места, на които да го търси.
Снимката на Ели си е снимка с цел да я коментират и voila! снимката бива коментирана. Ще се върна на думите глупост и наивност, ако някой си мисли, че ще си изтипоса дупето в интернет и хората само ще ахкат и охкат. Нейните снимки от почивка по никакъв начин не могат да се сравняват с моите или вашите, понеже се правят и публикуват за 80-хилядна аудитория, т.е. е нужно още повече внимание и разум. Та, няма да и обсъждам дупето, дали е дебела или ниска, обаче поведението и в случая не ми допада.
Попаднах на това чудо за втори път и направо заболя да я гледам две минути. Толкова гримаси, кривене, театралничене, муцки, пърхане, окееей, бичиз и неизменно обръщение към злобарите. Дупето на Елица ми се вижда бял кахър в сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт