Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 401
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 785
А аз сега гледах клипче на Тото и Лъчо - говорят за секс , гейове и кой къде си пъхал неща - е бива ли такава простотия. И никаква цензура. Гледат ги предимно деца , сега ли е времето да ги учат какво правят гейовете насаме?

После гледах Павел Колев как се обяснява ,че иска да прави по-смислени неща - еми няма в БГ, да ги прави на английски ,ако смята че е вдигнал нивото.
Всичко е отгоре отгоре и всички са налазили децата ,защото са лесно - а не се сещат с тъпите кратуни ,че тези деца ще им осигуряват пенсиите някой ден.

Ядосвам се - накрая една Мис Тигрова дето работи , не пие , не пуши и не взима наркотици , живее сама и отговаря за сметки , тн. ще излезе по-читава от Герчета, Валерчета и тем подобни.

Е, това е просто обидно. Защо българите да не заслужават по-качествено съдържание на блоговете, та трябва да се говори на английски за "висшата публика"? Поне така разбрах идеята за "смислени" неща. В България има място за много дейности и инициативи, трябва да си упорит обаче. Най-лесно е да се облегнел на фирми да те спонсорират, когато всъщност с малко усилия ще печелиш от доверието на аудиторията и името си.

# 4 786
P.S.За да не е съвсем спам, ето една мацка, която следя  и считам, че си поднася страхотно тематиката, идеално съобразявайки се с това кой точно я гледа. По принцип винтидж облеклото и историческите костюми много лесно могат да се отплеснат в сладникавост, затова тя настиска relatability-то на макс и според мен успява да е рядко свежа на фона много лъхащи на нафталин винтидж канали. Наясно съм с какви точно техники го прави, виждам ги, и пак ме радва колко добре и се получава.

https://www.youtube.com/user/czekoladaimaslo

И аз я следя, много ми харесва, а коментарите и, когато се облича, са винаги много смешни. Любима нейна реплика ми е - the boobage is back. Толкова съм се смяла.

Винаги много съм харесвала такива канали-за костюмни драми, винтидж облекла, пресъздаване на различни епохи. Инстаграма ми е пълен с такива.
Има една Изабела дето шие такива рокли от различти исторически периоди. Направо им се чудя как ги правят, как снимат, как имат време, ресурси. И създават такива красоти. Имат истинска страст. Обличат си в тези рокли, снимат се. Аз обожавам такива неща, но много малко хора се интересуват според мен. Радвам им си на ентусиазма. 😊 обикалят, снимат, пресъздават. Много ми харесва.
Това е интересно. Но за съжаление не толкова хора се вълнуват от тези неща.
Аз така малко със закъснение се включвам. Ще я видя тази влогърка.

Има и една Angela Clayton, шие уникални исторически костюми, сама се е научила. Показва в детайли как ги шие, стъпка по стъпка. Обожавам да я гледам, не че някога ще седна да шия, но ми пълни душата това момиче.

# 4 787
Каринчето, пак с покупки от Джъмбо :Д

# 4 788
На Ели тялото не ми харесва кой знае колко много-малко набита ми идва .На мен и в лице не ми допада ,симпатична е ,но не ме грабва с нищо като външност. Иначе от българките май тя е най-добре ,старае се доста и и се поучава. На Пепе не са ми интересни клиповете ,но аз гледам и са ми интересни предимно такива за  козметика и гримове. Тя винаги е била слаба , браво ,че след две раждания не си е развалила фигурата.

# 4 789
Гледах Полина и не знам, защо, но ми изглежда много изплашена. Погледът, очите...
Пожелавам ѝ да се оправи бързо. Много е мила и ми е приятно да я гледам.

# 4 790
Да, много драпа българина за смислени неща,затова живее от Брадър до Брадър и прави светци от некви е такива комерсиални недорасли,които ги видяхме колко креативни са във всичкия Шитмас

# 4 791
Подкрепям мнението на Catcher. И мeн това ме дразни в Пепе. Или се прави на ударена или наистина не се усеща, че за едни неща е спечелила генeтичната лотария, а за други просто има късмет да и се получават. Много обича да коментира как всеки може това и онова. Вярва си, че тялото й, зъбите й, кърменето й, това, че е родила естествено и какво ли още не, са плод на труда и желанието й. Не искам да омаловажавам грижите, които полага за себе си, ама не на всеки му се получава така лесно. Да, ок, хайде, "всеки може", ама един може по-лесно, а на друг му коства ужасно много усилия.

Да! Постовете ѝ от края на бременността и веднага след ми бяха прекалено захаросани. И на всичките "браво" и "за пример си", обясняваше как правила гимнастика и линк към въпросната. Ами моята фитнес рутина е около 10 пъти по-тежка, като тренирам сериозно от поне 3 години, не ям боклуци и въпреки това бях точно 32 кг +, като от болницата излязох само с минус 5-6. Та тия постове след това с дантеленко бельо да ги показва на мъжа си,  не като някаква постигната от нея самата нормалност . Ген е това, колкото и да се мъчи да ни убеди друго.

# 4 792
  • София

И аз я следя, много ми харесва, а коментарите и, когато се облича, са винаги много смешни. Любима нейна реплика ми е - the boobage is back. Толкова съм се смяла.

Винаги много съм харесвала такива канали-за костюмни драми, винтидж облекла, пресъздаване на различни епохи. Инстаграма ми е пълен с такива.
Има една Изабела дето шие такива рокли от различти исторически периоди. Направо им се чудя как ги правят, как снимат, как имат време, ресурси. И създават такива красоти. Имат истинска страст. Обличат си в тези рокли, снимат се. Аз обожавам такива неща, но много малко хора се интересуват според мен. Радвам им си на ентусиазма. 😊 обикалят, снимат, пресъздават. Много ми харесва.
Това е интересно. Но за съжаление не толкова хора се вълнуват от тези неща.
Аз така малко със закъснение се включвам. Ще я видя тази влогърка.

Има и една Angela Clayton, шие уникални исторически костюми, сама се е научила. Показва в детайли как ги шие, стъпка по стъпка. Обожавам да я гледам, не че някога ще седна да шия, но ми пълни душата това момиче.

Много благодаря за препоръката на тази дама. Много интересни материали има.

Използвам случая да кажа, че от време на време ме радват книжните в/блогъри. Не чета много YA литература, за която основно говорят, но има интересни попадения. Използвам ги за почивка.

# 4 793
На Ели тялото не ми харесва кой знае колко много-малко набита ми идва .На мен и в лице не ми допада ,симпатична е ,но не ме грабва с нищо като външност. Иначе от българките май тя е най-добре ,старае се доста и и се поучава. На Пепе не са ми интересни клиповете ,но аз гледам и са ми интересни предимно такива за  козметика и гримове. Тя винаги е била слаба , браво ,че след две раждания не си е развалила фигурата.

Набита?! Сериозно ли? Ели ако е набита,то аз съм 100 кг прасе.

# 4 794
само от тази снимка правя изводи ,краката и там ми изглеждат едри.

# 4 795
  • София
Факт. От кръста надолу. Вижда се на определени снимки. Или видеото в Маями- където тича с клин и в гръб.
Такава й е структурата. Не е до колко е слаба или дебела.

# 4 796
Като гледам Валери сякаш гледам дете от 4 клас. Разбирам идеята за планерите, и аз обичам да пиша задачите си на хартия, а не на телефона например, но цялото това украсяване и лепене на стикери в планерите ми идва прекалено. Върнах се 20 години назад когато си правехме лексикони 😁 Нямам представа за годините ѝ, но много се вдетинява това момиче. На мен тези неща към 10-11 години вече спряха да са ми интересни. Иначе е сладурана, ама трябва да проумее, че е далеч вече от детските си години.

# 4 797
Ами знам, че е до структура. Аз се смятам за набита, затова твърдението, че Ели е набита за мен е абсурдно. Знам точно как изглежда набито тяло.Ели не е набита, тя е слабичка, съвесем нормална. Разбира се, нямам за идея да споря, това са моите виждания.

# 4 798
  • София
Попднах на това. Допада ми и ще разгледам. Simple Smile Моят стил е по- изчистен и консервативен, но все пак има някои готини попадения.

https://www.elleblogs.com/

# 4 799
Факт. От кръста надолу. Вижда се на определени снимки. Или видеото в Маями- където тича с клин и в гръб.
Такава й е структурата. Не е до колко е слаба или дебела.

Сега го изгледах този клип и май наистина си права.

Точно след 6 минута в клипа тича с черен клип и в гръб се вижда структурата на тялото.

https://www.youtube.com/watch?v=VUaFLMYexPg&t=227s

Общи условия

Активация на акаунт