Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 445
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 770
Гледам последните видеа на Джаферович, Ивана и сие.
Нужно ли е да си кичим главите с някакви китайски рога, шапки за да украсим елхата? Ивана имала календар и за котана🙄
Ели си показва дто от Малдиви и негодува, че я коментират.
Натали нашева отново купила 1милион ненужни боклуци, чудя й се къде ги носи и кога ползва всичките тия козметики, след като не работи.
Трагедията е пълна....кич и чалга лъха от тукашните влогъри.

# 4 771
Нужно ли е да си кичим главите с някакви китайски рога, шапки за да украсим елхата? Ивана имала календар и за котана🙄
Натали нашева отново купила 1милион ненужни боклуци, чудя й се къде ги носи и кога ползва всичките тия козметики, след като не работи.

Зле са,при някой липсва креативност и няма какво да покажат,освен кафенета,събития и така,а не са неща,които не ги знаеме. Не откриват топлата вода. Част от тях са доста елементарни. А да не говорим,че на някой от тях им пращат PR пратка и те изобщо не разбират какво рекламират и предлагат,прочетат някоя съставка в интернет и говорят глупости да ги мислят за по-умни.
По-лошо е,че момичета на по 14-15 ги гледат и си мислят,че е много яко да не работиш и да не учиш, а да лежиш на гърба на някой друг.

# 4 772

Защото ги гледат деца предимно, а за тях това е интересно.

# 4 773
  • София
Така е, коментарите за външния вид са малко а ла лелята пред блока. Но съм съгласна с qrye. Тези момичета предлагат себе си като продукт, като един пакет от заучено поведение, конкретен външен вид и повтаряем тертип на... на всичко. Съжалявам, не ги уважавам достатъчно и затова си позволявам да коментирам по начин, по който тукашните потребителки, примерно, не бих, защото макар и виртуални като влогърките намирам наченки на хора. Може и да не съм права, аз така виждам картинката.

В Пепелджийска мен лично ме дразни парадирането и нахакаността. Да, не е нужно всички да са темерути и мушици, но когато си нагло и невъзпитано без покритие, ще те коментират всякак.

# 4 774
Е как ще ги гледат само деца?
Така като гледам форума, майките само чакат на пусия ново видео, за да ги разкостят до последната милисекунда.
Реално може да се окаже, че децата са минимална част и всъщност влогарите са с основни потребители майки с незапълнено време.
Едно е да слушаш, докато домакинстваш, друго е да се хвърляш на амбразурата за всеки детайл и килограм от видеото.

Текста по горе е написан с огромна доза хумор и ако някой се разпознае в него, нека се чувства споменат поименно.

# 4 775
Благодаря, че постнахте канала на Quadrifo. Ето една позитивна, симпатична мацка, която не е от масовката. Приятен глас, кратки, полезни, обективни клипове. Без привземки. Без тонове грим... Говори добре, мила е, положителна.Чудна коса.
И,Ооо  изненада няма хич много абонати.....А заслужава.

# 4 776
  • Някъде там
Коментирането на тази снимка тръгна от моя коментар за нея.Всъщност аз не говорех за самата снимка, а за изказването на 12 годишната с колекцията от гримове, която аз не съм имала през живота си.
Това че това дете има такова количество гримове е лошото, а не това че Ели си качила снимка по бански или как изглежда тялото и. Критикувам единствено поведение и отношение, а не дадености и недостатъци.Единственото в визията на влогърите което бих критикувала са извращенията които сами си причиняват,като маймунските устни и съсипаните кожи коси и усмивки.

# 4 777
Не гледат само деца,но влияят най-много на децата и по-младите момичета и създават комплекси и нереална представа за живота. Например една жена на 25-30 с устроила се работа,семейство и достатъчно успехи зад гърба си няма да се повлияя от живота на Валери или Гергана Димитрова,ще ги гледа просто за забавление и да убива времето,но едно момиче на 15 гледа Валери,която не работи например и няма кой знае какви успехи зад гърба си и започва да си мисли,че това е много яко,че и тя ще си намери богат мъж да я издържа и,че няма нужда да прави нещо с живота си,може просто да си стои в тях.Да ама нещата не стават така и много от тези момичета ще го осъзнаят.
Бих посъветвала младите момичета да се ориентират към друг тип влогъри от които може да се научи нещо и да зарежат пищящата Валери и комплексираната Гергана и Антоанет Пепе,която също е едно голямо дете жадно за внимание.

# 4 778
Представата за живота се изгражда от семейството и заобикалящата среда.
Ако някой е оставен да си изгражда представа за реалността от Ютюб или форума на майките, значи някой друг не си е свършил работата, а не влогърите, например.
Децата с които е работено, вложено е в тях, много лесно различават истинския от фалшивия живот.
Дори и в тази изкуствена и фалшива среда, израстват стойностни хора с добра ценостна система. Създаването на влог не те задължава да възпитаваш морални ценности. Това е работа на родителите  и ако те не знаят и не желаят да знаят какво представлява интерес за децата, не обвинявайте влогърите.

# 4 779
Не мисля, че мъжът на Ивана е грозен, даже доста си подхождат двамата. На Ели тялото е страхотно, допадна ми инстаграма й, а и се облича добре. Ясно е, че няма как да бъдат харесвани от всички, дано не обръщат много внимание на коментарите за външния си вид.

Коментирането на тази снимка тръгна от моя коментар за нея.Всъщност аз не говорех за самата снимка, а за изказването на 12 годишната с колекцията от гримове, която аз не съм имала през живота си.
Това че това дете има такова количество гримове е лошото, а не това че Ели си качила снимка по бански или как изглежда тялото и.

Тя тази 12 годишната май е снимала на майка си гримовете...За мен беше потресаваща нейната неграмотност, може ли на тази възраст да не могат да пишат ?! И под други клипове прави впечатление откровената неграмотност на децата и тийновете.

# 4 780
Не мисля, че мъжът на Ивана е грозен, даже доста си подхождат двамата. На Ели тялото е страхотно, допадна ми инстаграма й, а и се облича добре. Ясно е, че няма как да бъдат харесвани от всички, дано не обръщат много внимание на коментарите за външния си вид.

Това че това дете има такова количество гримове е лошото, а не това че Ели си качила снимка по бански или как изглежда тялото и.

Тя тази 12 годишната май е снимала на майка си гримовете...За мен беше потресаваща нейната неграмотност, може ли на тази възраст да не могат да пишат ?! И под други клипове прави впечатление откровената неграмотност на децата и тийновете.

Това е нищо.Бях зърнала веднъж, една от фенките на Гериту Петкова,която беше написала,Ню ЙорГ  : )
Ако четеш коментари,особено под клиповете или снимки на двете Гергани,макар че под видеата на Валери и Ивана също има,преобладава болезнена неграмотност..Между другото,от влогърките,съм забеляза,че най много правописни грешки прави Гергана Димитрова.И не говоря за грешки от бързане,а фрапантни грешки,които са от чиста необразованост..:Д :Д

# 4 781
  • София
На мнение съм, че ако не искаш да ти коментират тялото и задните части, както и съотношението - торс-крака, просто не се показваш в провокативни пози в гръб, с половината ти задни части висящи от банския. Тая Ели не я следя, но какъв и беше проблемът да качи снимка седнала на пясъка, вместо с дупарата към абонатите? Очевидно е, че желае да предизвика коментари и съответно ги получава.

Ето това е. Харесвам Ели, харесвам фигурата и, излъчването и, но не харесвам снимки в такива пози. Нивото веднага пада. Да, тя изглежда добре, но привличане на внимание по този начин на мен лично не ми допада. Нормално е да се коментира, то и това е целта. Няма лоша реклама. Simple Smile

Ах, мъжа на Ивана. Пълен мазник. Но са си лика-прилика. Simple Smile

Quadrifo, на пръв поглед много приятно излъчване. Ще загледам.

Гледах последното видео на PolinaSofia и ми стана много жал за нея. Приятно, нежно момиче е. Дали наистина и е сринат имунитета или е нещо друго?

# 4 782
А аз сега гледах клипче на Тото и Лъчо - говорят за секс , гейове и кой къде си пъхал неща - е бива ли такава простотия. И никаква цензура. Гледат ги предимно деца , сега ли е времето да ги учат какво правят гейовете насаме?

После гледах Павел Колев как се обяснява ,че иска да прави по-смислени неща - еми няма в БГ, да ги прави на английски ,ако смята че е вдигнал нивото.
Всичко е отгоре отгоре и всички са налазили децата ,защото са лесно - а не се сещат с тъпите кратуни ,че тези деца ще им осигуряват пенсиите някой ден.

Ядосвам се - накрая една Мис Тигрова дето работи , не пие , не пуши и не взима наркотици , живее сама и отговаря за сметки , тн. ще излезе по-читава от Герчета, Валерчета и тем подобни.

# 4 783
P.S.За да не е съвсем спам, ето една мацка, която следя  и считам, че си поднася страхотно тематиката, идеално съобразявайки се с това кой точно я гледа. По принцип винтидж облеклото и историческите костюми много лесно могат да се отплеснат в сладникавост, затова тя настиска relatability-то на макс и според мен успява да е рядко свежа на фона много лъхащи на нафталин винтидж канали. Наясно съм с какви точно техники го прави, виждам ги, и пак ме радва колко добре и се получава.

https://www.youtube.com/user/czekoladaimaslo

И аз я следя, много ми харесва, а коментарите и, когато се облича, са винаги много смешни. Любима нейна реплика ми е - the boobage is back. Толкова съм се смяла.

Винаги много съм харесвала такива канали-за костюмни драми, винтидж облекла, пресъздаване на различни епохи. Инстаграма ми е пълен с такива.
Има една Изабела дето шие такива рокли от различти исторически периоди. Направо им се чудя как ги правят, как снимат, как имат време, ресурси. И създават такива красоти. Имат истинска страст. Обличат си в тези рокли, снимат се. Аз обожавам такива неща, но много малко хора се интересуват според мен. Радвам им си на ентусиазма. 😊 обикалят, снимат, пресъздават. Много ми харесва.
Това е интересно. Но за съжаление не толкова хора се вълнуват от тези неща.
Аз така малко със закъснение се включвам. Ще я видя тази влогърка.

# 4 784
  • София
Хората, на които имунитетът им е под нулата, са в болница заради отключени болести и взимат сериозни имуностимуланти, а не карат на джинджифил и авокадо.

Общи условия

Активация на акаунт