Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 648
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 620
  • Някъде там
Явно покрай Туитър и в Инстъграм се е пренесъл скандала.Груби и бях обидите.Не се сдържах и и писах на лично.Тогава ми отговори че тя е класи над простите жени които се заяждат с нея и за това ще пише блог на английски.
Незнам за вас, но аз отказвам да следя българка живееща в България говореща и пишеща само на английски.Не ми е естествено.Ако искам  да ми се говори на друг език ще си пусна чуждестранни такива.Затова такива канали не следя.
Много харесвах Крисия когато беше още при Слави.Последвах Инст профила и
и като видях, че е  на английски спрях да я следвам.Българка съм и предпочитам поне в собствената ми държава със сънародниците си да разговарям и пиша на родния език.

# 4 621
А Филип,нямаше ли фирма.Нали беше инженер ??! Модел-инженер,странна комбинация... Simple Smile
Е, ся! Той е всестранно развита личност.✌🏻😁

Проста логика.Ако си предприемач,и имаш фирма,защо ти е по дяволите да се снимаш в някакви рекламки. Би трябвало,ежедневието ти,да е малко по заето,и отговорно..Може,да греша...

# 4 622
Не знам какво точно работи Филип, във видеата на Пепе прави впечатление, че е повече тук, нищоправейки.

# 4 623
Честно казано, безразлични са ми тези мъже, но не виждам никаква причина да им се търсят кусури. Те присъстват в тези видеа или като част от фантазията за домашен уют, на фона на която се рекламират продукти в семейните видеа, или като валидиращ (и често aspirational) елемент при останалите ("тя ползва този пъпкотрепач и ето, не е останала сама, виж как ходи с нея в Джъмбо, не искаш ли и ти така, на една покупка разстояние е"). Колкото и да са  сведени до статист с малко реплики, говори нещо - и то положително -за връзката им, че подкрепят половинките си в техните амбиции и начинания, пък били те и складиране на фондьотени в спални шкафове от икея.
Та мисълта ми е, че каквито ще да са - да са живи и здрави, да си пасат, учудвам се, че на някой му пука чак толкова.

# 4 624
Тази Калина има някак странно лице. Поредната кифла,която си мисли,че щом "руса" и синеока е нещо много специално. И устните са й много големи,сигурно е слагала нещо.

# 4 625

Тези момичета се правят неузнаваеми. Тази посмъртно не бих я познала?!

# 4 626
И аз не можах да я позная.
Герганчето, как така не прави Влогмас?

# 4 627
Принципно Петкова не представлява интерес за мен, защото имаме почти 10 години разлика, но покрай другите ми изскочи и тя току-що и О, изненада процедури в  Дерма Акт и още по-изненадващо лазерно подмладяване на 19 години, то затова не можете да я познаете 😀 Без майтап, не съм запозната с подобни неща, може и да е нормално и подходящо, но определено  ми звучи странно. Отделно ми е чудно кой я измисли тази рекламна стратегия на клиниката, процедури на сульо и пульо раздали, не че съм се засилила към тях, но определено тази агресивна кампания би ме отказала.

А, календарите може би са нещо като символ на статута на влогъра (чантата Фурла да отстъпи), колкото повече календари си получил, толкова по-популярен си, но смятам, че и при това трябва да се направи цедка. От 12-минутно видео на Валери, в 9 от тях тя отваря календари, какво да му гледам на това 😏

# 4 628
Истината е,че ако не се плескат с сто неща са може би сто пъти по-хубави.

# 4 629
Сега Филипчо станал модел. Пепето чете тук и се пъне ли пъне да се докаже
Дано не се пъне много, че не се знае какво ще излезе.
Пълна пародия е Влогмас 2018 made in Bg.

# 4 630
Гергана си коригира снимките страшно много.От видеата й,където е без грим,лицето й не е такова...Няма какво да се лъжем..Лицето й е кръгло,а на снимки има скули,и изобщо съвсем друга форма.А колкото до Дерма акт ,абонатите й, са набор 2005,какви са тези процедури за подмладяване?!! Ако смятат,че ще постигнат ръст на клиентелата с Гериту,дълбоко се заблуждават.. Нищо де,поне си е направила, и лазерно подмладяване на кожата . :Д :Д Представям си,след още някоя и друга годинка,колко ще  е състарено лицето й.. Няма да е лошо,Дерма Акт да престане да спонсорира, неадекватни девойки..

# 4 631
Изненадвам се, че спонсорите не гледат или не се интересуват какъв им е таргета на нашите влогърки. Не може да рекламираш процедури на 10-13 годишни (съдя по коментарите под видеата) и да очакваш възвръщане на инвестицията.

# 4 632
Според мен,целят на посоки..Нямам друго обяснение.Учудва ме,че Галя и Пепе,още не са направили видео за Дерма Акт.Може да са отказали..
Каринчето пак на китайските дрехи..Сега рекламираме,YOINS ..Пак си е взела кропнатите блузки...Не знам, дали е наясно. че сме зима...:Д :Д

# 4 633
Тя Галя, нали рекламираше лазерни процедури в една друга козметична клиника. Ако започнат да правят реклама на всяка, която им предложи, ще е вече абсурдно. Grinning

# 4 634
По-абсурдното е, че след толкова процедури и непрестанно мацотене с каквото им изпратят, на 40 ще са се сбабичасали повечето.

Общи условия

Активация на акаунт