Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 518
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 665
Лана,с малко дете съм да-няма 2 още. Просто е страшно активна. Аз си и признавам де,че не съм от най-организираните и се подпомотавам.
Като тръгна на работа след някой месец ще се стягам, ща не ща, ще си вляза в час. А и като поотрасне е друго. Сега е такъв период.
Просто ми е чудно наистина откъде време -това е много работа с видеа, пък да изчистиш, стотвиш и нахраниш и децата...Вече ако й спят по 3 часа на обед е друго-моето по макс час доскоро спеше.

# 4 666
  • София
Лана,с малко дете съм да-няма 2 още. Просто е страшно активна. Аз си и признавам де,че не съм от най-организираните и се подпомотавам.
Като тръгна на работа след някой месец ще се стягам, ща не ща, ще си вляза в час. А и като поотрасне е друго. Сега е такъв период.
Просто ми е чудно наистина откъде време -това е много работа с видеа, пък да изчистиш, стотвиш и нахраниш и децата...Вече ако й спят по 3 часа на обед е друго-моето по макс час доскоро спеше.

като тръгнеш на работа е друго, аз понеже 1 година ходих с анцуг, най-много дънки по време на майчинството, като се върнах на работа ми беше кеф да се прикарам във вид, ей така да си вдигна самочувствието. Преди да се върна се сложих на диета, купих си нови дрешки, абе друго си е. Имаш време, то и не личи извинявай до кварталната бакалия да се нахлепаш с ФДТ,хайлайтери и очни линии, поне на мен това ми беше ежедневие по време на майчинството 

# 4 667
  • На ръба..
Не съм гледала Ивана в тубата ама вчера видях горната снимка на Ивана и мъж, първоначално си помислих, че е някакъв нейн приятел, но не и мъж, в последствие видях и снимки от сватба /може би/. Та му се чудя на този младеж, на почти снимки с него той ахааа да я целуна ама не..що е тази поза, ми целуни я де, страх ли те е?!  Отделно и хич не ми е мъжествен ама вкусове разни.

# 4 668
И аз не харесвам мъжа на Ивана.Нещо ми е противен и ми е като нечистоплътен.

# 4 669
Присъединявам се към горните две мнения. Съпругът на Ивана прилична на типичния бета мъж.

# 4 670
за злобичката ни нямало процедура 😂😂😂😂😂😂😂

# 4 671
*за злобичката Ни!

# 4 672
за злобичката ни нямало процедура 😂😂😂😂😂😂😂

Гергана,никой не ти завижда. И стига, дрънка глупости!! Един млад човек, на 20 години се нуждае само от хидратираща,и  леки грижа , компетентна консултация за правилно поддържане на кожата, и евентуално подходящи за възрастта пилинги. Ако мислиш,че здравата кожа зависи само от скъпи процедури,си далече от истината, мила моя.Продължавай да се плескаш със сто тона грим,и да ядеш пици,шоколади и мъфини..Пак ще си говорим..При теб липсва,основополагащата превенция за здрава кожа..Ти нямаш,информираност..По добре млъкни,че се излагаш.И пак ти казвам,никой не ти завижда,просто няма за какво .. : )))))) Поздрави!

# 4 673
Тя до сега не е полагала нужните базови грижи за кожата си сега се сетила и то лазерно подмладяване.....нямам думи
 не съм спала от завист и злоба

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 12:34 от Анонимен

# 4 674

Още някоя тийнка се изказа по въпроса 😂

# 4 675
Сигурно поредната 13-годишна, която ще врънка мама за мезотерапия за Коледа.

# 4 676
Ами, да ви кажа, не грешат кой знае колко. Действително не сте прочели и сте се заблудили от заглавието - заглавието наистина е само заглавие и е такова с маркетингова цел. Процедурата е доста по-всеобхватна и подмладяването т.е. заличаване на фини линии е само един от ефектите. Белези от минало акне, розацея и разни пигментни смущения може да има и човек на 19 Simple Smile

# 4 677

И на тая и завиждаме сигурно 😂

Дерма Акт ли я карат да пише такива простотии ? Абсолютно ненужна процедура за 19 годишно момиче ooooh!. По-голяма съм от нея с няколко години, една пъпка нямам, често ме питат дали правя нещо специално...ами да, не си давам парите на некадърни козметици. Не си ги давайте и вие, малко са козметиците в България които могат да направят едно хубаво почистване, без да излезеш от салона червен като рак, какво остава за по-сложни процедури.

И скъпа Гери, не се ходи НА университет, а в университет. Явно имаш нужда да си по-често там.

# 4 678
Безплатно ще дам съвет на всички девойки, който следват ГерчитУ, четат тук и после ходят да и донасят - момичета, ако имате акне, спрете млякото, захарта, пакетираните десерти и тестените изделия. Помолете мама и тати да ви купят някои подходящи за възрастта ви и качествени измиващи продукти - тоест за бебета. Детските ви кожи не са за продукти за възрастни, имате цял живот пред вас да си прикривате неравностите.

# 4 679
Ох, леле, и двете Герита са под всякаква критика.

Иначе ето вече има и влогмас със сълзи и емоционален срив https://www.youtube.com/watch?v=yv8kxgIoKks

Общи условия

Активация на акаунт