Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 607
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 815
Тази Кристина с алтруистичното изказване май и тя чете тук. Как пък точно сега се сетиха някои как не са като другите и не притежават негативните качества, които се обсъждат в темата..много неискрено ми седи.
Скрит текст:
Да ме извини, ако и преди е изказвала подобно мнение, не я следя. Ама надали..

# 4 816
Попаднах на това чудо за втори път и направо заболя да я гледам две минути. Толкова гримаси, кривене, театралничене, муцки, пърхане, окееей, бичиз и неизменно обръщение към злобарите. Дупето на Елица ми се вижда бял кахър в сравнение.

Може ли да са й толкова мръсни четките и гримове Shocked . Май никога не са били почиствани...И после ще има клипове "Как се боря с акнето ми" и прочие.

# 4 817
Цитат
Да. Аз я харесвам като типаж.  Само да не се подхлъзне прекалено и тя по рекламно-спонсорската плоскост, много ще загуби...нещо напоследък натам я тегли май.

Тя вече го направи.

# 4 818
Попаднах на това чудо за втори път и направо заболя да я гледам две минути. Толкова гримаси, кривене, театралничене, муцки, пърхане, окееей, бичиз и неизменно обръщение към злобарите. Дупето на Елица ми се вижда бял кахър в сравнение.

Може ли да са й толкова мръсни четките и гримове Shocked . Май никога не са били почиствани...И после ще има клипове "Как се боря с акнето ми" и прочие.

Лелеееее, ма то голяма мизерия, верно!! И си го снима и си го хвали????

Ох, вчера гледах ВаерИ как отваря календари с мъжът ѝ. Той  казва " тук има четка" и в този момент тя "олелеееееееееее, от кога я чакам тази четкаааааааааа"

# 4 819
Голяма мания е това със задниците. Всяка си го снима. На мен ми е пошло и противно, но вероятно съм от малкото. Плаж, море, лодка, спа. Уж нормално, ама да се нагъзиш си е прекалено. Това си е точно гъзна снимка, няма какво да се лъжем.

Видеото на Надя не ми беше много интересно, но предполагам защото не харесвам нищо на UD. Допадна ми в началото разсъждението за името, но мисля, че повечето тийнове и кифлета ще го прескочат. Всъщност, аз за първи път я виждам, не знаех как изглежда, отстрани ми излезна интервю с представяне на книгата, та гледах и него. Мисля, че с пусната коса е по- чаровна и женствена. Щото има хубава коса.
Не е предназначено за тийн. Искам специфично канал с по-малка аудитория, но по... не рационална и умна, други бяха думите. А, да, злобна и бгмамешка, за сметка на това. Една такава саркастична и недоверчива. Добре ми идва. Добре се оправяме с нея.
Видеото е фраш с недостатъци - дълго, нестегнато, не се показа палитрата достатъчно, защото някой е свикнал да се клепоти, без да показва на камерата с какво. Grinning НО! ГРИМ ПРОДУКТИТЕ И ЧЕТКИТЕ БЯХА ЧИСТИ, ПЪК!!!
Повярвай ми, в състоянието, в което ме беше оставил снегът с мокра и сплескана коса, благодари се на всички богове, че имам винаги с какво да я вържа.
Оставям ви да ме ругаете на спокойствие сега. Heart

# 4 820
Малеее по - мръсни и гнусни гримове не съм виждала Scream изпаднах в ужас....и един тон боклуци изпочупени, как може да има такива хора

# 4 821
Малеее по - мръсни и гнусни гримове не съм виждала Scream изпаднах в ужас....и един тон боклуци изпочупени, как може да има такива хора

Аз не бих приела бюти съвет от човек,който няма хигиена и не се грижи за гримовете си. След това клипове,имам пъпки,акне и как няма да иматкато си слагат гнусотии по лицето.

# 4 822
Чудя се на хора, които не си забърсват палитрите даже отвън. Капаците - целите на пръсти, гнусна работа. Но какво се учудвам - тя четки не си беше измила.

# 4 823
Славина и аз не я харесвам, споменавала съм. Най-интересното е, че тя знае, че са и супер гнусни гримовете, вкарва много самоирония, но явно това не ѝ пречи. Най-отвратителната грим колекция, която съм виждала 🤢 Толкова ли пък е трудно да ги забършеш, не е ракетно инженерство. Няма как след такова видео да не се запитам на какво ниво е хигиената на въпросния човек.

# 4 824
Вчера на Коледния базар по обяд видях Валери, но беше с Ивана. Вечерта качва влог, че е била и с мъжа си... Толкова ли пък няма какво друго да прави това момиче. Друго, което ми направи впечатление, беше ужасното състояние на лицето и' - нищо общо с това, което се вижда на клиповете.

# 4 825
Значи първо е отишла с Ивана, а после отново - с приятеля си? Ако той не е настоял изрично да отиде (което много ме съмнява), то това е едно много жалко и тъжно ежедневие.

# 4 826
Да и аз съм забелязала ,че лицето на Ивана е в много лошо състояние и продължава да се цапоти с хиляди неща.

# 4 827
Да, първо я видях с Ивана, даже някакви хлапета я бяха обградили да се снимат. Интересно ми стана, че вечерта го нямаше във влога и. Явно точно от такива коментари се е притеснявала, но то си е тъжно... толкова пък да няма къде да отиде. Мартин не ми изглеждаше особено ентусиазиран, че е там.
Влогът на Ивана не съм го гледала, че тя още повече ме дразни, не знам дали поне тя е споменала, че са на базара.

# 4 828
На Ивана кожата е проблемна според мен. Забелязах в едно видео като махаше грима.

# 4 829
Посещение на базара е новият тренд във влоговете. И Зейнеб направи включване от базара. Скука, скука, скука.
Имам подозрения, че другата седмица ще се изсипят на панаира на книгата, ама не че много четат, ами за пълнеж на влогчИтата.

Общи условия

Активация на акаунт