Августовски бебчета 2018

• 43 718
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, момичета! Малко по-спокойно ми е сега. И ние сме на кърма. Спокойно е човечето и не се напъва поне засега.

# 121
Моята ака по 3-4 пъти на ден, но я боли коремчето и плаче докато се изчака. Иначе й е течно акото.

# 122
Рано е за зъбче, след една седмица ще навърши 2 месеца, но се кърми странно, все едно си чеше венците, играе с жлебените със зърното, яде, яде и изведнъж пререве, сякаш я заболява нещо.

И моята така прави от коликите е.

# 123
  • София
Мишленце - колики са това. Също така и моето плюнчи здраво от седмица-две. Споделих с една приятелка, която ми каза,че е нормално- не са зъбки, но за съжаление не я изслушах до край 😋🙄 или съм забравила.
Ice-че вие вече само на кърма ли сте? Супер ако е така!

# 124
Леле, това ли са коликите? Да знам и аз какви са симптомите.
Сесилче, само на кърма сме вече, да Simple Smile Много съм щастлива, че се регулираха нещата и че си имам достатъчно да го изхраня бебчо.

# 125
Аз си мислех, че са на изчезване тия колики, така се бе кротнала мишанка Sad
А те ще се развихрят на третия месец Sad

# 126
Днес четох в една фб група, че зъбките са още по-голяма драма (вярно, при някои само) и една жена беше коментирала "какво не им харесвах на коликите не знам" Simple Smile) много успокояващо, а?

Аз да се оплача, мъчи ни комар в стаята! Цяло лято се опазихме, сега е влезнал. И все около моята глава бръмчи и ме подлудява. Дано не ухапе бебето. Светнах лампата в коридора уж там да отиде, ама не.

P.S час и малко по-късно го убих като го видях кацнал върху бузата на Алекс докато го кърмя. Голяма напаст, ей. А котаракът дето ги лови принципно, спи обиден в хола..

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 06:48 от Izzie2615

# 127
Днес четох в една фб група, че зъбките са още по-голяма драма (вярно, при някои само) и една жена беше коментирала "какво не им харесвах на коликите не знам" Simple Smile) много успокояващо, а?

Аз да се оплача, мъчи ни комар в стаята! Цяло лято се опазихме, сега е влезнал. И все около моята глава бръмчи и ме подлудява. Дано не ухапе бебето. Светнах лампата в коридора уж там да отиде, ама не.

P.S час и малко по-късно го убих като го видях кацнал върху бузата на Алекс докато го кърмя. Голяма напаст, ей. А котаракът дето ги лови принципно, спи обиден в хола..
Ние си бяхме взели уредче на Chicco за количка и за контакт против комари , а и други  насекоми. Като цяло работи. Докато беше по-топло и все още имаше повече гадинки , беше включено постоянно и не припарваха. Безвредно е , няма миризма , нито звук.

Това с коликите беше много “успокоително” 😅. Дано не ги мъчат чак така зъбките.

# 128
  • София
Мишленце и при нас така Sad Бяха отминали!
Изи - същото ми се случи миналата седмица - чак часове ми трябваха докато зацепя какво се случва и че имаме комар Simple Smile

Ох - нашия бебчо вече втора вечер ми е много тъжно. Вероятно са любимите колики, но от 3-4 през нощта се почва едно ръмжене, скимтене, като ранен човек е Sad Мисля, че сутринта като си свърши работата е много по-добре. Ядох едни праскови сочни тук и не знам дали не го раздразниха аз.

# 129
Сесилче, точно същото е и при нас. Ръмжи и се мята като риба на сухо в полубудно състояние. Аз все си мислех че е гладен, но се оказа че като напълни памперса сутрин и се кротва.
Трябва да направим вярно една разходка в южния Simple Smile ние два дни не сме излизали заради вятъра, но днес ще тествам за малко. Дават го да се постопли уж следващите дни

# 130
  • София
Сесилче, точно същото е и при нас. Ръмжи и се мята като риба на сухо в полубудно състояние. Аз все си мислех че е гладен, но се оказа че като напълни памперса сутрин и се кротва.
Трябва да направим вярно една разходка в южния Simple Smile ние два дни не сме излизали заради вятъра, но днес ще тествам за малко. Дават го да се постопли уж следващите дни

Изи - супер успокояват думите ти ))
Дано премине този период по-бързо.
Да не дразня - ама аз съм в Сандански малко при баба и дядо. Тук не е лятото, което очаквах - взела съм си само рокли в багажа, сега зъзна, но все пак е чудесно.
Като си дойда ще пиша. Може и по-голяма група да се съберем в Южнака Simple Smile

# 131
  • София
Аз също бих се включила - много обичам южния парк, а и ще се радвам да се запознаем Simple Smile
И моят се мята като риба на сухо. Вчера от 12 на обяд до 19.30 вечерта е спал около 3п по 20мин  Tired Гърчи се яко, плаче.. после от 21 до 23.30 яко рев пак и чак в 23.30 заспа. Чудя се вече да давам ли изобщо тези капки за колики или не, то като гледам смисъл няма  ooooh!

# 132
Явно трябва да си нацелите вашите капки Simple Smile аз сега давам три пъти на ден от тези с масло от ким и ги комбинирам с еспумизан. Това е преди ядене. А ако се случи внезапен рев без да яде, давам санколик, които имат моментален ефект, но краткотраен. Вече няма истерия, само мрънка когато се напъва, но след като се изпръцка/напълни памперса и се успокоява. Доста по-човешко е отпреди.

# 133
Аз също бих се включила - много обичам южния парк, а и ще се радвам да се запознаем Simple Smile
И моят се мята като риба на сухо. Вчера от 12 на обяд до 19.30 вечерта е спал около 3п по 20мин  Tired Гърчи се яко, плаче.. после от 21 до 23.30 яко рев пак и чак в 23.30 заспа. Чудя се вече да давам ли изобщо тези капки за колики или не, то като гледам смисъл няма  ooooh!

Абе не е съвсем без смисъл моята се облекчава не плаче, аз давах Лефакс+Биогая, сега замених Лефакса (който е много прехвален) с Боботик + Биогая и е много по-спокойно спря да ръмжи и да се гърчи.

# 134
  • София
Ние си караме без чайчета и капки Simple Smile

Абе момичета случва ли ви се бебета да плачат в таткото 🤔🙄

Общи условия

Активация на акаунт