) много успокояващо, а?
) много успокояващо, а?
Бяха отминали!
Мисля, че сутринта като си свърши работата е много по-добре. Ядох едни праскови сочни тук и не знам дали не го раздразниха аз.
ние два дни не сме излизали заради вятъра, но днес ще тествам за малко. Дават го да се постопли уж следващите дни
ние два дни не сме излизали заради вятъра, но днес ще тествам за малко. Дават го да се постопли уж следващите дни
Гърчи се яко, плаче.. после от 21 до 23.30 яко рев пак и чак в 23.30 заспа. Чудя се вече да давам ли изобщо тези капки за колики или не, то като гледам смисъл няма
аз сега давам три пъти на ден от тези с масло от ким и ги комбинирам с еспумизан. Това е преди ядене. А ако се случи внезапен рев без да яде, давам санколик, които имат моментален ефект, но краткотраен. Вече няма истерия, само мрънка когато се напъва, но след като се изпръцка/напълни памперса и се успокоява. Доста по-човешко е отпреди.
Гърчи се яко, плаче.. после от 21 до 23.30 яко рев пак и чак в 23.30 заспа. Чудя се вече да давам ли изобщо тези капки за колики или не, то като гледам смисъл няма 
Препоръчани теми