♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 95 165
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
 Hug Hug Hug

Цялата статия

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/onur-basturk/gece-hayatinin- … sp;    

Средната част на която никой не обърна внимание:

Статья журналиста состоит из 3 частей, первая про открытие клуба, третья-реклама ресторана, где проходила встреча..ну а вторая часть, на которую мы практически не обратили внимание, это проект Барика, съемки которого начнутся тоже в декабре..причем Барик уже ознакомился со сценарием и он ему понравился..правда каст еще не подобран, насколько я поняла.. Это, в отличие от ранее ходивших слухов, похоже на правду..ведь этот же журналист нам первым сообщил о съемках ВС..если я не ошибаюсь...и этот человек, как пишут, друг и Барика и Энгина и многих других актеров..и только он был приглашен на эту встречу и именно ему дано было право первым написать эту новость. Так что ждем начала декабря

и на английски

Preparing for new series. Meanwhile, Barış Arduç is preparing to begin the shooting of the series on December. Barış has an agreement with the Ay Yapım production, but the other role Mates are not yet known. But Barış loved the topic of the series.
He believes it’s a good project that would satisfy the audience in many different ways.
.................. #barisarduc #barisarducfans

https://www.instagram.com/p/Boltqe-hvkL/?taken-by=olaya_elbar&nb … sp;    

Баръш има подписан договор с Ай Япим, проект през декември, актьорският състав още не е обявен.

# 271

Ех,че хубаво новини, новини, все хубави и продължение на приказката. Колкото повече ангажименти толкова по-малко време за домашния вампир.
Колкото за Г-ТО  само с усмивки , бар не се върти. Аз съм и хвърлила око за стриптизьорка - и бизнеса ще цъфти и тя ще бъде в окото и устата на пресата. Шест дни в седмицата само за нея ще се пише и говори.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 16:55 от milkaradeva

# 272
Open Mouth   Еха,   а аз си мислех че пиша шок предложения, браво на Милка,   Wink   много добра позиция е отредила за севгилето,     People Dancer стриптизьорка…хем заета и уморена,   Sleeping  нали обичаше да поспива, хем прочута… само, че заведението ще трябва да носи  печалба на босовете, как ли ще се получи?

# 273
Open Mouth   Еха,   а аз си мислех че пиша шок предложения, браво на Милка,   Wink   много добра позиция е отредила за севгилето,     People Dancer стриптизьорка…хем заета и уморена,   Sleeping  нали обичаше да поспива, хем прочута… само, че заведението ще трябва да носи  печалба на босовете, как ли ще се получи?

за Гюпсета и кучета е забранено в заведението  hahaha

# 274
Gift HeartRageIllIllБраво на нашите! Бях писала,че Боре е прагматик след като гледах интервюто му с двете журналистки за Vogue. И докато дамите въздишат по романтичния му образ на Йомер, момчето прави пари от всичко и между другото ,дай Боже!,ще се снима! Обмислял е  през лятото интериора на новия клуб като обикаляше заведенията на Чешме и района.Imp А вие го критикувахте:)))))))))))MoneyIllПредставете си Боре производител на световна марка вино,което се презентира в световноизвестния му клуб,където пеят световноизвестни звезди: Елчин Сангу,Баръш Ардуч и.........Азис. Маанета до сутринта...Rage Аааааааа! Забравих Гупсе. Тя засега му е необходима: правна помощ-тате, приятелски кръг-ще му търсят роля и партньорка, хем е ангажиран - хем е свободен.Йок,йок,това е лъжа! Истината е една-ангажиран с договор.CupidGift Heart
Дооста измишльотини написах,но нещо ме прихвана,защото отново гледамЛПН и съм на 32 епизод .няма омръзване!
Е, хайде лека нощ!Май всички са уморени или гледат РП,че и там едни вълнения.....

# 275
Добър вечер, момичета!
Радостни новини пристигат за Елбар. Нека е все така!
Темпи, много благодаря за глава поредна!
Спокойна нощ на всички!
И прекрасна доза любов от Баръш!
https://www.instagram.com/p/BogfsAYBAeN/?taken-by=love.is.elbar

# 276
Предположение за детето на Зейнеп, ролята, която Елчин ще играе в новия сериал  Party Party Малката е последвала Елка и Киво, затова се очаква тя да е дъщерята на Зейнеп  Party Party Party

Берен Арвен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 277
# 278

Това вероятно е колаж, но е сполучлив, а те са прекрасни.
Май няма новини за нашите слънчовци и всички сте се отдали на неделна поивка.

# 279
  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Предположение за детето на Зейнеп, ролята, която Елчин ще играе в новия сериал  Party Party Малката е последвала Елка и Киво, затова се очаква тя да е дъщерята на Зейнеп  Party Party Party

Берен Арвен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сладурка  Heart Eyes

PS Някой може ли да подскаже как да се отърва от рекламите в мамата?

# 280
  • Варна
Здравейте,
Дидито - аз имам ад-блок-ер на Мозила; Ужасни са тия реклами;

# 281
Боби, с  мозила става, но през хрома не тръгва, или аз нещо правя не както трябва  newsm78 Доскоро си работеше добре  Thinking

# 282
  • Варна
Диди,

Скрит текст:
Боби, с  мозила става, но през хрома не тръгва, или аз нещо правя не както трябва  newsm78 Доскоро си работеше добре  Thinking

не ползвам хром, но пише ,че е и за него.  Вчера ми правеше на Мозилата проблеми

Много харесвам Елка в този тоалет:

# 283
Привет!🤗🤗

Борко на снимки за новата колекция!😜

Винаги снимките му с деца са някак различни!😍

# 284
И в качество  Party Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт