♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 95 166
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
И с Елка...😜

# 286
Привет!🤗🤗

Борко на снимки за новата колекция!😜

Скрит текст:

Винаги снимките му с деца са някак различни!😍

Джанъм, не е реклама само на колекцията  Peace Боре и децата снимат социален клип в защита на животните  Heart Eyes Има и клип при рускините, но не мога да ви дам линк  ooooh!

# 287
Здравейте момичета
Това е клипа в инстаграм
https://www.instagram.com/p/BorRva9HeJY/?utm_source=ig_share_she … hid=1v6yaf4hm2qm9

# 288
# 289
# 290
# 291
# 292
От миналата година... Да видим тази как ще отпразнуваме празника.. и по- важното, с кого  Mr. Green Mr. Green

# 293
  • Варна
Здравейте
Охоооо дойде ли му времето пак за Иики додун на Баръш;
Аз вампирите ги чакам да излязат всичките серии и с превод и тогава ще ги мина заедно.

# 294

bouquet bouquetbouquet Харесва ми колажа с 31 -вата годишнина! Охооооооооо! Ранобудните са поздравили Борко  от името на всички в групата. Да му пожелаем нови, успешни проекти в професионален и ЛИЧЕН план. bouquet bouquet bouquet

# 295
Честит рожден ден на Борко! 🎂🥂🎁🎉🎊

# 296
Здравейте,
Боре, Simple Smile

Феновете творят, Simple Smile

Много ми харесва на тази снимка, слагам я пак за разкош Simple Smile

# 297
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба  Hug Hug Hug
Боре бизнесмен  Thinking Rolling Eyes

Още малко подробности за бизнеса на Баръш  Peace

Скрит текст:

няма лошо ама народа го чака на екран  Whistling

Значи само да ви кажа, че според мен идеята кака да стане стриптизйорка в номия бар, хич не ми допада  Naughty поне ако не искат да си изгонят клиентелата  Stop Mr. Green, че като ги заслепи с таз` сияйна усмивка и все ще ослепеят  Stop ooooh!

smile3508 много ми допада това инфо за каста на новото дизи  Peace само дето още не съм убедена, че ще се снима  Whistling така и не разбрах потвърдено ли е инфото от където трябва или пак имам ДежаВю  Whistling Mr. Green

От миналата година... Да видим тази как ще отпразнуваме празника.. и по- важното, с кого  Mr. Green Mr. Green

Мдааа  Naughty да си дойдем на думата  Wink

Честит Рожден ден на Баръш
Да е здрав, щастлив, заобиколен от истински важните и обичани от него хора! Да продължава да бъде успешен във всяко начинание, с което се заеме е да не забравя, че феновете му го очакват да го видят на екрана в най-скоро време  Naughty Peace

# 298
Днес денят е специален за Баръш, но и за всички нас, които го носим в сърцето си. Пожелавам му от сърце много, много здраве, късмет и успехи във всяко начинание - творческо развитие, бизнес и спорт. Да поумнее.  Да се спаси от крокодила. Да обича и да бъде обичан от този , с който единствено може да бъде щастлив.

# 299
Здравейте, а откъде сте сигурни, че Боре не е щастлив с т.нар. крокодил:stuck_out_tongue_winking_eye:

Ами като му е ден днес, да си го изкара подобаващо.

Общи условия

Активация на акаунт