♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 94 877
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Здравейте ,малки и големи момичета!
Еех, не мога да не  се включа и аз. Защо бе,джанъм Алеx_94?!!!!!!!!!!!!
От клюките на журналистите се прокрадна и мнението,че няколко пъти " мадам Баръш"  е напускала красавеца...т.е.?????????? Кой- кого моли за продължение на връзката,,:(((((((((( Нямам нищо против дамата, но явно не  помага и не подкрепя  Борето да изгради кариера.Дали това е професионална завист и страх, че ще го загуби.По-добре да е смазан, несигурен  и до нея.
Жалко, че това момче ще остане известно с непостоянната си севгили връзка.Жалко,че по този начин поддържа интереса и на публиката ,и на пресата....но ще е до време.. младите лъвове напират, а конкуренцията е жестока. От интервюто видях един несигурен Борко. И този път отново бързащ..ама за какво и закъде.. не използва трика с разговор по телефона ,за да се измъкне бързо..Знам,че афиширането на подновяване на вечната любов не е съвсем чисто..или бъркам..ПР акция,която засега носи само негативи за този "гламчо". Може би неговият проект няма да се осъществи.  Жааалко!

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 23:36 от Abla

# 527
Прилича ми на снимка от "Курт Сеит и Шура", ама  Mr. Green Mr. Green

# 528
Добро утро  Hug Heart Eyes

При Елка и Киво бомбата беше нощна, тука вечерна hahaha

# 529
Добро утро!
Скрит текст:

[
Добро утро  Hug Heart Eyes

При Елка и Киво бомбата беше нощна, тука вечерна hahaha

За мен, това е очаквана новина. Баръш, просто не може да си избере партньорка. Или това е поредния ход, за отмяна на проекта му.

Аз, обаче, виждам голяма прилика между Фарах Зайнеп Абдулах, Гизем Караджа и Елчин. Може и да съм пристрастна, относно Елчин, но...
Скрит текст:
/ не мога да сложа снимки на трите, една до друга/

Желая ви спорен и спокоен ден!!!

# 530
Здравейте! Много бомби, много нещо. Прави ми впечатление, че все му търсят партньорки по образ и подобие на Елчин, вероятно да стимулират въображението му.

Само че къде ще намерят такава, хем красива , хем талантлива като нашето момиче.

# 531
 Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

От толкоз бомби трябва в окопа да залягаме  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Скрит текст:
Здравейте! Много бомби, много нещо. Прави ми впечатление, че все му търсят партньорки по образ и подобие на Елчин, вероятно да стимулират въображението му.
Само че къде ще намерят такава, хем красива , хем талантлива като нашето момиче.

Фарах е такава - красива, талантлива, умна и чаровна  Laughing  За другите нямам мнение.

# 532
# 533
Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

От толкоз бомби трябва в окопа да залягаме  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Скрит текст:

Фарах е такава - красива, талантлива, умна и чаровна  Laughing  За другите нямам мнение.
само нещо играта и куца

# 534
# 535
Скрит текст:
Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

От толкоз бомби трябва в окопа да залягаме  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Скрит текст:

Фарах е такава - красива, талантлива, умна и чаровна  Laughing  За другите нямам мнение.
само нещо играта и куца

newsm78 Къде и куца играта  newsm78 Аз съм я гледала във ВЛ, КСШ и в "Прошепни ми, ако забравя"  Добре си играе момичето, особено във "Времето лети", там химията с Мете Х. беше невероятна. Впрочем, досега за ролите си в турското кино е получила около 14 награди.
Баръш ще е късметлия, ако тя му е партньорка.

# 536
Скрит текст:
Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

От толкоз бомби трябва в окопа да залягаме  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Скрит текст:

Фарах е такава - красива, талантлива, умна и чаровна  Laughing  За другите нямам мнение.
само нещо играта и куца

newsm78 Къде и куца играта  newsm78 Аз съм я гледала във ВЛ, КСШ и в "Прошепни ми, ако забравя"  Добре си играе момичето, особено във "Времето лети", там химията с Мете Х. беше невероятна. Впрочем, досега за ролите си в турското кино е получила около 14 награди.
Баръш ще е късметлия, ако тя му е партньорка.

Нищо не и куца...🙄
Чудесна е! Съгласна съм , че Борко трябва да вика ура, ако му партнира!😉

# 537
От трите коментирани, наистина най-добра е Фарах. Гледала съм всичко с нея. Справя се добре. Четох дори, че спрягат и Серанай.  Предварително съм сигурна за себе си, че това, което видяхме в Любов под наем няма да се повтори. Тази синегрия, това духовно сливане се получава много, много рядко и се помни дълго. А за такива фанатички като нас е още по-трудно. Серанай и Гизем много трудно ги издържам, но много ги лансират. Ще почакаме и ще видим какво ще се случи. Баръш е нарамил 3-4 дини и не знам, коя ще изпусне.

Хубав,чаровен и секси.

# 538

Малко нескопосан постер, но очите на Киво са убиец!🧐

# 539

Скрит текст:
alex_94, имам една молба към вас: Моля, пост като 525, ако може да бъде в по-малък размер, защото действа малко стресиращо.Нищо лично

И за лека нощ

https://www.instagram.com/p/Bo4LF_phxkt/

или

https://www.instagram.com/p/BpCHxlJhmSi/

Общи условия

Активация на акаунт