♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 94 876
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
lily555, 🤗 съжалявам, че съм ти причинила този стрес, но не мога да редактирам този пост, тъй като са минали повече от 24 часа.😖

Аз също бях изненадана на следващия ден от размерите на снимката на Гупа, която съм постнала, но тогава и бях толкова бясна, че реших, че всичко по нея трябва да се вижда много добре, че дано лъснат някои неща!😡

# 541
Скрит текст:
lily555, 🤗 съжалявам, че съм ти причинила този стрес, но не мога да редактирам този пост, тъй като са минали повече от 24 часа.😖

Аз също бях изненадана на следващия ден от размерите на снимката на Гупа, която съм постнала, но тогава и бях толкова бясна, че реших, че всичко по нея трябва да се вижда много добре,
че дано лъснат някои неща!😡

Лъснаха и още как  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
За три години така съм свикнала с какините прелести, че мен трудно може ме стресира, макар и все още да се учудвам, кога я видя изкъпана  Mr. Green

# 542

Аз също бях изненадана на следващия ден от размерите на снимката на Гупа, която съм постнала, но тогава и бях толкова бясна, че реших, че всичко по нея трябва да се вижда много добре, че дано лъснат някои неща!😡
alex_94Kissing Heart

Проблема премина,вече сме на следващата стараница

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 02:04 от lily555

# 543
  • Пловдив
Добро утро! Hug

И една красива Елчин за добро настроение през денят!

# 544
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

.............., но тогава и бях толкова бясна, че реших, че всичко по нея трябва да се вижда много добре, че дано лъснат някои неща!😡

Алексче   Hug Heart Eyes защо джанъм си причиняваш такива нерви с един .

Скрит текст:

Аз също бях изненадана на следващия ден от размерите на снимката на Гупа, която съм постнала, но тогава и бях толкова бясна, че реших, че всичко по нея трябва да се вижда много добре,
че дано лъснат някои неща!😡

Лъснаха и още как  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
За три години така съм свикнала с какините прелести, че мен трудно може ме стресира, макар и все още да се учудвам, кога я видя изкъпана  Mr. Green

Диде   Hug Heart Eyes и аз така  Peace, грам не може ме уплаши тоз змей триглавец  hahaha hahaha hahaha, ама то при нея къпането и чистата коса са си исторически моменти  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 545
Добро утро!

Работят хората...нека да им спори...

Чакам Елчин -  Къванч, с нетърпение.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 12:01 от lily555

# 546
Добър ден!🤗

Статия в Hurryet..

...и превод на рускините на част от нея.

Не знам този нов закон за киното  как ще се отрази на турското кино?🤔
Май ще затегнат още  цензурата, щом държавата ще се грижи толкова за киното!😶

# 547
Ехо, момичета, да не те дали обет за мълчание докато Баръш не започне да снима. Аз цял ден чакам някой от ловците на новини да сложи нещо и накрая не се стърпях и наруших тишината. Хубава вечер на всички почитателки на нашата невероятна двойка.

# 548
Здравейте  Hug

Нова от Баръш  Whistling

# 549
 Hug  Hug  Hug

От вампирите

# 550
# 551
Диди, 🤗 струва ми се, Миа е раздала справедливост на финала?🧐

Нещо по-приятно.

Една снимка на Киво е достатъчна за рекламата на филма.
Интересно ми е как се продава филм, който все още не е сниман?🤓

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 22:27 от alex_94

# 552
# 553
Стара но много хубава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 554
Новата не е толкова хубава..

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 22:45 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт