♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 94 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 495

Браво на Елчин...ще им се получи на двете червенокоски...

# 496
Аааа не, искам си Арвен, тая малката хич, ама хич не я далюбвам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

https://vk.com/video16238779_456239872?list=594d45a50ae8d51ca2&a … l-168745886_15074

# 497

newsm78  Хич не го харесах хлапето в ЛН  Thinking То няма лошо дете, но това някак си ми се стори неподходящо  ooooh!

# 498
 Hug Hug Hug Hug Hug
Аааа не, искам си Арвен, тая малката хич, ама хич не я далюбвам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И аз в отбора на нехаресващите това дете Crossing Arms не е подходящо за тази сфера, ама амбициозни родители ooooh! не спряха да гласят детето цели две години като Елка, белким някой забележи "голямата" прилика между тях ooooh!

Привет, момичета! Темпи, сърдечна благодарност за поредната глава!
На Баръш много му личи, когато лъже, а и на Елчин. Платените журналисти му задават един и същ глупав въпрос и той им повтаря един и същ отговор, пасващ на питането им. Но никъде Баръш не споменава името на любимата си, с която са щастливи...
Това като рускините, щом не е споменал името ѝ, значи става въпрос не за нея, естествено, т.е. разбирайте става въпрос за Елка... Joy Joy... ох, не знам само на мен ли ми се вижда обидно за Елка постоянно да я свързват с Баръш при тази реалност, която е налице. Peace

# 499
Hug Hug Hug Hug Hug
Аааа не, искам си Арвен, тая малката хич, ама хич не я далюбвам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

И аз в отбора на нехаресващите това дете Crossing Arms не е подходящо за тази сфера, ама амбициозни родители ooooh! не спряха да гласят детето цели две години като Елка, белким някой забележи "голямата" прилика между тях ooooh!

Привет, момичета! Темпи, сърдечна благодарност за поредната глава!
На Баръш много му личи, когато лъже, а и на Елчин. Платените журналисти му задават един и същ глупав въпрос и той им повтаря един и същ отговор, пасващ на питането им. Но никъде Баръш не споменава името на любимата си, с която са щастливи...
Това като рускините, щом не е споменал името ѝ, значи става въпрос не за нея, естествено, т.е. разбирайте става въпрос за Елка... Joy Joy... ох, не знам само на мен ли ми се вижда обидно за Елка постоянно да я свързват с Баръш при тази реалност, която е налице. Peace
напълно ви поддържам за Елка, то не бяха ФШ, измислици  незнам как и се отразява това , дано баръш да започне да се снима и да се спре с това безумие.Аз също не харесвам тази Майра , не ми хареса и в ЛПН дано да е друго дете.

# 500
Здравейте мили дами, нашите сладури се показаха като гъбки след летен дъждец,  Боре порасна с една година, Ели е с ново участие – дано е успешно и да  ни  радва с дълго присъствие на екран.  пък и като бонус Темпи ни е подарила  поредната част от приказката за Йомир, Дефне и още  някой. Май доста хора са му набрали на  нашето момче … дори и в приказния герой нищо даром не му се предлага.
Темпи печеш го този Юнак на бавен огън, остави го пак без любимата му, пък и мен ме хвърли в размисли, как така Дефне избяга – хем умира за любимия ,хем изчезва.. как добе си ги беше подредила един до друг, прегърнати…гушнати и изведнъж Дефне се дистанцира, отчужди,  усетих студен   полъх нахлул с помощта на разума или страхът отново да я изоставят. Измори се нашето момиче, все да бъде силно, дойде време за бягство.
И сега пак чакане до следващата неделя. Или ще имаме  ГЛАВА 14  през седмицата.
Благодаря на всички Ви за новините и мненията, които споделяте в темата.
Спорна седмица! Лека нощ!

# 501
Добро утро  Hug

Всяка приказка си има своя край  Whistling Според Дефне, този на нейната вече е настъпил  ooooh! Mr. Green

Боре вече не ме и дразни  Twisted Evil Кака му също, което дори мен учудва  hahaha Ама не държа и да я виждам толкова често, особено покрай него  Whistling

# 502
Добър ден, момичета!
Виви, твое мнение! За мен е много голяма вероятността ЕлБар да са били в ресторанта заедно и както в други случаи, който не трябва да бъде видян, да излезе през задния вход. Същата вечер /събота/ Къванч е вечерял там с режисьора Байрактар и мениджъра си. Една и съща медия пише за всички. Баръш много щастливо изглежда по време на репортажа. Напоследък все си тръгва с чужди коли, а кой ли е ползвал неговата? Интересно защо не го попитаха с кого е бил и къде му е колата, както правят обичайно?
Приятен ден!

# 503
 Hug Hug Hug

Добър ден, момичета!
Виви, твое мнение! За мен е много голяма вероятността ЕлБар да са били в ресторанта заедно и както в други случаи, който не трябва да бъде видян, да излезе през задния вход. Същата вечер /събота/ Къванч е вечерял там с режисьора Байрактар и мениджъра си. Една и съща медия пише за всички. Баръш много щастливо изглежда по време на репортажа. Напоследък все си тръгва с чужди коли, а кой ли е ползвал неговата? Интересно защо не го попитаха с кого е бил и къде му е колата, както правят обичайно?
Приятен ден!

#Crazy Това пък откъде дойде, пък сега....че Елка е била в това заведение ooooh!  Joy Joy Joy и после тези конспирации не са обидни за Елка ли.... значи излиза че тя подкарала Боре, който какъв и се пада точно newsm78, да го запознава с Киво и другия мъж, че на Борко да му е спокойно, че Елка ще работи с проверени хора, амаха истинска ориенталска идилия ooooh! ooooh!
И наистина ли някой мисли, че ако двамата бъдат засечени някъде, няма веднага да се появят снимки от хората намиращи се там, едва ли затварят заведенията заради тях. От три години витаят слухове от някои фенове, които не искат да се примирят, че нищо не се случи между тях, но ако беше така за тези години щеше поне веднъж да ги засекат някъде. Нали не мислите, че те се движат с шапки невидимки, или пък че са кралски особи, които ги пазят цял отбор от бодигардове. А може би подкупват всички хора по заведенията, по улиците, служители, че някой да не се разприказва някъде из социалните мрежи. За всичките тези години все някой някъде случайно щеше да ги е видял, снимал, похвалил....или и те са вътре в конспирацията, та затова не ги издават. Joy Joy Joy
Както и да е, всеки да си вярва, в каквото ще, аз се надявам Елка да си намери в близко бъдеще свестен мъж, който да  ѝ подхожда, иначе докато е с Кита все ще има такива спекулации и теории. А може и след това да продължат конспирациите знае ли човек Joy Joy

# 504
Виви, всеки има право на мнение, но трябва и да има логични и сериозни основания за това. Рядко пиша коментари, имайки предвид мнението и реакциите на част от аудиторията. Истината е доказана косвено, ако искаш да я прозреш. Тя ще придобие публичност един ден. Има папарашки снимки на Елбар, но когато те се обявят сами като двойка, вероятно ще видят бял свят.

# 505
Здравейте!🤗

Тъкмо се канех да се загледам сериала на Сечко, но май и него ще го отвее ниският рейтинг!🤔🙄

# 506
Папарашки снимки под формата на фотошоп 🤗 в крайна сметка трябва да се научат да ги различават някои хора
 Виви, Съгласна съм с теб, че толкова спекулации вече са обидни за Елка. в крайна сметка всички ги виждаме кой с кого е, но някои хора отказват да приемат очевадното, че всеки от тях си има своя живот
 Дори и да е имало нещо Всеки е тръгнал по пътя си.
Тук повечето момичета са приели реално, че всеки от тях си върви по пътя, за разлика от една група във Фейсбук в която упорито вярват, че всичко друго освен Елба вар е замазване на очите. То за кралските особи не се правят такива конспирации, както се измислиха за тях.
Прекрасна двойка са на екран, много ни радваха. но съмприела факта, че са само екранна двойка както и много от американските актьори.
Пускам си по някоя серия за разпускане отвреме-навреме Радвам се много на приказката  с която Темпи ни ощастливява и чакам новия сериал на елка и Къванч

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 13:42 от пеп-4o

# 507
Виви, всеки има право на мнение, но трябва и да има логични и сериозни основания за това. Рядко пиша коментари, имайки предвид мнението и реакциите на част от аудиторията. Истината е доказана косвено, ако искаш да я прозреш. Тя ще придобие публичност един ден. Има папарашки снимки на Елбар, но когато те се обявят сами като двойка, вероятно ще видят бял свят.
И как успяват да убедят всеки да мълчи и да чака деня на голямото разкриване, хммм newsm78 Mr. Green Ето пример : в едно заведение има около 20 души, не всеки ги познава естествено, но със сигурност има такива, които са гледали сериала или най-малко ги познават с все историите около тях и как точно ще попречат на тези хора да не ги щракнат отдалеко и да се похвалят в соц. мрежи? Ако са усетили ще отидат при тях да ги увещават да отложат това до определена дата ли?

# 508
пеп-4o Peace

Здравейте!🤗

Тъкмо се канех да се загледам сериала на Сечко, но май и него ще го отвее ниският рейтинг!🤔🙄

Аз за този сериал напълно бях забравила  Laughing Значи Елка правилно е постъпила като е отказала.

# 509
Здравейте, в библията е казано „ Блажени  са вярващите ”, че и за конспирацията Боре и Елка така... и не само Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт