♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 73

• 94 942
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Добър ден, момичета!
Виви, твое мнение! За мен е много голяма вероятността ЕлБар да са били в ресторанта заедно и както в други случаи, който не трябва да бъде видян, да излезе през задния вход. Същата вечер /събота/ Къванч е вечерял там с режисьора Байрактар и мениджъра си. Една и съща медия пише за всички. Баръш много щастливо изглежда по време на репортажа. Напоследък все си тръгва с чужди коли, а кой ли е ползвал неговата? Интересно защо не го попитаха с кого е бил и къде му е колата, както правят обичайно?
Приятен ден!

Ами единственото нещо, което се спомена мимоходом из турските медии беше, че и Баръш, и Елчин са из нощен Истанбул. Не знам от къде излезе това, че Боре е заедно с Киво в един ресторант, па после и Елка притуриха към тях  Shocked Вярно, че всеки си има мнение, пък и мечтите са хубаво нещо, но и друг път съм казвала - не си представям жена като Елка да се  крие по кьошетата, да бяга през задни входове, да прави конспирации, за да скрие връзката си с обвързан мъж.
Нейсе...нека всеки вярва в това, което му рисува фантазията.
Мен Гупсарела също не ме дразни вече, но не мога се сдържа от време на време да не си я поплюя......и Боре също  Joy  Joy  Joy

Алекс  Hug, жалко за Сечо, не му върви, ама повече за Ханде ми е жал. Тя май след ВОС няма друг успешен проект  Thinking Дано Елка няма нейния късмет  ooooh!

# 511
Не виждам смисъл да се включвам в диалога, но и нямате право да поставяте обидни квалификации никому, още повече на хора, които лично не познавате. И не се заблуждавайте, че аз съм фантазьорка,  а вие реалисти. Учудвам се, че фенове, недостатъчно информирани, пишат категорични изказвания и не допускат друго виждане за вярно. Приятен следобед!

# 512
Хайде, сега е ред на Елка да емне Китадора по горите да доказват любовта си  Joy  Joy  Joy

Турецкие СМИ пишут, что Эльчин Сангу рассталась со своим возлюбленным после того как обнаружила его неверность. Вероятно речь идет о том, что Юнус слишком активно развлекался со своей ассистенткой пока Эльчин работала. Впрочем, это далеко не первый раз, когда туржуры разводят парочку, так что принимать на веру их сообщения наверное не стоит

tomidami, къде видя обидни квалификации  newsm78
 А информацията трябва да почива на факти, ако имаш такива, може би ще ги споделиш?

# 513
Безжизнените в Кан.😉  Успех на Елка и компания!

От актьорите Биркан присъства на събитието, но го представят с общия му проект със Сюнгюл Оден.

Биркан с  Д’артаняновски мустак...😂

# 514
Мен Гупсарела също не ме дразни вече, но не мога се сдържа от време на време да не си я поплюя......и Боре също  Joy  Joy  Joy

Хаха същата работа за кака, Боре по-мога да го пожаля, живота с оная е достатъчно наказание  hahaha hahaha hahaha

# 515
Мен Гупсарела също не ме дразни вече, но не мога се сдържа от време на време да не си я поплюя......и Боре също  Joy  Joy  Joy

Хаха същата работа за кака, Боре по-мога да го пожаля, живота с оная е достатъчно наказание  hahaha hahaha hahaha

Отдавна ми е все едно кой с кого и къде го виждат.😕

А, Борко да си живее по своя си начин , че той май мазохист си пада, само да се снима!😏

# 516
  • Балчик
А аз се чудя защо и кому е нужно Елчин и Баръш да се крият ?!
Малко ми е теория на конспирациите.

# 517
Здравейте! Клавиатурата ми пише като куцото куче  ( вие знаете ли как пише куцото куче, аз не знам, но предполагам) и от един час не мога да си пусна поста  Започвам отзад напред Тази поничка , уж приятел на Елчин, отдавна го броя за бита карта. Повече се страхувам от наглата изгора на  Баръш. Мъча се да не мисля за нея, но като ми я изтипосат до него ухилена до ушите  с дежурната си усмивка, се депресирам.
Къванч, е хубаво момче, не отричам. Освен това, много харесван и обичан в Турция и арабските страни. Нали знаете  - на вкус и цвет товарищи нет. Когато ги сравня двамата, обаче, веднага доминира сексапила на Баръш. Той е моето момче.
 В предишен пост писах, че очаквам със страх новия сериал.Това е защото досега не съм гледала харесван от мен, добър турски актьор да надскочи апогея си. Има една запомняща се роля. Останалото е обогатяване на филмографията му. Може да не сте съгласни с мен и да ме оплюете, но това е моето мнение. Много искам Елчин да постигне втори връх в кариерата си, но зависи от химичната реакция, която ще се получи между тях. Освен това колкото и да говорят какви професионалисти са, има разлика, когато са обвързани. Един не искал да се целува, друг религията му не му позволявала интимни сцени и накрая ги няма на екран с месеци. От това страдаме ние техните обожатели. защото те са завъртели парите си в страничен бизнес и не се притеснявам, че ще умрат гладни.

От мен приятна вечер. Аз отивам да погледна Италианската булка - сериал, който има много общо с нашия. Мисля, че и Мерич го е гледала.

# 518
Ами то и мен Кюса отдавна не ме дразни и хич не го мисля Боре, че е с нея, щом така си е решил явно има защо. Хич и не мисля, че е за ожалване той, не е дете все пак, щом я търпи значи не е толкова зле кака, колкото ни се струва или ни се иска да е  Peace Joy

А аз се чудя защо и кому е нужно Елчин и Баръш да се крият ?!
Малко ми е теория на конспирациите.

Ами и досега няма реалистично и смислено обяснение от поддръжниците на тези теории защо и заради, кого биха правили такова нещо. Какво би накарало свободни и млади хора да се крият като мишки! Отвсякъде издиша  Whistling дори и на Кюса не бих го пожелала Joy  Joy

# 519
Снимките официално започват  Party

И малко инфо  Crazy

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 19:52 от tempestad

# 520
# 521
Кака и голяма слънчева усмивка... добър стоматолог спор няма, а Боре е отвян някъде из пространството от толкова Слънца около него.

# 522

Всичко от Ризе ще си покажат  Joy  Joy  Joy Планинския въздух им понася, я какви усмивки са грейнали.

# 523
олеле и тук ли сте качили тези кикимори

# 524
От хилене чак слюнка и е потекла в ъгълчето на устата и. Как я докарва все една и съща сякаш  я мери  с шублер.

Общи условия

Активация на акаунт