Фермата 4 - Съединение - тема 2 (17.09. - 23.09.)

• 49 229
  • 805
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Изгледах и аз най-после снощния епизод.

Най-логичният избор на Радка за втори дуелист,ми се струва Нина.Близначките изглеждат якички.Росица показа,че е доста силна.Лили е с имунитет.А с Нина и като габарити са най-близки.Ама какво и е на нея в главата,е друга тема. Laughing

На Милена,обаче,нещо ми се губи логиката.Дошла да играе играта до края,стратег била,пречели и жените...Ми хубаво,ама избра да изпрати най-слабата на дуел.Имаше златна възможност да пробва да отстрани някоя по-силна жена.Не вярвам да мисли,че Радка и е конкуренция.
Другото,което си мисля за нея,е че определено има нещо лицемерно в поведението ѝ.Изказвания от сорта "...иначе много ви харесвам и обичам всички...",са ми меко казано смешни.Кога пък чак толкова много ги заобича...,айде молА ти се... ooooh!

Последна редакция: чт, 20 сеп 2018, 20:39 от avi10

# 421
.Изказвания от сорта ...иначе много ви харесвам и обичам всички...',са ми меко казано смешни.Кога пък чак толкова много ги заобича...,айде молА ти се... ooooh!

те това са масовите изказвания, като вземат да казват кого избират - било ратаи, било за дуелисти...

Дами, къде се снима този сезон на фермата, известно ли е?

# 422
  • London
Хм... аз съм точно на нейната възраст и от детски години не сядам в скута на баща ми. Просто някак си за всяко нещо си има време и години....Grin

Именно!

Има лека прилика, но това какво значи? В крайна сметка има и едипов комплекс и инцест, защо това, че прилича на дъщерята трябва да изключва другото. Аз лично не знам и с дъщерята какви отношения има, семейства извратени колкото щеш. За мен с Христина става нещо, да кажем, че зоркото ми око рядко ме лъже.

Май в Пернишко?

# 423
Дами, къде се снима този сезон на фермата, известно ли е?

с.Долна Диканя близо до Радомир.

# 424
А бабите какво говориха за горно драглище

# 425
Аз лично чух Андрей да казва - Близо сме до Брезник.А това инфо го имам от колега на мъжа ми които са от това село.И ние се учудих ме,че бабите са от друг район на страната.

# 426
Бабите са от Горно Драглище.
До Долна Диканя са 100-120 км.

# 427
И аз мисля, че Нина ще е вторият финалист.

# 428
Бабите са от Горно Драглище.
До Долна Диканя са 100-120 км.
Дивата ферма на Бети и Ники също е доста далеч, но те пътуват до там, както и миналата година

# 429
  • София
Какви са хубави в носиите всички. 💓

Роман и стрелата. 😂

# 430
Въх, никой не избра Хриситу.

# 431
Тая Йоана голяма лигла

# 432
Тая Йоана голяма лигла
Лошо се тръшна за Симо.
Ама и той па Радка избра.
Ей избиха се тия моми за ергена.

# 433
Ами прекали Йоана. И на Симо толкова му акълът. Да избере Радка само защото приличала на бившата му. Ако и по поведението, както казва той, прилича на нея....Unamused А уж той предложи идеята за братството, пък пръв я опорочи. Ей, слаби им ангелите на мъжете. А на някои и стрелите. Joy

# 434
  • London
Симеон ме изненада неприятно. Вкусът на един мъж говори доста за него. Уж беше умно момче, а то..... Йоана, явно си го е харесала, едва ли другото й е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт