Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 23

• 52 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Дане ,  за мъж. Името е от пощенска кутия.

# 406
  • Най-красивата страна
Дане-прилича на македонско име.
Кръстникът ми е македонец и се казва Диме.

# 407
Да, Дане като Даме/Груев/,  Яне/Сандански/,  Геле, Вуте, .... Simple Smile Македонски звучи.

# 408
Тайа е името на внучката на Мими Иванова и Развигор  Попов, родена преди няколко дни. Да им е жива и здрава! Името й ми е странно..

# 409
  • София
То и Развигор е необичайно, но сме му свикнали... Тайа наистина е странно, защото в устно общуване няма как да не се обърка с “тая”. Сигурно има някакво много дълбоко значение на някакъв език, но... ще трябва цял живот да го обяснява. Синът на една актриса( изскочи ми коя беше) се казва Сива. Еми... имало много значения и било свързано с не знам си какво още, но това 99,9999 % от хората няма как да го знаят.

# 410
Очакваме след някоя друга година да се появи и сестра й Онайа Grinning

# 411
Агуая  днес явно ми е ден  #Crazy дъщерята на Венци Венц, ако така се пише

# 412
  • София
Е, не! Агуая? Нямам думи, горкото детенце. Аглая е токова по-звучно и красиво, Агуая ми звучи като на език на някое африканско племе.

# 413
  • in Wonderland

Точно с нея идвах и аз 😂😂😂
"Агуая.

Името произхожда от гръцката митология и символизира радост, изящество и красота, сподели самият Venci Venc’. Бебето и майка Мелани са добре, а рапърът е най-щастливият татко на света."

Майката и тя с необикновено, за нашите ширини име 🤣

# 414
  • Телиш/Плевен
Дица
Красиела
Мегалина

# 415
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Виден......

# 416

Точно с нея идвах и аз 😂😂😂
"Агуая.

Името произхожда от гръцката митология и символизира радост, изящество и красота, сподели самият Venci Venc’. Бебето и майка Мелани са добре, а рапърът е най-щастливият татко на света."
Откъдето и да идва, за България е ****името странно #Crazy

# 417
  • Най-красивата страна
Доколкото знам името от гръцката митология е Аглая-една от трите грации олицетворяващи изящество и красота.Името има хубаво значение-сияйна,блестяща,прекрасна.

Да не би Агуая да е някакъв вариант на Аглая?

# 418
  • Карлово
Е, не! Агуая? Нямам думи, горкото детенце. Аглая е токова по-звучно и красиво, Агуая ми звучи като на език на някое африканско племе.
Намекваш, че перничани са африканско племе?!

Само един Виделин познавам, това като асоциация на Виден.

# 419
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Намекваш, че перничани са африканско племе?!

Само един Виделин познавам, това като асоциация на Виден.

И на мен това ми беше първата асоциация. Името е Аглая, но го произнася Перничанин....Stuck Out Tongue Winking Eye Smiling Imp Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт