Гримиране - идеи и техники (Тема №71)

• 55 845
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Аз ползвам Soph палитрите - уникални са! Поръчах си и още 3 техни, дано са също толкова добри

# 481
  • София
Аз си купих палитра на Morphe , мисля , че е с хубави цветове .
Но нещо не ми харесва като трайност , или просто базата , с която ги ползвам не е подходяща ?
Какво мислите за Morphe ?
Сега съм си поръчала Heavy Metals на Urban Decay , и се чудя дали е хубава ?
Също търся много цветна палитра, която е наистина качествена ( без Джефри Стар , въпреки , че ми е мечта , но малко не съм на ти с поръчки извън Европа , че и в Европа )

# 482
Wind, от къде поръча Heavy metals UD? Тя е миналогодишна лимитирана коледна колекция и отдавна е изчерпана.
Иначе Джефри можеш да поръчаш от Beautybay, който е европейски сайт и няма мита.
То по-цветна от Морфи 35В, която мисля, че вече имаш, надали ще намериш. Мен ме изкушава новата им палитра с Джеймс Чарлс, но като се познавам, че не нося изобщо ярки цветове, не си струва да я взимам.

Каква база за сенки ползваш?

# 483
  • София
Ще я взема от приятелка , която си разпродава колекцията.
Ползвам базата на NYX hd , в черна опаковка .
И една на MAC .
Тази на Джеймс Чарлз изглежда страхотно.
И пак съм назад , не знаех , че Джефри стар го има ив този сайт.

# 484
Джефри от Бютибей, да. За Европа няма откъде другаде.

# 485
  • България моята родина
Здравейте,
Следя ви от известно време и тепърва навлизам в цялостното гримиране.Взех палитра от Revolution и я разучавам.Може ли мнение какви цветове сенки ще отиват на очите ми като прикачвам и днешния си грим,който не харесах особено..

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 18:36 от Gapamilo9292

# 486
  • Стара Загора
Като цяло всичко на Джефри е доста качесветно, само с последната колекция леко се изложи, но това е мое мнение. Палитрите му наистина са много добри. И аз им се каня Grinning

# 487
Здравейте,
Следя ви от известно време и тепърва навлизам в цялостното гримиране.Взех палитра от Revolution и я разучавам.Може ли мнение какви цветове сенки ще отиват на очите ми като прикачвам и днешния си грим,който не харесах особено.

Ще ти отива златисто и различни нюд кофяви цветове. Пробвай да сложиш една идея по-нагоре цветът за преливане.

# 488
  • България моята родина
Благодаря ще продължавам да тренирам и експериментирам с цветовете и ще пробвам с преложените цветове.Имам доста да уча 😊

# 489
Виждам доста сериозен клепач Simple Smile имаш мегдан, можеш да опиташ и сенки в комбинация с очна линия.

# 490
  • България моята родина
Така е,въпреки че с очната линия съм малко скарана.Преди пробвах с опашка не знам дали се получава добре,но ще опитам при нюд сенки да добавя,защото с тях сякаш се губи окото.
Това е стара снимка с очна линия не знам до колко се е получило.

# 491
  • София
Много добре се е получило ❤
На мен ми трябваше година , за да се науча да правя очна линия , и пак не ми се получава 😂
Имам астигматизъм само на едното око , и никога 2 те ми очи не изглеждат еднакви .

# 492
Същата работа и при мен. Лявото око ми е много по-слабо от дясното и когато трябва да правя дясното е pain in the ass.

# 493
Препоръчайте ми очна линия. Сегашната ми е на Буржоа- тип писалка, ако може горе-долу в същия ценови клас. Като мигна няколко пъти и е изчезнала.

# 494
Препоръчайте ми очна линия. Сегашната ми е на Буржоа- тип писалка, ако може горе-долу в същия ценови клас. Като мигна няколко пъти и е изчезнала.
Ползвам тази в момента https://www.notino.bg/artdeco/fine-liner-sensitive-techni-ochni-linii/ много ми харесва, издържа, доста ми е удобна за нанасяне.
Също така съм ползвала и тази на катрис
https://www.notino.bg/catrice/calligraph-moliv-za-ochi/
също е много издръжлива, наситено черна.

Общи условия

Активация на акаунт