Гримиране - идеи и техники (Тема №71)

• 55 880
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • София, Лагера
И аз в групата с очилата. Но не слънчеви. Имам 6 чифта очила, които ползвам само за аксесоар, без диоптър и само с антирефлексни стъкла. Ходя си с тях по барове и седенки, различни като стил и цвят в зависимост от тоалета. И са ми идеални за зимни условия или при вятър, независимо от сезона. (също така са и в тон със зимните ми дрехи:) )

Есно покъртително клипче, ммм без думи, сори за спама:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 20:13 от Ноеми

# 376
Благодаря ви още веднъж,момичета. Фон дьо тен всеки ден слагам различен, аз много ги и смесвам,този от снимката конкретно е смес между Лумене матиращ и пак Лумене блърващ. И то защото първият ми е тъмен сега зимата,а вторият по грешка купих най-светлият,беше разместен в магазина,а малкият се дереше яко,та...чак вкъщи при отварянето хванах грешката,но нищо.. смесвам го и с други по-тъмни, засега гаф не ми е правил поради някаква несъвместимост. Преди фдт си слагам обичайните неща- околоочен,серум,крем,база. Да,знам,звучи прекалено,но не съм забелязала проблем,слагам по малко,а и продуктите са много леки,кремът е гелче. Пудри също смесвам яко. На снимката съм с Манхатън,прахообразна,матираща,цвят beige 2,смесена с любимата ми Севънтийн,която е уникална наистина. Огромно количество,нежна бронзираща прахообразна пудра с много деликатни частици. С нея смесвам всичките си матиращи прахообразни пудри и ефектът много ми харесва. Води се face powder  No 25 perfect all over shimmer с слънцезащитен фактор 15

# 377
Много благодаря Heart

# 378
Момичета следя Ви , отдавна. Сега вече и с конкретен въпрос ползвам силиконовия молив на импала в черно за водната линия лятото ми издържаше 8 часа , като след 6 - тия се поизтриваше на места а сега зимата се разтича ужасно още до 3 - тия час. Каква може да е причината?  Крема ми е стария,  пудрата също само фдт ми е друг. Възможно ли е да е от това е какво да правя ?

# 379
Пудри също смесвам яко. На снимката съм с Манхатън,прахообразна,матираща,цвят beige 2,смесена с любимата ми Севънтийн,която е уникална наистина. Огромно количество,нежна бронзираща прахообразна пудра с много деликатни частици. С нея смесвам всичките си матиращи прахообразни пудри и ефектът много ми харесва. Води се face powder  No 25 perfect all over shimmer с слънцезащитен фактор 15
Господ здраве да ти дава за чудната идея! Само пудри не съм смесвала (в смисъл смесвала преди да ги нанеса, иначе по 2-3 се озовават една след друга на лицето ми!) Много ми допада идеята и веднага ще ашладисам един Мейкъп Форевър Мат с една нежна сияеща пудра на Клиник...  Hug

Crystal - нищо конкретно, просто те гледах с опушения грим, радвах се на младост и хубост и изведнъж реших, че бих те направила брюнетка... не драматична, но сладка и шоколадова!
Скрит текст:
Една единствена блондинка харесвам истински аз Wink

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 13:37 от Agent Provocateur

# 380
От къде мога да си закупя онлайн палитра на too faced, но да е сигурно, че продават оригинал, хвърлила съм око на chokolate bar.

# 381
От къде мога да си закупя онлайн палитра на too faced, но да е сигурно, че продават оригинал, хвърлила съм око на chokolate bar.
Cultbeauty и Asos доставят до България.

# 382
Каква база ползвате?

# 383
  • София
Каква база ползвате?

За сенки, за мигли, за лице, за устни?

# 384
И аз в групата с очилата. Но не слънчеви. Имам 6 чифта очила, които ползвам само за аксесоар, без диоптър и само с антирефлексни стъкла. Ходя си с тях по барове и седенки, различни като стил и цвят в зависимост от тоалета. И са ми идеални за зимни условия или при вятър, независимо от сезона. (също така са и в тон със зимните ми дрехи:) )

Есно покъртително клипче, ммм без думи, сори за спама:

Скрит текст:

Ауууу, не! Клипчето е брутално, стреснах се и се посмях! Мноооого имам да уча  Sunglasses

# 385
Каква база ползвате?

За лице в момента ползвам една от следните:
L'Or на Guerlain
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base
Illamasqua Beyond Veil Primer

Последната ми е любима засега. Понякога слагам и Benefit The Porefessional.

За очите ако изобщо ползвам база е Мак Пейнтърли Пот, Пейнтърли. Имам и 24 часовата, но не ми харесва.

За устни и мигли не ползвам бази.

# 386
На снимката съм с Манхатън,прахообразна,матираща,цвят beige 2,смесена с любимата ми Севънтийн,която е уникална наистина. Огромно количество,нежна бронзираща прахообразна пудра с много деликатни частици. С нея смесвам всичките си матиращи прахообразни пудри и ефектът много ми харесва. Води се face powder  No 25 perfect all over shimmer с слънцезащитен фактор 15

Много хитро! А в какво съотношение смесваш горе-долу?

Аз да кажа - напоследък слагам сквалена на ТО навсякъде. Като бързам и нямам много време за бялата козметика, слагам хидратиращ тоник и след това директно си правя в дланта микс от ХК на ТО, сквалена им и един серум с някакви растителни екстракти за освежаване и подмладяване. Нанасям и съм готова за грим.
Сквален си слагам по 2 капчици и на едно изпомпване от серумния фдт на ТО, много, много съм доволна. Ако прекаля, лъщя яко, но с много лек воал от пудра плюс контур/бронзър и руж, които също са прахообразни, нещата се нормализират и изглеждам брутално свежа и сияйна. Умря циганката, ах!

О, любопитна техника за просветляване на погледа - около 10:20 гледайте: https://www.youtube.com/watch?v=j8FDsYxySe0

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 10:50 от bambinnah

# 387
  гледам да го докарам така,на око си смесвам, зависи и матиращата колко е силна,но тази с частичките да е по-малко, защото кожата ми е мазна все пак б:grinning: първоначално слагайте по-малко и сами ще усетите как и колко ви допада

# 388
Каква база ползвате?

За сенки, за мигли, за лице, за устни?

За лице

# 389
Essence unicorn на  Farsali и съм страшно доволна.

Общи условия

Активация на акаунт