това дали е в агенцията на Гайе Сьокмен 

Извинявам се за нахлуването, но си го позволих, тъй като видях анкетата за партньорка на Къванч. И тъй като любимата ми актриса е Елчин реших да гласувам за нея! Дано не съм обидила или засегнала някого! 

ще си гледаш Елчин скоро , ако се окаже истина
Да видим Бирсен и Ранини какво ще напишат 
много хубава Башак, благодаря! 
новината е супер, да. Пожелаваме им успех! Но, дори и да не спечелят, това, че е номиниран за там е голямо признание за работата им. Оправяй се бързо и ти
Чакаме с нетърпение коментарите ти

, благодаря за кафето
път ме чака днес и ми е нужно
не зная какво става с Башак , че все по- спокойна и красива става, но не е без участието на Киво, в това съм сигурна.
и от мен бързо да оправяш 

, явно на Джансу, ролята не й е допаднала.....

, приятно пътуване 

и на теб приятно изкарване!!
/

, надявам се днес си във форма 

Както и интересни новини. Ами според мен Джансу трябваше да приеме ролята, но това е моето незначително мнение, приемам избора и. 

Сега се сетих и за Ширин , тя е добра , съвестна , голяма скица , а баща и е същият като Тахсин. Явно генът не е всичко. 

мерси за споделеното!! 

, така се радвам, че ни навести и се върна в темата 

а нямам много време за писане, че готвя набързо и отивам на родителска среща
Благодаря за коментарите на всички! 

да си изкараш добре и те чакаме 
радвам се, че не си ни забравила тотално
И аз не можах да повярвам в първия момент 
е, разглоби се от скитня ти
Башак преди да се хване с Киво не беше толкова хубава, сега направо е разцъфтяла, така се отразява споделената любов, за това и двамата стават все по-хубави 

много хубав коментар за ДК , благодаря ти!
Да, и на Сюхан и на Ширин им се наложи да разберат какви мерзавци са бащите им, но ще видиш колко различно приемат истината двете. А от Тахсин очаквай още мръсотии, сега започва 
много се радвам, че си добре днес
Ами то освен с усмивка да ги подминаваш такива коментарчета, какво друго

Препоръчани теми