Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 49 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
# 211

Айре  Heart Eyes  bouquet това дали е в агенцията на Гайе Сьокмен  newsm78
Не, това бил офиса на жената на чичото на Башак .

Цитат
18 - 19 ноября в Нью-Йорке состоится вручение международной телевизионной премии Эмми. В 11 категориях представлены 44 кандидата из 20 стран. В номинации "Телесериал" выдвинуты два турецких сериала: "Джесур и красавица" и "Стамбульская невеста".
18 -19 ноември в Ню Йорк ще се състои връчването на международните телевизионни награди ЕММИ. В 11 категории са представени 44 кандидата от 20 страни. В номинацията " ТВ сериал " са предложени два турски сериала - Дръзки и красиви и Истанбулска невеста

# 212
Здравейте на всички в темата!!! HugИзвинявам се за нахлуването, но си го позволих, тъй като видях анкетата за партньорка на Къванч. И тъй като любимата ми актриса е Елчин реших да гласувам за нея! Дано не съм обидила  или засегнала някого!
Приятна вечер на всички!

# 213

Орси Heart Eyes   ЧРД -искрено ти желая спокоен живот, изпълнен със  съдържание и любов  Hug

И един хубав момент с Къванч и Берен

Приятна вечер Hug Heart Eyes

# 214
Здравейте на всички в темата!!! HugИзвинявам се за нахлуването, но си го позволих, тъй като видях анкетата за партньорка на Къванч. И тъй като любимата ми актриса е Елчин реших да гласувам за нея! Дано не съм обидила  или засегнала някого!
Приятна вечер на всички!
здравей wavey
ако изберат Елчин за ролята в сериала, се надяваме на успешен тандем!! Peace

Фенче Heart Eyes Peace bouquet
Себи Hug

пожелах ви лека вечер Wink
ама не мога да не споделя..... Wink
ново от Башачка

красавицата ми Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 21:19 от Airra

# 215
Добър вечер , момичета!

Много ви благодаря за споделеното. 💐
И че донесохте тази прекрасна новина за ДК. Пожелавам им успех. 🍀

Айре 😍 Фенче 😍
   😘            😘

Радвам се , че ви харесват коментарите ми. И на мен много вашите. 💐
Благодаря за прекрасните снимки и колажи , които сте споделили.
И двамата влюбени са прекрасни. 😍😍😍

Аз гледах ДК , но нещо и аз не се чувствам добре , което ми напомня да пожелая на Айрето да се оправя! 😘
Надявам се утре да съм по- добре и да се включа с коментара си.

Гледам , че Елчин води в анкетата. 😊
Дано скоро разберем , коя действително ще вземе участие в проекта. Simple Smile

Лека нощ ,мили момичета!

# 216
Добро утро!  Hug Hug Hug

Цитат
Джансу Дере, прочитав сценарий отказалась от роли в сериале" Столкновение",т.к. она похожа на ту, которую играла раньше.
Роль меня не устраивает
Кыванч отказался от проекта(имеется ввиду "Побег")-заголовки😊
Изглежда, че Джансу се е отказала от ролята, защото  напомняла предишната и newsm78

Лудата Меги  Hug wavey ще си гледаш Елчин скоро , ако се окаже истина  Peace Да видим Бирсен и Ранини какво ще напишат  Laughing Ами ... дано направят супер тандем  Praynig
Айре  Heart Eyes много хубава Башак, благодаря!  bouquet
Ире  Heart Eyes новината е супер, да. Пожелаваме им успех! Но, дори и да не спечелят, това, че е номиниран за там е голямо признание за работата им.  Оправяй се бързо и ти  Praynig Чакаме с нетърпение коментарите ти  Peace bouquet

Хубав ден!  Hug

# 217

Добро утро и приятен ден Hug Hug Hug

Фенче  Heart Eyes, благодаря за кафето bouquet път ме чака днес и ми е нужно Wink Wink Laughing

Айре  Heart Eyes не зная какво става с Башак , че все по- спокойна и красива става, но не е без участието на Киво, в това съм сигурна.
Благодаря ти и за обяснението   на снимката снимката за която попитах bouquet

Още малко трябва да изчакаме  за да знаем сигурно коя ще е ....партньорката.
   Ири Heart Eyes и от мен бързо да оправяш Hug

Хубав слънчев есенен ден Hug

# 218

Момичета, добро утро!

Благодаря зя поздравленията! И затова ви поднасям виртуалното кафе с още по-голямо желание и удоволствие!

Няма и денонощие отсъствие от темата, а не мога да ви изчета. Хубави коментари. Аз вчера изтървах сериите. След малко ще се опитам да изгледам преведения епизод на Невестата. Хубава новина е номинацията. Но Невестата още се излъчва!? Чудя се какъв е регламента. Нямам против, сериалът е много хубав поне 1-ви и 2-ри сезони. Не мисля, че втора година ще дадат наградата на турско произведение, но важно е участието, важно е и за участниците в сериалите, които се състезават. Че са стигнали до това престижно състезание.

Много харесвам Елчин, но клонях към Джансу в този образ. Много са силни емоциите на фенската маса на двойката Баръш-Елчин и не знам дали това няма да се отрази на новия сериал. Само това ми е притеснението.

До понеделник на обяд съм заето, сладурки Като от утре, дори няма да съм и пред моя си компютър. Пък може да си го взема със себе си!?  newsm78

Айри, бързо оправяне, мила! И, наистина, съм забравила за въпросната снимка!? Надявам се след време да не си забравя и името... Grinning Grinning

Ирка и тя да се оправя и лек път на Себи! Фенче, катета, Силви, Дива и всички, четящи и наминаващи  Hug

Хареса ми много непринудеността на тази снимка!

# 219
Привет!  Hug

мерси за кафенцата bouquet

Фенче Heart Eyes, явно на Джансу, ролята не й е допаднала.....
за сега, моето кълбо печели Laughing
ще видим и Елчин колко ще ни е партнъорка....харесвам я , ама ми се струва ,че не е много подходяща за ролята....предпочитам Бурджу Б., тя е по-изявена драматична актриса Peace
Притеснително ми е за нашия сериал, явно не всичко върви гладко по подготовката, но се надявам, че Керем Чатай си знае работата!
а и лидера в четвъртъка-Чукурова, набира страшна скорост Whistling

Себи Hug, приятно пътуване bouquet
за Башачка, казвам само, пупу Wink

Орси Hug и на теб приятно изкарване!!
аааа фенската маса на Елбар е нещо страшно, има големи кукувици/не конкретизирам никой от темата им тук Peace/
ама като чета във ФБ, че Елчин трябвало да играе само с Баръш...ииии.... smile3555 Joy Joy

Ири Heart Eyes, надявам се днес си във форма Peace
Скрит текст:
щото ме зареждаш и мен Wink
ама то с това застудяване...вече съм на климатик Whistling

Heart Eyes Heart Eyes

.............
ехее Хазал, много секси го раздава Crazy Laughing

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 11:58 от Airra

# 220
Здравейте , момичета! Hug

Благодаря на всички за споделеното.Flowers Bouquet
Както и за това , че ми пожелахте да се оправям по- бързо. Heart

Скрит текст:
Струпаха ми се доста болежки наведнъж, едната заради времето и най -вече заради отворения прозорец през една доста студена нощ. Надявам се да оздравея по- бързо , че имам доста ангажименти.
Айре , ти по- добре ли си?

Фенче Heart Eyes
Много хубави снимки си ни споделила. Flowers Bouquet Както и интересни новини. Ами според мен Джансу трябваше да приеме ролята, но това е моето незначително мнение, приемам избора и.
Дали всичко е просто пиар и ни мотаят , не знам , но искам да разбера.
Съгласна съм с теб , самата номинация е доста показателна , няма значение , че може да не спечелят.

Айре Heart Eyes
Страхотен колаж. Blue Heart
Наистина "Чукурова" се движи много добре. Аз го гледам и лично за мен е много, много добър. Доста бързо и динамично се развиват действията и ме "залепи" пред екрана. Убедена съм , че ще се случи същото и със "Сблъсък". Flowers Four Leaf Clover
Но Хазал се е превърнала в една истинска жена , образът и в моето съзнание е на малката Нихал...

Криси Hug
Ще те чакаме.

Себи Hug
Приятно прекарване.

ДК

Снощи не бях много във форма и дано не съм пропуснала нещо съществено при гледането.
Пак казвам става наистина интересно. Много жално ми стана за Сюхан - до сега е имала една представа за баща си , която няма нищо общо с истинския облик на Тахсин Корлудаа. Напълно разбирам реакцията и , може би аз щях да реагирам по този начин. Корхан от своя страна знае , но защо не и казва , а крие. Явно крие , защото е воден от мотива за запазване на имуществото и позициите им , въпреки че са придобити по този ужасен начин. Не знам какво ще стане накрая и дали Тахсин ще иска прошка и ще се промени , но за сега не мога и не виждам причина , за да му простя тези убийства. Интересно е , че Сюхан , та дори и Корхан , не са лоши като баща си. Явно приличат на майка си , много ми е интересна нейната смърт и най- вече причината за това. Може би е разбрала истината и Тахсин е направил нещо по въпроса... Може би стигнах твърде далече , но от този човек вече очаквам всичко. Колко голямо богатство има и пак му светнаха очите като видя жълтиците. Джесур е уникален. Grinning Сега се сетих и за Ширин , тя е добра , съвестна , голяма скица , а баща и е същият като Тахсин. Явно генът не е всичко. Simple Smile
Много ми харесоха думите на Джесур , които каза на Сюхан относно Бюлент , а именно , че го прави просто , за да избяга от него , а и да го дразни. Но Сю в момента е много афектирана от чутите неща и сега Джес не е на преден план.

За сега това е от мен. Чакам епизода довечера , а сега почвам СЮ.
Бехлюл...

Хубав ден от мен , момичета! Heart

# 221
  • Plovdiv, Bulgaria
Мили момичета,привет! Heart

Най-сърдечно благодаря за всичко споделено!
За поредната хубава тема,за прилежно събраната информация,за духа и настроението,за пламъчето,което подържате! Heart

Не съм в час с всички новини около предстоящия сериал.
Моментът със спрягането на Бурджу Б. за партньорка ми се губи,не знам колко достоверна е информацията за евентуалното ѝ участие.
Много различни са трите актриси обаче- като темперамент,излъчване. Интересно що за роля ще е главната женска,че да намират приложение и трите.
Това е,което ми възбуди любопитството на първо четене.

Не мога да подмина и номинацията на ДК!
Радвам се заради актьорите най-вече!
За оценката на труда им,напълно заслужена,макар и позакъсняла!

Пожелавам на всички приятен следобед и  хубави почивни дни!

# 222
Ире Heart Eyes мерси за споделеното!! bouquet
Скрит текст:
бързо да ти минава неразположението!! fingerscrossed
моята болежка от снощи я няма Whistling
снощната серия на ДК почти я пропуснах.....тепърва ще се случват разкритията около миналото....
предстоят много интересни серии Peace
и да, на Сюхан в момента, хич не й е до Джесур...а Корхан е един сладур и много добър човек!! Simple Smile

Хазал, въпреки че е вече на 28 г, май...... си изглежда пак като момиче Peace

Алинчее Heart Eyes, така се радвам, че ни навести и се върна в темата bouquet
ама ей така бях Shocked Shocked, като ти видях никнейма Joy Joy
за Бурджу бяха писали ,че преговаря за сериал с АЯ...и с Фенка почнахме да фантазираме Joy Joy Joy

Цитат
Не мога да подмина и номинацията на ДК!
Радвам се заради актьорите най-вече!
За оценката на труда им,напълно заслужена,макар и позакъсняла!
абсолютно Peace Peace
прочетох коментари от всякакъв род..... естествено и злобнички Mr. Green
подминавам ги с усмивка де Grinning

други новини за сега не виждам
чакаме най-важните..... Whistling

снимка от преди 10 год Wink

............

ooooh!

Цитат
До вчерашнего дня продюсерская компания Ay Yapim интриговала своего зрителя выбором актрисы на главную женскую роль в проекте "Столкновение/Схватка" с Кыванчем Татлытугом. Съемки должны начаться уже на следующей неделе, но как утверждалось, так и не решено кто станет партнершей Кыванча: Джансу Дере или Эльчин Сангу? Сегодняшние газеты внесли ясность в этот секрет. Таблоиды утверждают, что Джансу Дере сама отказалась от роли, решив что эта роль ей не подходит. Теперь в игре осталась одна рыжеволосая красавица, которая завершила свою работу в интернет-сериале "Безжизненные". Но самое интересное в том, что в турецкой прессе ранее писалось о том, что Эльчин Сангу отказалась от этого проекта в пользу Джансу Дере. Из чего пока можно сделать только один вывод: создатели сериала явно тянут интригу и все станет ясно только с началом съемочного процесса. То есть, на следующей неделе!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 15:37 от Airra

# 223
Привет, сладурки!  Hug Hug Hug
Няма да ви изброявам, че бая ми станахте  Laughing Heart Eyes а нямам много време за писане, че готвя набързо и отивам на родителска среща  Wink Благодаря за коментарите на всички!  bouquet
А бе ... тя и Бюшра беше отказала уж ролята в Хайде, сине, пък на края се появи  Laughing та все още не съм убедена чие кълбе е по-печено Айре  Heart Eyes hahaha
Орси  Hug да си изкараш добре и те чакаме  Peace
Алинка  Heart Eyes радвам се, че не си ни забравила тотално  bouquet И аз не можах да повярвам в първия момент  Wink
Себи  Hug е, разглоби се от скитня ти  Wink Башак преди да се хване с Киво не беше толкова хубава, сега направо е разцъфтяла, така се отразява споделената любов, за това и  двамата стават все по-хубави  Heart Eyes
Това важи и за Буфчетата между другото! Фахрие стана особено красива от както е с Бурак, той също ми харесва повече от преди Peace
Ире  Heart Eyes много хубав коментар за ДК , благодаря ти!  bouquet Да, и на Сюхан и на Ширин им се наложи да разберат какви мерзавци са бащите им, но ще видиш колко различно приемат истината двете. А от Тахсин очаквай още мръсотии, сега започва  ooooh!
Айре  Heart Eyes много се радвам, че си добре днес  Hug Ами то освен с усмивка да ги подминаваш такива коментарчета, какво друго  Mr. Green
Дано не съм пропуснала някоя дружка  Praynig
Много красива двойка бяха ... Heart Eyes

Дано и с новата партньорка си паснат толкова  Praynig
Приятен следобед!  Hug

# 224
  • гр. Върбица обл. Шумен
Очарованието блика от очите ти като непресъхваща стихия.
А красотата на топлата усмивка, кара слънцето да се покаже.
Огромното ти огнено сърце разпръсква обич. Към нас прати я!
Ще я попием сладко, сладко, едва ли някой ще откаже...
Ръцете ти, създадени, за да прегръщат нежно
очакваме с любов и трепет да ни срещнат.
Докоснеш ли ни, душите ще се реят безметежно
и златните  звезди на синьото небе ще блеснат.
Как винаги ни изненадваш с всяка чакана поява...
Защо желанието да се срещнем никога не гасне?
Сънят ни в сладки трепети по твоята душа се претворява.
Необузданата любов към теб до облаците ще порасне!

Привет, момичета! Новини не липсват... Хиляди благодарности за споделеното! Добре, че ви има!

Орси, (макар и на патерица) честито!

Това моят Киво - Джесур.

Лек ден!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 17:31 от Екатерина Кузманова

Общи условия

Активация на акаунт