Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 49 405
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Фенче Heart Eyes Peace Wink

Новина от последната минута от Бирсен
партнъорка на Киво ще е или Джансу Дере...или Елчин Сангу Peace
от Нур:
Цитат
Она написала,, Кто же будет партнёршей Киво в Столкновении Джансу или Елчин Сангу?,,
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1045045348622880770

лека!

Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Е, голема новина е споделила  hahaha Това и ние го знаем, че ще е или едната или другата, дай име най-после  #Cussing out hahaha
Лека!  Hug
досега Бирсен не е писала, че спрягат Елчин за нашия сериал Peace
много бързаш Mr. Green Joy Joy Joy

# 196
  • гр. Върбица обл. Шумен
Следполунощен привет! Отказвам се да опитвам с известията... Утре (по-скоро днес) по някое време ще пробвам отново. Фенче, чак сега прочетох твоя коментар на моя коментар. Joy Относно мразенето, имах предвид онова изказване по повод хонорарите на Киво. Така и не ми мина гнева към  "погледите в чуждата паничка" и възмущението от факта, че някои не ценят достойнствата на другите. Мразя това... Виж, за съпругата не се сетих.., а можеше... Явно (временно) ми е излязла от полезрението. Така е, защото си спестявам коментарите ви по неин адрес и не се дразня. За "богатството" смятам, че Киво не е съвсем прав... Най-голямото богатство са децата. Дано го разбере в действителност и то по-скоро. Моля се за това, въпреки, че доста време ме глождят едни опасения, които си бяха само мои, но "дочух", че и други имат същите, а те черпят информация от "извора". Въпреки, че не вярвам на всичко, доста се разстроих.

"Успокоителното" Айрето ми го постна... Много добре ми подейства.

Вай, бе!...

При нас е кучешки студ...

# 197
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes е, хубу де, може Бирсен до сега да не е писала за Елчо, обаче това за нас не е новина, искам вече конкретно име  Laughing
Кате  Hug тези, дето черпят инфо от "извора" да вземат да се гръмнат  Mr. Green Защото и те гледат в паничката му  ooooh! Хайде, да си гледат своята и да не се притесняват толкова ... Киво много добре разбира всичко, винаги е казвал, че иска да има деца, но това си е божа работа, когато стане, ако изобщо стане, мисля, че е преценил и това. Важното е, че е намерил човека, който го допълва и го прави щастлив, аз пък мисля, че това е най-важното  Peace
Хубав ден!  Hug

# 198

Добро утро!

Не очаквах такава прилика на Къванч с този му чичо. Не съм и чула/чела коментар за това!? А не съм от вчера в темата?

Относно Север-Юг и на мен ми направи впечатление сцената на вратата при изпращането на Кузей и Симай от Джемре и майка й. Милото момче, как пристъпи към Гюлтен сякаш да я прегърне. Какво облекчение изпита! Как го изигра нашият човек! С обрана игра, но много силно. Имаше нужда от една думичка, от една подкрепа, за да може да си поеме дъх, че и в буквален смисъл, дори. В тази серия се заражда осъзнаване на доста неща. Джемре ще започне да си дава сметка за чувствата си, Симай ще си вдига все повече гадната главичка, Гюней, ще почва да "забравя" за братската си подкрепа. Грубият Сами знае за презрението от страна на съпругата си и нейната майка. Но е допуснал това да го озлобее и да стане груб.

За ДК бях останала с впечатление, че се позволява на Сюхан да подслуша разговора. За да разбере какъв е баща й. Но явно не е така. Но добре се получи. Тя е умна жена. Нека да разбере "правотата" на баща си.

Хубав четвъртък!

Скрит текст:

# 199
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Добро утро Heart

Силве, мерси....готини гифчета bouquet
как ти се струва сериала, харесва ли ти??

Айре, Дръзки и красиви е прекрасен сериал и го гледам с удоволствие. Завиждам Ви какво вълнение сте изпитвали, когато сте го гледали онлайн и сте го чакали всяка седмица. Дълго чаках да го пуснат по Бтв и сега, когато вече е факт съм много щастлива.

Къванч и Туба са изключително красиви, не мога да откъсна очи от тях. Харесва ми как със всеки следващ епизод нишката се разплита. Няма пълнеж, всяка секунда ми е интересно.
Това, че действието се развива извън Истанбул много ми допадна. В другите сериали постоянно дават кадри от Босфора, мостовете, Девичата кула, а тук природата ме разтапя. Много бих искала и аз да живея в такова имение

Хубав ден

# 200
Привет Hug

Фенче Heart Eyes, мисля, че много скоро ще обяват и женското име Peace
Кате Hug, успокоителното ти го дадох във връзка с битовото ти и работно напрежение Wink
хич нямам намерение да коментирам съпругата на Киво, във връзка с неща, които засягат само тях двамата, т.е това е личния им живот Peace
но както децата са богатсво, така и да намериш сродната си душа и половинка, също е богатство Heart Eyes

Силве Hug, благодаря ти ,че се включи с коментар, радвам се,че ти е толкова интересен сериала Peace
Сценария не е перфектен, но наистина ДК е динамичен, държи те постоянно в напрежение...и има много красиви моменти м/у Сю и Джес.
По време на онлайна/в Турция/бяха големи емоции, да!!!
а това,че са решили да го снимат извън Истанбул...е страхотна идея, гледките-екстериорните са прекрасни!!
Вилата на Корлуда е някаква известна в района и за нея са плащали доста солидем наем Peace но пък не сме я виждали в други сериали  Wink

Орси Hug, снимката с чичото сме я коментирали и друг път, явно си пропуснала Wink
за Кузей Peace

и не на последно място............

Честит рожден ден bouquet Да си жива и здрава, много положителни емоции и семейно щастие, хубави пътешествия и добри приятели!!!

за теб......... Hug

Скрит текст:

зад кадър, от времето на ДК..... Wink Wink

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 10:54 от Airra

# 201

О, Айрич, тези снимки зад кадър ги приемам като подарък! Благодаря! Както скоро споделих, много харесвам кадри, фотки зад кадър! Благодаря за пожеланията!

За приликата с чичото нямам никакъв спомен, наистина. Но това може да е и до забравяне. Въпреки, че едва ли, защото се много впечатлих.  Може и да съм пропуснала. Въпреки, че ако по някаква причина не съм чела темата дълго време - се връщам и я чета цялата. Но знае ли се.

Трябва да излизам. До...по някое време. Желая ви хубав ден и слънчево настроение!

# 202
  • гр. Върбица обл. Шумен
Обеден привет, момичета!  bouquet

Скрит текст:
Няма и няма известия, това е... Mr. Green

Добро утро!  Hug Hug Hug

Кате  Hug тези, дето черпят инфо от "извора" да вземат да се гръмнат  Mr. Green Защото и те гледат в паничката му  ooooh! Хайде, да си гледат своята и да не се притесняват толкова ... Киво много добре разбира всичко, винаги е казвал, че иска да има деца, но това си е божа работа, когато стане, ако изобщо стане, мисля, че е преценил и това. Важното е, че е намерил човека, който го допълва и го прави щастлив, аз пък мисля, че това е най-важното  Peace
Хубав ден!  Hug

Искрено и с цялото си сърце се надявам това да е така!  Praynig Аз съм си малко мнителна и често търся     
 "под вола теле", но то е защото съм съпричастна. Лошото е, че много често се оказвам права. Това ме плаши... Понякога се моля да не е така... И...не се обиждайте... За Киво мисля и желая само хубави неща.
Само да е щастлив! Това ми е достатъчно.

Лек ден!

# 203
Привет , момичета! Blush

Благодаря на всички за прекрасните постове. Flowers Bouquet

Айре Heart Eyes
Ти ли направи анкетата? Много добра идея, аз вече дадох гласа си. И двете актриси ми харесват , но в началото като се заговори за Джансу, свикнах нея и затова я предпочитам. Казах ти , че много ми харесват , така да кажа , репортерските ти качества! Simple Smile Flowers Bouquet

Да , както ми каза ти ще гледам и двата сериала , защото заслужават цялото ми внимание. След малко почва повторението на СЮ и след това ще си напиша мнението.

Фенче Heart Eyes
Моят човек почна да го гледа , обаче вече няма възможност, защото през деня е на работа , а вечерта гледаме Фермата и след това мачове , разбира се. Но ДК го гледа с мен. Simple Smile
Много хубави неща си ни споделила и ти, благодаря.Flowers Bouquet
 И аз съм на мнението , че да намериш сродната си душа е изключително богатство! В днешно време това става много трудно и съм много благодарна , че имам прекрасен човек до себе си. Heart
Радвам се , че Къванч също го е намерил и както вие казахте , кога ще имат деца си е техен личен избор. Hands Pray

Криси Hug
Страхотно включване относно СЮ.

Скрит текст:

Кате Hug
Радвам се , че намина.
Скрит текст:
Нека дъщеря ти бъде здрава и много щастлива.

Силвичка Hug
И аз като теб много харесвам природата в ДК. Мястото е изключително красиво , няколко пъти съм го казвала. А за имението явно си е струвал високият наем - прекрасно райско кътче. Heart Eyes

Себи Hug

Това е от мен , момичета , за сега.
До после. Heart

Повярвайте ми настръхвам като слушам това. Много е въздействащо, поне за мен.

Също и тази.

# 204
Орси Hugзабравила си за снимката Peace
поне преди година я видяхме и ние за първи път и я обсъждахме тук Peace

Кате Hug давай го по-лежерно Wink........ и да отправяме положителни мисли към любимеца си!!

Ире Heart Eyes да, аз сложих анкетата, хрумна ми спонтанно Wink

за музиката в ДК, както и в КГ- прекрасна е- дело на гения Тойгар Peace
има превод на Ямата Peace
https://askim-bg.com/YaMATA-cukur-SEZON-2-EP2-BGSUB_v6501

за ДК
бях забравила , че Салих уби горката възрастна женица ooooh!
и за двамата с Тахсин, човешкия живот няма много ценност.... Confused Confused
младия Тахсин с каква лека ръка остави бабата и дядото да изгорят в пожара ooooh!
Сюхан е умна и находчива...ама Джес е като един Биг брадър, как я излови в работилницата Joy Joy
и колко е самоуверен, като й каза, че щяло да има венчален пръстен на ръката й.....много готино си играе в момента с нея, като усеща интереса й.
Много се изкефих, че Кемал, единствен спечели от акциите, защото послуша батко си Джесур Wink

нови клипчета, от днес Peace

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 14:52 от Airra

# 205
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички ви за споделеното и коментарите!  bouquet
Орси  Hug Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастие!  bouquet

Силве  Hug  thumbsup Благодаря за коментара! bouquet Много е красиво в Полонезкьой, голям плюс е, че не снимаха в Истанбул  Peace

Ире  Heart Eyes разбира се, че това е най-важното!  Peace Жалко, че не гледа Кузей момчето ти, щеше да му хареса  Peace Не гледам нито Ферми, нито нищо, чакам с интерес единствено Х фактор и Гласът на България от реалитата. А, и Като две капки вода  Laughing

Айре  Heart Eyes ами крайно време е  да се разбере коя ще му е партньорка  Wink
Хубави клипчета, благодаря!  bouquet Също и за коментара ти за ДК, и аз много се изкефих на Кемал  Laughing Джес каза, че няма да допусне Тахсин да спечели и грош, та за това явно фигурираше фиктивно сред съдружниците от фирмата, която Бюлент провери в стопанския регистър, много хитро ги мина  hahaha
Кате  Hug не ги мисли, те си знаят  Peace
Една сладка фотка  Heart Eyes

И сладка Башак  Heart Eyes

Много хубав клип  Peace
https://vk.com/feed?z=video461808877_456239095%2F90ba129c7619bf8 … _-141465076_42322

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 16:26 от queen_fenka

# 206
Айре Heart Eyes
Мерси за епизода на Ямата. Моят точно  миналия ден проверяваше и се възмущава , че още няма преведен. Но днес ще го зарадвам.
Мерси за хубавите клипчета. Flowers Bouquet
Все си мисля и все забравям да кажа , че много ми харесва аватара ти. Blue Heart

Фенче Heart Eyes
О , аз много харесвам Фермата и Капките също.
А ти също си споделила хубава " фотка" . Grinning Flowers Bouquet

СЮ

Аз нямах търпение да споделя с вас колко ми хареса епизода. Като говорим за музиката не мога да не кажа , че е прекрасна , великолепна. Тойгар , както каза Айрето , е истински професионалист и адски талантлив човек.
Слушайки началния саундтрак , си мислех колко много описва всичките действия в сериали. Тя е толкова напрегната , толкова динамична , чуеш ли я не можеш да останеш безучастен. В нея няма думи , но звуците говорят сами по себе си , думите са излишни. Това ми напомни за играта на Къванч - без да говори усещаме какво изпитва , дори какво мисли - велик!

Сцената на цялото семейство , когато обсъждаха настаняването на Симай , ме остави без дъх. Най - после Хандан показа явно и открито каква е всъщност, не че преди не го е правила , но сега Кузей не замълча. Това била нейната къща и тя не иска жената на сина си?! Няма значение каква е , тя трябва да я приеме и да застане до сина си. Но за нея Кузей не е важен... И той го направи напук на нея. Защо се отнася по този начин със Симай , Хандан с какво е повече от нея , коя е тя , че да подценява хората. На Кузей това не му хареса , както и на Саами. Много хубав " разговор" проведоха. Да не говорим колко много ми хареса какво каза Саами на Хандан , именно тя прати собствения си син на заточение и провали живота му , а сега реве и се вайка за пълни простотии , нямам думи за нея , толкова ме изнерви.

А Бану що за стока е. И какво като е Синанер като няма грам човечност в нея. Голяма лошотия - най - нагло си избираше бижута , а не можа да помогне на Симай...

Симай ме дразни вече с тези номера , но ми стана мъчно за нея , чак такова отношение не заслужава. И то от Хандан , която дори не я познава.

Зейнеп пък много ме разсмя , защо реагира толкова остро. Да , хареса го , но те дори нямаха връзка , в смисъл нямаше нещо голямо между тях. Но явно е такъв характер.

А Джемре е толкова влюбена...

Само не знам Гюлтен защо има толкова високо самочувствие и подценява другите хора.
Страхотен сериал , обожавам го!!!
Heart

https://www.youtube.com/watch?v=dGSLM0wYxd8

# 207
https://www.iemmys.tv/news_item.aspx?id=235

Честита номинация за "ДК" на Емми 2018 ! Grinning
Telenovela

Cesur ve Guzel
(Brave and Beautiful)
Ay Yapim
Turkey

Istanbullu Gelin
O3 Medya / Global Agency
Turkey

Ouro Verde
(The Payback)
Plural Entertainment Portugal
Portugal

Paquita La Del Barrio
Sony Pictures Te

# 208
Надин, мерси за хубавата новина!!!
сигурно ще чуем всякакви коментари по въпроса Mr. Green
ама все пак си е престижно!! thumbsup

и Бирсен ги поздравява Peace

много ми е хубава на тая снимка Heart Eyes
и клипчето bouquet

Ире Heart Eyes благодаря за споделените мисли и за коментара, много ми хареса bouquet

Скрит текст:
аз нещо не съм във форма днес Confused

и ви казвам приятна вечер Hug

# 209
Надин , благодаря!  bouquet Хубава новина, браво!  Peace

Айре  Heart Eyes е, че как , изобщо не трябва да имаш съмнения  Joy Joy Joy
Оправяй се!  Heart Eyes Лека вечер! Hug

Ирка  Heart Eyes много ти благодаря за споделеното от серията на СЮ!  bouquet newsm10 smile3521
Нали много беше смешна Зейнеп  hahaha като, че ли и е изневерил и се е оженил тайно от нея  hahaha не, нещо голямо - нищо няма още между тях  Mr. Green
Сега ще видиш Симайка как ще действа татко Саами и как ще подлуди Ханданка  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 19:47 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт