Е, голема новина е споделила
Това и ние го знаем, че ще е или едната или другата, дай име най-после

Относно мразенето, имах предвид онова изказване по повод хонорарите на Киво. Така и не ми мина гнева към "погледите в чуждата паничка" и възмущението от факта, че някои не ценят достойнствата на другите. Мразя това... Виж, за съпругата не се сетих.., а можеше... Явно (временно) ми е излязла от полезрението. Така е, защото си спестявам коментарите ви по неин адрес и не се дразня. За "богатството" смятам, че Киво не е съвсем прав... Най-голямото богатство са децата. Дано го разбере в действителност и то по-скоро. Моля се за това, въпреки, че доста време ме глождят едни опасения, които си бяха само мои, но "дочух", че и други имат същите, а те черпят информация от "извора". Въпреки, че не вярвам на всичко, доста се разстроих.

е, хубу де, може Бирсен до сега да не е писала за Елчо, обаче това за нас не е новина, искам вече конкретно име
тези, дето черпят инфо от "извора" да вземат да се гръмнат
Хайде, да си гледат своята и да не се притесняват толкова ... Киво много добре разбира всичко, винаги е казвал, че иска да има деца, но това си е божа работа, когато стане, ако изобщо стане, мисля, че е преценил и това. Важното е, че е намерил човека, който го допълва и го прави щастлив, аз пък мисля, че това е най-важното 

, мисля, че много скоро ще обяват и женското име 
, успокоителното ти го дадох във връзка с битовото ти и работно напрежение 

, благодаря ти ,че се включи с коментар, радвам се,че ти е толкова интересен сериала 
но пък не сме я виждали в други сериали 
, снимката с чичото сме я коментирали и друг път, явно си пропуснала 

Да си жива и здрава, много положителни емоции и семейно щастие, хубави пътешествия и добри приятели!!!

тези, дето черпят инфо от "извора" да вземат да се гръмнат
Хайде, да си гледат своята и да не се притесняват толкова ... Киво много добре разбира всичко, винаги е казвал, че иска да има деца, но това си е божа работа, когато стане, ако изобщо стане, мисля, че е преценил и това. Важното е, че е намерил човека, който го допълва и го прави щастлив, аз пък мисля, че това е най-важното 

Аз съм си малко мнителна и често търся 

забравила си за снимката 

давай го по-лежерно
........ и да отправяме положителни мисли към любимеца си!!
да, аз сложих анкетата, хрумна ми спонтанно 

Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастие! 

Много е красиво в Полонезкьой, голям плюс е, че не снимаха в Истанбул 
разбира се, че това е най-важното!
Жалко, че не гледа Кузей момчето ти, щеше да му хареса
Не гледам нито Ферми, нито нищо, чакам с интерес единствено Х фактор и Гласът на България от реалитата. А, и Като две капки вода 
ами крайно време е да се разбере коя ще му е партньорка 
Също и за коментара ти за ДК, и аз много се изкефих на Кемал 
не ги мисли, те си знаят 

благодаря за споделените мисли и за коментара, много ми хареса 

Хубава новина, браво! 

е, че как , изобщо не трябва да имаш съмнения

Лека вечер! 
много ти благодаря за споделеното от серията на СЮ!

като, че ли и е изневерил и се е оженил тайно от нея
не, нещо голямо - нищо няма още между тях
Препоръчани теми