Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 49 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Айре 😍
Мила , страхотна колекция си ни споделила , благодаря! 💐😘
Много го харесвам така , чак не мога да си избера любима снимка, но май е втората.
Башак е много стилна , все го казвам , но на всяка снимка , макар и спортно облечена или тип casual,  пак е много класна дама.

Да , добре си го измислила колажа. 😊

Новата му визия е супер, надявам се това да е и за новата роля. Къванч - полицай. Много интересно ще да е.
Да , нека не бързат и да изтъманят всичко. Макар и по - късно да почне , няма значение. Ако проектът е добър и на ниво пак ще има гледаемост. Силно се надявам да е така.

СЮ

Пореден страхотен епизод. Ще опиша само моментите , които ми направиха силно впечатление. А именно:
• Разговорът на Саами и Кузей (по- точно монологът на Саами). Много смислени неща му каза. Особено за “глупавата” му черта да помага на другите. Именно заради това все той го отнася. Много силна сцена. Simple Smile
И като паралел на нея ни показаха Хандан и Гюней- двама души , които се интересуват само от материалното. Джемре много добре каза , Гюней е използвач.

• Разговорът между Гюлтен и Кузей. Тук вече много ми хареса Гюлтен , заради подкрепата и куражът , който му вдъхна , защото се нуждаеше точно от това.

•Разговорът м/у Джемре и Симай. Много ясно си личат чувствата ѝ. Даже в края тя се усети , че Симай би трябвало да знае що за човек е , а не Джемре да ѝ описва , че е истински мъж. Даже ми стана смешно. 😀 Ех , Джемре, кога ли ще се усетиш вече?!

• Почти финалната сцена , в която се обсъждаше новия бизнес. Мисля , че точно от този момент започва завистта на Гюней към Кузей, защото ясно видя , че Кузей е доста умен и идеен. А и не само той - Бану също. Неговите идеи даже бяха по- добри от тези на Гюней. Естествено това не му се понрави , ама въобще.
И последно струва ми се , че какъвто е Баръш, такава е и майка му.

# 181

Здравейте прекрасни , такива сте но не мога да ви изброя поименно, защото  съм събрала много материал  за   Бу и трябва да го споделя в другата тема Winkпък и пак стягам багажа за почивните дни Банско- Кавала newsm78

Там няма да пека патладжани и говоря за Киво hahaha hahaha hahahaНе, със жените естествено  ще го казкостим от босите крака до дължината на косата  Laughing
Мъжете са проблем ревнуват от успели интелигентни и КРАСИВИ мъже като Къванч Laughing Laughing Laughing

Днес си купих милинки и се сетих за нашия човек който споделя ,че обожава -

К- Ястия от тесто. Всичко от тесто. А най- много от всичко обичам мантъ

Е как ,бе миличък отслабна с 20 кг за ролята на Музафер Shocked Shocked Shocked newsm78 без мантъ.Браво на теб smile3508

Колкото до Берен , мисля , че е бременна ,а не хремава.,но това си е от мен защото съм на вълна - бременни красиви турски актриси Wink Laughing

Е как да не си го гушнеш Hug

# 182
Себи Hug, пак ме усмихна, благодаря ти!!! Wink Joy
и пак ще хайманосваш, не те е срам Crossing Arms Joy Joy Joy
аз също живо се интересувам от общата ни любимка ФЕ Heart Eyes
виж имам нещо за теб.........
по повод 5 години от Чучулигата Simple Smile
https://twitter.com/FahriyeBurak_ar/status/1044991321562370048

Ире Heart Eyes
Айре 😍
Мила , страхотна колекция си ни споделила , благодаря! 💐😘
Много го харесвам така , чак не мога да си избера любима снимка, но май е втората.
Башак е много стилна , все го казвам , но на всяка снимка , макар и спортно облечена или тип casual,  пак е много класна дама.

Да , добре си го измислила колажа. 😊

Новата му визия е супер, надявам се това да е и за новата роля. Къванч - полицай. Много интересно ще да е.
Да , нека не бързат и да изтъманят всичко. Макар и по - късно да почне , няма значение. Ако проектът е добър и на ниво пак ще има гледаемост. Силно се надявам да е така.

Скрит текст:
СЮ

Пореден страхотен епизод. Ще опиша само моментите , които ми направиха силно впечатление. А именно:
• Разговорът на Саами и Кузей (по- точно монологът на Саами). Много смислени неща му каза. Особено за “глупавата” му черта да помага на другите. Именно заради това все той го отнася. Много силна сцена. Simple Smile
И като паралел на нея ни показаха Хандан и Гюней- двама души , които се интересуват само от материалното. Джемре много добре каза , Гюней е използвач.

• Разговорът между Гюлтен и Кузей. Тук вече много ми хареса Гюлтен , заради подкрепата и куражът , който му вдъхна , защото се нуждаеше точно от това.

•Разговорът м/у Джемре и Симай. Много ясно си личат чувствата ѝ. Даже в края тя се усети , че Симай би трябвало да знае що за човек е , а не Джемре да ѝ описва , че е истински мъж. Даже ми стана смешно. 😀 Ех , Джемре, кога ли ще се усетиш вече?!

• Почти финалната сцена , в която се обсъждаше новия бизнес. Мисля , че точно от този момент започва завистта на Гюней към Кузей, защото ясно видя , че Кузей е доста умен и идеен. А и не само той - Бану също. Неговите идеи даже бяха по- добри от тези на Гюней. Естествено това не му се понрави , ама въобще.
И последно струва ми се , че какъвто е Баръш, такава е и майка му.

радвам се, че ти хареса колекцията Simple Smile
Башак, както и Киво се облича повече спортно-елегантно Wink
за новия сериал и аз така мисля Peace
за СЮ...мерси на мен тия моменти ме впечатлиха Peace
особено разговора на Кузей с Гюлтен, как се усмихна милия, как хубаво му стана....и колко малко му трябва като отношение от хората, за да се почуства добре!!
а за Макара....наистина Той измисли името....ще видиш по нататък глупака Гюней, как ще постъпи с него...но Кузей, много малко неща могат да го съборят Peace

нашата любимка с Фенка-Eirini Magalou/гъркиня, майсторка на клипчета/
има ново произведение!!!по темата Wink

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 19:56 от Airra

# 183
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Хайде пред телевизора, черпя Ви с пуканки  Popcorn

Приятно гледане  tv

Лека и спокойна вечер Heart

# 184
Привет отново!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes  bouquet отново прекрасна нова снимка, даже с тази неугледна фанелка пак е страхотен  Heart Eyes
Това с МАВИ якето е супер   Peace bouquet
Много интересно какво ли ще измислят феновете тази година за рождения му ден  newsm78 И той наближава ...
Би трябвало вече да са измислили и премислили всичко, щом ще започват снимките. Дали ще направят реклама  newsm78 Ще чакаме  Peace
Ире  Heart Eyes благодаря за споделеното по серията от СЮ  bouquet
Така е, Гюлтен много добре постъпи, че реши да подкрепи Кузей, а той пък горкия как се зарадва ...  на фона на собствената му майка, тези няколко думи го стоплиха, има нужда някой да вярва в него.
И Симай завидя на Джемре, че има такава майка ... ама и тя е "късметлийка" като Кузей в това отношение  ooooh!
Кузей ми напълни душата как изгони онзи наглец, чичото на Симай. А  Саами как застана зад сина си  Peace Докато Хандана е отвратителна ... на тях ли разчитал, имал ли работа, за да издържа семейство. А заради кого провали живота си, и защо не му дават  свястна работа, заради петното, което ще носи цял живот,  забрави гадината #Cussing out
Джемре излезе права, Кузей е по-умен от Гюней, ще видиш какво ще направи той за този бизнес и как ще му се "отблагодари" брат му  ooooh!
Бану ми е много неприятна в тези серии ... постоянно говори против Кузей на Гюней, но и тя оцени идеите му, за неудоволствие на Гюней.
Себи  Hug  hahaha голяма скица си  Heart Eyes Разкостете го хубавичко, от главата до петите  Laughing
Ами успя ... повече от половин година милия не беше хапвал пица, нито друго тестено, май  на зеленчукови чорби караше и месо Joy Joy Joy
Берен изобщо не ми прилича на бременна, за съжаление ... дано се оправи  Praynig
Приятно гледане!  Hug

Айре  Heart Eyes отново прекрасен клип на Еирини , благодаря, че го сподели!  bouquet
Силве  Hug благодаря!  bouquet Вече съм се настанила и пуканките добре ще ми дойдат, че днес не съм яла цял ден  Laughing

# 185
Силве, мерси....готини гифчета bouquet
как ти се струва сериала, харесва ли ти??

Фенче Heart Eyes
и на мен много ми хареса новата фотка Heart Eyes
също нямам търпение да видя изненадите за РД Peace
само гъркините ме търсиха тоя път, да напиша нещо като пожелание/послание за Киво Wink
Е как няма да направят реклама на сериала, все пак си имат ПР отдел, снимки, тийзъри, фрагове, понякога интервюта, както преди ДК, може да излизат снимки от сета Peace
ти си твърдиш, че много скоро започват снимки....аз не съм много убедена Joy Joy
а и АЯ подготя още един сериал-този на Хилял...... е там повече актъори са ясни ooooh!

за споделеното за СЮ Peace
и на мен Бану ми е голяма кокошка...ама ще й се стъжни по някое време де Peace
а за Хандана,,,,,там няма оправия Mr. Green
но пък ми харесва, като се радва , когато двамата братя се разбират и уж проблемите им се оправят......и могат да са  едно мутлу/щастливо семейство Wink

за приятна вечер.....
Киво и дечица Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 21:38 от Airra

# 186
Айренце 😍
Съгласна съм с това , което сподели за СЮ. Много хубави видеа! 😊 💐
А може ли да ви попитам какво значи “фотка”? Не ми се смейте , моля ви! 😀

Фенче 😍
Страхотен коментар! 💐 Много хубаво си написала и то абсолютно същото каквото мисля аз. 😊
А когато този неблагодарник Гюней, направи мръсно на Кузей , от мен очаквайте много емоционални постове. От сега запалих ... 🤬

И аз не мисля , че Берен е бременна...

ДК

Леле, много интересен епизод. Много ми хареса!!! Действията се развиваха супер бързо и имаше напрегнати моменти. Много ми е интересно Сюхан как ще постъпи след като чу разговора им , а също научи и за Ръфат. 🤔🤔🤔
Сценарият за сега е топ!

А Тахсин що за човек. Как поръча убийството на тази мила жена без да му мигне окото. И този неговият човек , който извърши убийството , не ми изглеждаше читав. 😫
А с това , че Сю не искала , няма да иска и никога не е искала Джес ме разби. 😀 Чак и тя не можа да си повярва , милата. Но гордостта си е гордост. Тя малко го раздава на Шерлок Холмс , да видим до къде ще стигне и колко ще разбере.
А това с акциите и борсата много ме изкефи. Уникален Джесур. 😊
Сериалът е супер , моят също яко се впряга. 🤣

Издокарали са физиономиите , и двамата. 😀😊

# 187

А да знаете това от къде е newsm78

Да не се окажа пак пред филм на Киво ,който не съм гледала Wink Laughing

# 188
Айренце 😍
Съгласна съм с това , което сподели за СЮ. Много хубави видеа! 😊 💐
А може ли да ви попитам какво значи “фотка”? Не ми се смейте , моля ви! 😀

Скрит текст:
Фенче 😍
Страхотен коментар! 💐 Много хубаво си написала и то абсолютно същото каквото мисля аз. 😊
А когато този неблагодарник Гюней, направи мръсно на Кузей , от мен очаквайте много емоционални постове. От сега запалих ... 🤬

И аз не мисля , че Берен е бременна...

ДК

Леле, много интересен епизод. Много ми хареса!!! Действията се развиваха супер бързо и имаше напрегнати моменти. Много ми е интересно Сюхан как ще постъпи след като чу разговора им , а също научи и за Ръфат. 🤔🤔🤔
Сценарият за сега е топ!

А Тахсин що за човек. Как поръча убийството на тази мила жена без да му мигне окото. И този неговият човек , който извърши убийството , не ми изглеждаше читав. 😫
А с това , че Сю не искала , няма да иска и никога не е искала Джес ме разби. 😀 Чак и тя не можа да си повярва , милата. Но гордостта си е гордост. Тя малко го раздава на Шерлок Холмс , да видим до къде ще стигне и колко ще разбере.
А това с акциите и борсата много ме изкефи. Уникален Джесур. 😊
Сериалът е супер , моят също яко се впряга. 🤣

Издокарали са физиономиите , и двамата. 😀😊

Ире Heart Eyes, как ще ти се смеем Wink Wink
фотка-на руски снимка, от фотография Peace
понякога я употребяваме тая дума Laughing

много се радвам , че ти харесва историята на ДК....и само мога да допълня, гледай, гледай и двата сериала!!! Peace Wink

уууу супер, че и твоя човек гледа!!! Grinning
снимката с Марс е страхотна Heart Eyes

Себи Hug, снимката е от интервютата преди Хайде сине Peace
като надписа ЧРД Берен, е добавен допълнително Wink
подобна >>>

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 22:07 от Airra

# 189
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!

Скрит текст:
Отново не получавам известия за нови отговори в двете теми и не знам колко съм пропуснала. Не знам и как да си ги "включа". Това става за втори път и не ми е ясна каква причината. Имали ли сте такива проблеми и знаете ли как да си възстановя получаването на известия?

Днес голямата ми дъщеря има рожден ден...

Скрит текст:

Благодаря за всичко споделено! Ще се включа с коментари, анализи, изводи и заключения,  Joy когато ми се поуталожи нервната система и ми понамалее служебната (едва ли) и домашната (абсурд) работа. Надявам се... Трупам впечатления от всичко написано от вас за Киво, вероятно, ако се понапъна, ще сътворя цял роман, затова се автомодерирам, да не се втурвам веднага, че да не пропусна нещо, което ми харесва и да не задълбая в друго, което мразя.  Wink

Лека!

# 190
Кате Hug
честита ти рожденичка!! bouquet
да е жива и здрава, щастие и късмет!!! Simple Smile
ммм мерси за почерпката!!

............
ако искаш да получаваш известия за дадени теми, че има нови отговори/горе, където е знаменцето/

натискаш "харесва ми", където е сърчицето Peace

и моля те, тук омраза-Олмаз/на бг. не може/  Wink

виж сега какво ще ти успокои напрежението!!!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BnwgeTUhvJ2/?taken-by=kivanc_tatlitug83

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 22:42 от Airra

# 191
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре, всичко това съм го направила и е както трябва, но известия на пощата си не получавам.  Mr. Green  Пробвах, четох инструкции и т.н. Пише, че трябва да "отида" на заглавната страница на форума и да "натисна" бутон "Извести". Така и не разбрах къде е тази заглавна страница и какъв е този бутон... Известия нямам до този момент и трябва, от време на време, да проверявам темите като се връщам страница назад и после пак на последната...
Много се ядосах и не мога да мисля рационално, помислете вие, че изпращях...

Благодаря за поздравленията! Порасна ми детето, след половин час ще стане на 29...

Благодаря и за "успокоителното", дано да ми помогне... (ама как ме усещаш само...)

# 192
Айре  Heart Eyes аз нищо не твърдя, само споделям какво превеждат подругите  Rolling Eyes Ще видим какво ще правят,  реклами ли, интервюта ли,може и да няма като при ДК, но снимки, фрагмани няма как да не излязат, важното е, че всичко това предстои  Peace Още малко търпение  Laughing

Ире  Heart Eyes благодаря ти и аз за коментара!  bouquet Така е, хлътнала е до уши Сюхан , ама сама себе си навива  Laughing Но, добре усети, че Джес нещо я мотае ... Ами започва да разбира някои нещица за татенцето, дето хич няма да и харесат .  И двата сериала стават все по-интересни и завладяващи  Peace Радвам се, че ви харесват и на двамата с твоя човек  Peace Той предполагам гледа и Кузей или бъркам ?
Снимката с Марс ми е много любима  Heart Eyes Понякога на снимките казваме фотки  Laughing
Айре  Heart Eyes  bouquet
Себи  Hug  Joy Joy Joy споко, няма други филми, освен този, който всички чакаме с нетърпение - комедията с Йълмаз Ердоган " Организирани дела 2"
Гледам СЮ ... и отново ме напуши смях с  тази Зейнеп  Laughing - така рева, все едно , че Кузей я е изоставил заради друга жена след дълга връзка  hahaha
На Джемс колко и личи вече колко е хлътнала  Laughing Лошо и стана, когато говори с Кузей. А Симай взе да проявява собственически чувства към Кузей, бил я лъгал и нея , боже, боже  ooooh!
На Бану обаче вече не и е нужна Симай и я разкара без да се бави hahaha Колко си подхождат с Гюнейчо само  ooooh!
Кате  Hug благодаря за почерпката!  bouquet Да ти е жива и здрава, много успехи и любов и пожелавам!  bouquet
Трупай, трупай впечатления, пък да видим с какво ще ни изненадаш на края Laughing Интересно, какво пък може да мразиш около Киво, освен жена му  Mr. Green знаем колко я "обичаш" ... Ама вземи се примири вече, де - за сетен път на пресконференцията казва открито човека , че тя е неговото богатство и щастие  Heart Eyes Превода е на предната страница. Ако наистина ти е любимец, както казваш, пожелай му да е щастлив, пък дори и с тази, която ти не понасяш, нали няма да ти я води вкъщи  Wink Аз успокоителни няма ти давам  Laughing
Лекинка!  Hug

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 22:59 от queen_fenka

# 193
Фенче Heart Eyes Peace Wink

Новина от последната минута от Бирсен
партнъорка на Киво ще е или Джансу Дере...или Елчин Сангу Peace
от Нур:
Цитат
Она написала,, Кто же будет партнёршей Киво в Столкновении Джансу или Елчин Сангу?,,
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1045045348622880770

лека!

# 194
Фенче Heart Eyes Peace Wink

Новина от последната минута от Бирсен
партнъорка на Киво ще е или Джансу Дере...или Елчин Сангу Peace
от Нур:
Цитат
Она написала,, Кто же будет партнёршей Киво в Столкновении Джансу или Елчин Сангу?,,
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1045045348622880770

лека!

Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy Е, голема новина е споделила  hahaha Това и ние го знаем, че ще е или едната или другата, дай име най-после  #Cussing out hahaha
Лека!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт