Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 49 398
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
    Айре Naughty Heart Eyes Hug Wink  , че ми е готино при вас ,надявам се е проличало.
Че ще съм тук при подхояща партньорка на Киво ,която ми е на сърце - ДА на 100%
Е.... малко отклонение  заради моето Фе ще разрешите надявам се  и все пак ...... за сега е  

Да ви е лека нощта момичета Hug

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 00:42 от sebilMM

# 166
Дж." МАВИ е марка, която за 27 години в Турция завоюва сърцата на милиони в сферата на модата,и в частност джинсовата мода. Тази година ние подготвихме забележителна рекламна компания "МАВИ " В нашия слоган ние питаме : Ние винаги сме МАВИ ? В него ние развиваме темата за незаменимостта, темата за смелостта, енергията :" Не спирай - бягай! "  Показахме в нашата рекламна кампания тази енергия, темперамента , с който ние самите заедно с МАВИ работим в офиса, а навън с нашите клиенти. И разбира се, всичко това ние направихме заедно с Къванч.
К - Добре дошли на всички. Много съм развълнуван, че днес се намирам тук. Това е нашата девета рекламна кампания. Ще ви кажа искрено, вълнувам се така, все едно сме заснели нашата първа реклама и това е моята първа пресконференция.Няма дълго да ви занимавам и ще дам думата на господин Джунейт. Да видим  нашата реклама, какво друго да правим ?
Дж. -Нашата главна тема - това е темата за незаменимия приятел. И ние казваме, че джинсите МАВИ - това е нашия незаменим приятел в жизнения ни път. Защото джинсите, ако гледаме на тях като на дреха , която с времето се износва е единствената част от гардероба, която е винаги с нас. А в тази реклама ти си в центъра на вниманието. Надявам се, че не ти е било самотно. Иншаллах , не си се чувствал самотен в това време.
К - Не ми беше самотно. Макар и да изглеждаше така, все едно бях сам, по този път аз бях с най-добрия си приятел, който няма да ме остави . "МАВИ" ...
Дж . -Говорихме вече, че осем кампании подред бяхме заедно. През изминалата година ние си спомнихме много ...
К - Девет
Дж . -Девет ...
К - Точно така
Дж. -Ето, това е ... Вече девет сезона. Сега тук ще бъде показано ... ще помоля операторите да покажат снимките. Тук са всички видове Къванч. Искам отново да попитам , кой от тях всъщност е Къванч ?
К - Ще кажа така. Това момче ми е съвсем непознато. А другите са ми малко познати. Виждам, че много от вас са дошли обути в джинси. Джинсите заемат огромно място в нашия живот, особено в моя. Представете си, че най-удобно се чувствате в тях. В най-важната за вас вечер сте отново с тях. Те са видели всичките ви важни дни, познават всички ваши спомени. Това е вещ, която аз почти не свалям. За това ... мога да кажа, че всъщност джинсите се явяват приятел. Освен това, ще кажа, че за всичките тези девет години аз лично оцених всички вещи на МАВИ и с удоволствие носех дрехи на тази марка. Тук има модел Jake , като започнем с този, всичките са  Jake. Тук няма такива с черен цвят. Има джинси с черен цвят от този модел. Той е моя фаворит.
Дж. -Без него не бива
К - Този модел представлява моя личен имидж, така да кажа.
Дж. -На нас много ни провървя. Както преди малко казах, ние сме тази същата марка, от която хората не могат да се откажат. Ние знаем нашата работа и как и какво да правим.
К - Ще ви кажа искрено - това е много важно. Разбира се, ние сме тук днес , за да ви представим новата ни колекция, да се запознаете с нея. Но, на мен ми се струва, че голяма част от нашия успех се дължи на искреността. За това ви благодаря за тези девет години, за това ,което направихме заедно.
Дж. - Аз също. Сега се намираме на много хубаво място. Имаме пълното право да се намираме тук и да говорим за смелостта. Искаш ли да кажеш нещо във връзка с това ?
К - Разбира се. Ние се намираме тук днес, защото изпълняваме всички стандарти, обещавани от рекламните кампании. Също така искам още веднъж да приветствам всички наши спонсори. Успех на всички наши приятели, които не само имат мечти, но и искат да въплатят всичко замислено в реалност. Надявам се да изпълните всичките си поставени цели . И в моя живот има приятели от които не мога да се откажа в своя жизнен път . Това са хората, които ми дават лукс - възможност да бъда самия себе си, да усещам самия себе си , да мисля свободно за своите истини ... Аз имам съпруга, приятели ... за това се чувствам морално много богат и късметлия. Това е моята жена Башак, моята агенция, с която отдавна работим  Гайе Сокмен, Йерин Арсу. И няколко мои приятели, разбира се. Заедно с тях, това е и МАВИ. Това са моите приятели в моя път. Ето защо аз се чувствам много щастлив и радостен, това е голям лукс.
Дж. - Ние говорим за пътя, който няма край. Имаш ли и ти такъв път ? В края на краищата какво не искаш да има край ? Какво те води след себе си ?
К - Път, чийто край не искам ... Актьорството. Да, актьорския труд. Тъй като той няма край.
Дж. -Тук са ти задали такъв въпрос - Какво те кара да се потиш повече от всичко ?
К - Когато играя нов образ, когато започвам нов проект. В такива периоди аз се намирам в състояние на стрес, не мога да спя даже и започват безсънни нощи. Ето сега е такъв период в живота ми. Това е и причината за моя стрес
Дж. - В такива моменти ти на всички говориш : " Не се предавай, върви към своите цели " Какво правиш ти, за да не се предадеш ?
К - Има едно нещо, което ми е добре известно. Не искам сега да говоря като някой много учен, но след определено време разбрах само едно - никой не е идеален. У всички нас настъпват някакви желания, понякога чувство на гняв, всички имат някакви цели , които искат да достигнат. Няма живот без цел. Тя е това, което те държи на крака. Но, най-доброто за теб е да оставиш всичко да стане от само себе си. Това е моето мнение. За пример мога да дам моя живот, на мен ми се струва така леко да достигна своите цели . Само това мога да кажа
Дж. Супер. Какво е твоето отношение към технологиите ?
К - Нормално
Дж. - Нормално ...
К - Доста. Понякога спасява от ежедневната рутина. Нямам интерес към социалните мрежи, така е от самото начало. Това не е стратегия, просто аз съм такъв човек. Но, понякога наистина спасяват от ежедневната рутина. Но ми е по-добре да се насладя на природата, на морето, пясъка, дърветата. Те ми дават по- голяма енергия.
Дж. - А какво ще кажеш за храната ? Какво обичаш най-много ? Кое ястие за теб е назаменимо ?
К - Незаменимо ...
Дж. - Това е вече истинско шоу "старлайф "
К - Оператора ме гледа така, сякаш ей сега ще разкаже за изядения бюрек . Аз обичам ...
Дж. - Признавай си
К - Ястия от тесто. Всичко от тесто. А най- много от всичко обичам мантъ
Дж. - Ааа, благодаря. А имаш ли някакъв ритуал или просто някое занимание, което да е назаменимо за теб ? Все пак говорим за незаменими неща. Сутрин или през деня ...
К - Бягам със своето куче всяка сутрин. Това е моя ритуал
Дж. - Благодаря
К - Така започвам деня си
Дж. - Супер. На сцената бягаш, на рекламата бягаш, сутрин ставаш от постелята и пак бягаш ... Ти си пълен с енергия!
К -Благодаря. Ти също, господин Джунейт
Дж. - Имаш ли някаква вещ, която ти носи късмет, нещо от което не можеш да се откажеш ? Което носиш постоянно с теб ?
К - Вещи не, но имам число
Дж. - Казвай
К - Осем
Дж. - Джинси и риза или джинси и фанелка ?
К - В повечето случаи помагат да излезеш от трудна ситуация джинси и фанелка
Дж. - Има ли зрелище или ситуация, която си видял в последно време и не можеш да забравиш ?
К - Ранното утро, когато изпратихме костенурките Карета да плуват в морето. Много ранен час и незабравимо впечатление. Това, как се излюпиха и влязоха в морето, оставяйки ни. Да станеш свидетел на тази екосистема е нереално нещо. Това е , което не мога да забравя , или по-точно скоро няма  да забравя.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 00:59 от queen_fenka

# 167

Фенче Heart Eyes bouquet

Ами това  е  Къванч - нашият!

-К - Път, чийто край не искам ... Актьорството. Да, актьорския труд. Тъй като той няма край. newsm51

# 168

Фенче Heart Eyes bouquet

Ами това  е  Къванч - нашият!

-К - Път, чийто край не искам ... Актьорството. Да, актьорския труд. Тъй като той няма край. newsm51

Да, Себи  Heart Eyes Peace Нашият Къванч, неповторим   Heart Eyes
Айре  Heart Eyes bouquet
Лекинка, дружки!  Hug

# 169

Добро утро!

Благодаря за превода!

Открих една прилика с Къванч - обичаме тестени произведения! Все е нещо, нали?!  Grinning

Гледам, че до късно сте писали. И аз бодърствах по това време, но не ми се "разхождаше" из темите!

Неприятен ми е "фалцетният" звук. Представяте ли хубавият глас на Къванч да звучи на фалцет!?!? Бррр...

Ще ни трябва кафе:

# 170

Добро утро Hug

Орси bouquet аз съм една от тези ,  на които  им трябва кафе.Благодаря ти.

Е това е визията на Киво  която обожавам.

Ако е една от двете ще е  newsm10

Приятен и спокоен ден.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 08:38 от sebilMM

# 171
Привет!!  Hug

Фенче Heart Eyes, супер си, мерси за превода, много ми хареса!!!! newsm51
особено това, което цитира снощи Себи
К - Път, чийто край не искам ... Актьорството. Да, актьорския труд. Тъй като той няма край.

Себи Hug.....хм ще видим коя ще е Whistling

Орси  Hug

тая снимка в какви ли не варианти/колажи не я видях
и от мен Wink

хубав ден! Hug

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 10:51 от Airra

# 172
Добро утро!  Hug Hug Hug

Да започнем деня с една сладка снимка  Heart Eyes

Орси  Hug благодаря!  bouquet
Себи  bouquet Аз го обожавам всякак, за това ми е единствен и неповторим Heart Eyes

Сигурно и като Хороз ще го харесам  Laughing
Нова - Берен

Айре  Heart Eyes bouquet
Пишат, че снимките започват началото на октомври, да видим ... С каквото и визия да е, знам, че няма да прилича на никоя предишна, така, че ми е все едно, все ще си го харесвам  Laughing Но, предполагам, че ще е с къса коса, без брада задължително hahaha
И за Ирето  Heart Eyes един мой любим клип  Heart Eyes

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 10:26 от queen_fenka

# 173
Привет , момичета!

Благодаря на всички за споделеното! 🤗

Фенче 😍
Страхотна работа си свършила , миличка! Много ти благодаря. 💐

Какво да кажа за интервюто , очарована съм. Толкова хубави неща каза и  нищо излизшно. Аз няма да поствям този цитат за актьорството , но искам да кажа , че и на мен това много ми хареса.
Абсолютно всичко , всъщност. И за джинсите говореха много добре , е то това е ясно , все пак той рекламира точно това. Но е прав , аз без джинси не си представям живота си , наистина. 😀
Това е деветата му реклама, това само по себе си е красноречиво.
Също ме впечатли това , което каза за състоянието си преди нов проект и запознанството му с новия герой. Това различава надаранети и смирени хора от тези , които само се хвалят и мислят , че са най - добрите. Той е на това ниво , в което съвсем спокойно може да си каже това. Но той прави точно обратното , с което ме спечели , не знам за кой път вече.
Много земен човек, много добър, как да не го обича човек.
Пожелавам му цялото щастие на света и още много успехи, заслужава го!!! 🍀

Берен е супер! 😍

Айре 😍
Къванч май прилича на майка си. 🤔😊

Себи 🤗
Криси 🤗

# 174
Фенче Heart Eyes  bouquet
В ТТ/в турски източници/ не съм срещала инфо за начало на снимките, но ако мислят да започнат поне ноември, трябва от октомври да се активизират...аз не държа да почват чак толкова скоро, важното е всичко да е изпипано....и без това ще сме последния почнал сериал в четвъртък Peace
Киво дано да е без брада ама и кьосе- грам не го искам Crossing Arms

не ми отрази новото колажче...... Blush
а аз така му се кафя Wink

Ире Heart Eyes...
страхотен пост, благодаря ти bouquet..

много ми стана миличък, като сподели, че не може да спи.. Confused

и от двамата си родители е взел по нещо.....
но най много прилича на чичо си Wink

..............
Берен май пак е поотслабнала.....

............
има превод на Морето, 3 часа серия #Crazy

https://vk.com/video-101119462_456240277

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 11:19 от Airra

# 175
Ооо, Айре 😍
Ама страхотен колаж. 🙏
Аз покрай интересното интервю се изумих. 😀 Супер е колажът , браво на теб. 💐

Наистина прилича доста на чичо си. За първи път я виждам тази снимка.
Колко е хубав. 😍

А на мен много ми се иска Берен да се върне на екрана. Дано е скоро... ❤

Слабичка е иначе, да.

# 176
Ире  Heart Eyes благодаря за прекрасния пост !  bouquet Такъв си е нашия патрон, прекрасен във всяко отношение  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes пропуснах, сории  Embarassed Готин е, как, благодаря ! bouquet
Киво няма да е съвсем кьосе, споко  Laughing Не знам кога ще започне сериала, само знам, че вече нямам търпение  Laughing Когато и да започне, все ще е тежка битката за рейтинг ooooh!
А Берен ... не зная какво се случва с нея ... Ирето я намира прекрасна, а аз не виждам и помен от онова хубаво, слънчево момиче ooooh!
Много ти благодаря за снимката с чичо му на Киво, тъкмо мислех да я търся - да, на него прилича най-много  Peace
Скрит текст:
Вай бе, миската е била още по- убава преди пластиките  Mr. Green
https://www.instagram.com/p/BoKARQOhvbq/?utm_source=ig_share_she … hid=19n183fi4kmwt
Пък аз си мислех, че сега като и направят няколко операцийки може и да заприлича на нещо  hahaha
Хубав есенен ден! При нас си е бая хладничко  Wink та малко да се сгреем с една хубава усмивка  Wink

До довечера!  Hug

# 177
Фенче 😍
За мен Берен винаги ще бъде прекрасна, няма значение визията ѝ, затова и написах така.
Обаче сега в инстаграм гледах новите ѝ снимки и пишеше , че излизала от клиника. Не могла да отговаря на въпросите заради възпаленото ѝ гърло , но и феновете , както и ти , са забелязали , че е отслабнала.
Аз първоначално не забелязах това , радостта ми , заради новите снимки, засенчи този факт. Но сега и ти като се включи ми направи впечатление , а и след прочетенето в ИГ...
притесних се , надявам се да е добре. 🙏🙏🙏

Супер колаж си споделила и ти! 💐
И при нас е студено. 😫
Трябва да отида  до университета, а не ми се излиза навън на студено, но нямам избор.
И клипчето е супер! 🙏

# 178
Фенче Heart Eyes
аз не умирам чак толкова от нетърпение, важното е да направят и адекватна, хубава реклама Peace
може да има и интервю!! Peace
Япъма започвали подготовка и по сериала на Хилял Сарал...... Whistling

Ири Heart Eyes, мерси!! Simple Smile
и аз прочетох, че Берен била болна и излизала от някаква клиника Confused
пожелавам й бързо да оздравява!! Praynig Praynig

а за колажа.....харесах си тая страхотна снимка в нета
Скрит текст:
и реших,че колоездача Киво ще стои много добре на тоя фон, ама не с червено яке, както е на оригинала Wink

обещаните от мен, къси прически Simple Smile

и една от най-любимите ми снимки на Башак Heart Eyes

................

от един, от фенските профили на Киво в ТТ
готвят някава изненада - благотворителна за РД/свързана с деца и Уницеф/
по-късно щели да обявяват подробности

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 13:20 от Airra

# 179
пак нова, от Бодрум
няма брада!!! Wink Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 16:40 от Airra

Общи условия