, така е.....изобщо си нямаме на идея какъв труд се полага зад камера...от режисъори, оператори, технически екип и т.н.
, ако ти е интересно - още клипчета зад камера

....ти си 

Фенче 
, страхотен коментар , миличка! 
Криси 

/

/

така е. Именно за това съм забелязала, че Къванч във всяко свое интервю благодари както на режисьора,сценаристите, колегите, също и на снимачния екип и другите работници на сета, никога не пропуска.
Хандан в тази серия надмина себе си
Не знам за каква се мисли, че обижда едно момиче така, без да го познава наистина, отвратителна скумрия. Ама Симай ще и даде да се разбере, споко
благодаря за всичко споделено! 

Може да се изплашиш, ако я видиш на свечеряване

, много интересно.....

благодаря за всичко споделено! 

благодаря за страхотния коментар за СЮ
Само едно нещо искам да добавя - забравяш, че Джемре вече знаеше, че Кузей е женен за Симай, нищо, че не я обича. И според мен по този начин искаше да охлади ентусиазма на Зейно да свали на всяка цена Кузей. Видяхме, че започна, когато направи така, сякаш случайно се засякоха на улицата, за да я изпрати до тях. Но, не можеше да и каже, тайна е. Дори Али не знаеше. За това я предупреди , че си има приятелка. Не зная дали съм права, ама така си мисля
Тя за това Зейнеп я попита има ли нещо между тях, защото когато Джемре говореше за какъв мъж би гледала в бъдеще, все едно описваше Кузей
Изгледах на турски ЗП и много добре бях разбрала всички чувства, които изпита Бехлюл. А това беше преди толкова години ... Но, който си го може, си го може
Дори в Перла го постигаше, да ти говори само с очи, талант бе, това е 

Ако ви интересува какво говори представителя на МАВИ за Турция, де 

, няма начин да не харесаш Кузей!!! Добър, искрен, справедлив, честен, въпреки избухливия му нрав на моменти 

, ооо Тамара са превели и презентацията, браво на тях, не го очаквах 

, Киво има доста снимки от 2015-16 с по-къса коса, утре специално ще ти подбера.... 

може и да си права за Джемре
макар да си мисля, че тя все още не осъзнава, че се е влюбила ... но, че се дразни от нарастващата близост между Кузей и Зейнеп се дразни
После е ясно
Но, наистина Зейнеп без да иска и помогна да си изясни по-бързо чувствата към Кузей.
може да продължи да си я харесва Зейнеп, защо ?
Имаше и такива, които я оправдаваха за това, което направи. Ама едва ли 
За това мога да го гледам безброй пъти и не ми омръзва.

благодаря за коментара ти и за ДК
О, ама ядосвай им се колкото искаш на героите, ние колко сме ги проклетисвали Хандана и Гюнейчо и др.
,ама и се получи, де 

много хубава е била анне Нуртен
,мерси за готиния пост 

за да сме заедно сега и ...... за дълго 

Препоръчани теми