Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 48 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 150

Здравейте,

Този откъс зад кадър не съм го гледала. Освен, че ми хареса, но аз винаги много харесвам кадри зад кадър, бях впечатлена от мащабната работа с техниката. За един танц - релси в кръг. За една сценка на скалите - цялата техника и тя на скалите. Огромен гардероб, гримьори, оператори, а и вероятно не малко общи работници. Иначе кой ще мъкне, качва, слага цялата техника, да се правят декори и т.н. Режисьор, сценарист, актьор са много важни за успеха на филма, сериала, но без т.н. помощен персонал  също нищо не може да се получи. А те са най-малко платени.
            Не мога да чуя нормално гласовете. От оня ден нямах звук, сега имам, но на "фалцет".

# 151
Привет!! Hug

Фенче Heart Eyes bouquet

Цитат
А след тази роля Киво го признаха най-сетне и най-големите скептици и критикари Mr. Green
Peace Peace

Орси  Hug, така е.....изобщо си нямаме на идея какъв труд се полага зад камера...от режисъори, оператори, технически екип и т.н.
Примерно, началната сцена в ДК-със спасяването на Сюхан и разбеснелия й кон от Джес, е снимана май няколко дена, сигурно е било доста трудно Peace

Себи Hug, ако ти е интересно - още клипчета зад камера

и нещо интересно от подружките Peace

Цитат
🆕Обновление в инстаcтори Башак Дизер Татлытуг

Сейчас Кыванч и Башак находятся в Бодруме и исследуют Царскую дорогу (Kral Yolu)- известная из сочинений Геродота мощёная дорога, сооружённая персидским царём Дарием I в V веке до н.э. Она начиналась в Сардах (около 90 км к востоку от современного города Измир в Турции) и шла на восток к ассирийской столице Ниневии (нынешний Мосул в Ираке), затем вела на юго-восток, к Сузам. Выражение «царская дорога» или «царский путь» ещё в античности стало крылатым, обозначавшим наиболее быстрый, лёгкий и разумный способ добиться чего-либо.
Фенче Heart Eyes....ти си Wink

хубав ден!! Hug

# 152
Здравейте , мили! Heart

Благодаря на всички за споделеното! Flowers Bouquet

Айре Heart Eyes Фенче Heart Eyes
Много хубави видеа зад кадър. Аз май съм гледала някое , но пак си ги изгледах. Наистина Къванч е много различен. Не знам как успява да постигне тези големи промени , както казахте вие - истински хамелеон. Обожавам го.
Благодаря за превода относно мнението на рускините относно новата му визия. Много ме забавляваха , явно всички го харесваме. Ама не просто харесване , а обожание.

Аз снощи не гледах СЮ , но след малко ще го направя. За момент само мярнах и чух как Хандан нарече Симай боклук. И отново останах потресена. Тази жена колко още може да затъва в собствената си мръсотия?! ...

И аз иначе си мислех за началната сцена на ДК с коня. Изглеждаше си съвсем реално. Мале , като се замисля , че правят една сцена няколко дни... Всеки път се убеждавам , че на актьорите , както и на целия екип зад камера , не им е лесно. Затова труда им трябва да се уважава.

Себи Hug , страхотен коментар , миличка! Flowers Bouquet

Диве Hug Криси Hug

От мен хубав и спокоен есенен ден. Yellow Heart Flowers Fallen Leaf

# 153
Ири Heart Eyes wavey
ааа рускините са едни от най-големите му фенки, много са забавни, креативни и с чувство за хумор.....ама могат да бъдат и много злобнички/най-често свързано със съпругата му Tired/
за труда на актъорите и екипа, абсолютно!! Peace
да не говорим, че турците са уникални в снимането на сериали, правят за 1 седмица серия от 2 часа и кусур, това никъде го няма....а американците, като чуят това, въобще не могат да си го представят Mr. Green
аз лично се надявах, че ще се осъзнаят....както се говореше, за намаляване продължителността на сериите, ама за сега няма такива изгледи ooooh! ooooh!

и аз не гледах снощната серия на СЮ, днес ще наваксам.

имам идея, да споделям какво най ме е изкефило и впечатлило от дадена серия/накратко Wink/
та за снощната серия на ИО
Бану казва на Джес:Искаш ли да се обзаложим, че накрая ще си лудо влюбен в Сюхан??
Джес: Не, не искам Joy Joy

Бану е голяма гаднярка в момента, ама ще й дойде акъла, споко Laughing

рускините са събрали 2-те нови снимки на ТуКи Wink

..............
и нещо от днес Peace
Къванч почти цяла година е на първите места в класацията/рейтинга/ на IMDb
който се публикува в тоя сайт http://www.socipol.com/v2/
и сега се сетили да го отразят в медиите Whistling

https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/kivanc-tatlitug-imdb-zirvesi … x6Qn02oavktBDRdWA

превод-кратък Wink
Според базата данни, Къванч за тази седмица е първи сред турските актъори...и е на 4817 място в световната класация. Известния 34-год. актъор успя да бъде единствения турчин, сред първите 5000 имена.

леле новата Мис Турция Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 сеп 2018, 13:34 от Airra

# 154
Привет, сладурки  Hug
Орси  Hug така е. Именно за това съм забелязала, че Къванч във всяко свое интервю благодари както на режисьора,сценаристите, колегите, също и на снимачния екип и другите работници на сета, никога не пропуска.
Ири  Heart Eyes  bouquet Хандан в тази серия надмина себе си  Sick Не знам за каква се мисли, че обижда едно момиче така, без да го познава наистина, отвратителна скумрия. Ама Симай ще и даде да се разбере, споко  Laughing
Айре  Heart Eyes благодаря за всичко споделено!  bouquet
Цитат
Сега Къванч и Башак са в Бодрум и изследват Кралския път (Крал Йолу) - познат от съчиненията  на Херодот,павиран път, построен от персийския цар Дарий I  V век пр. Христа. Започва от Сардис (на около 90 километра източно от модерния град Измир в Турция) и отива на изток до асирийската столица Ниневия (сегашният Мосул в Ирак), след това води югоизточно към Сусам. Изразът "царският път" или "кралският път" още в древността стават крилата фраза, означава най-бързият, най-лесният и най-разумен начин да се постигне нещо.

Кого гледа Кузей в киното ?  hahaha

Е, нали знаеш, по-добре късно, отколкото никога  hahaha
Все са им големи хубавици миските, но тази надмина всички  ooooh! Може да се изплашиш, ако я видиш на свечеряване  Mr. Green
Хубав следобед  Hug

Последна редакция: вт, 25 сеп 2018, 15:17 от queen_fenka

# 155
Фенче Heart Eyes wavey
уфф сериите покрай Симай сега в СЮ, са ми досадни Whistling
а Хандана, малеййй от едната страна била Бану Синанер, от другата страна-селянката ooooh! Joy Joy
тя като разбере каква кукувица е скъпоценната й Бану Joy Joy

и в ТТ коментират за публикациите за Киво-по-добре късно! Wink Wink

мерси за превода bouquet, много интересно.....
а Башак се интересува от такива неща, много е интелигентна и любознателна, според мен!

и това си копнах от ТТ Wink

от премиерите на СП
 Heart Eyes

..............
и пак нещо забавно от ТТ Laughing

Poor Mars must have been so confused in this scene (tail wagging furiously) “Why is my master ignoring me?” 🤣

Горкия Марс е объркан-Защо моя господар ме игнорира? Joy Joy Joy

# 156
Айре Heart Eyes
Тези рускини сигурно не искат да го делят с никого и затова бълват лошотии за Башак. :/
Радвам се , че най - вече са отразили това , че е на челното място. Фенчето хубаво е казала по- добре късно , отколкото никога.
Ами да , хубави неща си ни споделила за снощния епизод. Wink
Отново интересен пост. Flowers Bouquet
Не ми харесва новата миска , нещо ми е много изкуствена.
А в новата визия на Къванч съм влюбена , знаете. Добре му се отразяват годините, естествено има разлика , виждам такава само в очите , но времето не подминава никого. Аз много си го харесвам , даже по - зрял май изглежда по- добре. Heart Eyes

Фенче Heart Eyes
Мерси за превода. Flowers Bouquet
Аз споделям мнението на Айрето , на мен също Башак ми изглежда интелигента и образована жена. За стила и класата и няма да казвам нищо , то се вижда.

СЮ

Този епизод беше страхотен , меко казано. Много добре се развиваха действията, имаше напрегнати моменти, както и сладки моменти - закачките на Кузей и Зейнеп. Ако трябва да съм честна нещо почвам да харесвам Зейнеп. В този епизод ми беше много симпатична , на Джемре гримът грам не ми хареса. ( сигурно, защото не обичам ярките червила и като цяло цветове)
Много ми хареса вечерята в дома на Гюлтен. Там много ясно проличаха чувствата на Джемре и предстоящото съревнование между двете , за сега, приятелки. Впечатление ми направи това , че Джемре каза на Зейнеп , че Кузей си има приятелка. Да , тя не каза нещо невярно , но леко спести на Зейнеп , че Кузей всъщност няма чувства към Симай. Grinning
Сцената на четиримата приятели в киното , също много ми хареса. Джемре и Али постоянно бяха обърнати към тях двамата , а те не спряха да се закачат , по- Скоро Зейнеп де.
И да премина към същината - Хандан. За мен този епизод отново показа истинската и същност. Та тя дори не познава Симай , как може да я нарича "боклук". А Хандан с какво е по - различна от Симай , тя нито е богата , нито е от знатен род. Потрес!!! Каква долна и лоша жена , егоистка  , нагаждачка и използвачка.
Кузей май ще ми стане един от любимите герои на Къванч. Колко честен, колко добър, колко справедлив... Мъж на честта. Отново ще замълча и не каза какво предизвика този нелеп брак. Отново застана до Симай. Просто съм очарована , не знам дали все още има такива хора като него. Надявам се!
Щях да забравя да кажа колко ме забавляваше Гюней с прословутата снимка " на успеха". Адски нагъл тип.

Скрит текст:
Прекъснаха ме няколко пъти , докато пиша. Много мразя така , губя си мисълта. Grinning

Играта на Къванч е покъртителна. Само един поглед , само един жест е достатъчен ,за да разберем чувствата на Кузей. Думите дори не са му нужни. Адмирации!!!

# 157
Айре  Heart Eyes благодаря за всичко споделено!  bouquet
Ами такава си е Башак, той Киво за това си я избра  Peace
Ире  Heart Eyes благодаря за страхотния коментар за СЮ  bouquet Само едно нещо искам да добавя - забравяш, че Джемре вече знаеше, че Кузей е женен за Симай, нищо, че не я обича. И според мен по този начин искаше да охлади ентусиазма на Зейно да свали на всяка цена Кузей. Видяхме, че започна, когато направи така, сякаш случайно се засякоха на улицата, за да я изпрати до тях. Но, не можеше да и каже, тайна е. Дори Али не знаеше. За това я предупреди , че си има приятелка. Не зная дали съм права, ама така си мисля  Laughing  А, това, че и започва да ревнува от нея си е отделна работа  Joy Joy Joy Тя за това Зейнеп я попита има ли нещо между тях, защото когато Джемре говореше за какъв мъж би гледала в бъдеще, все едно описваше Кузей  Laughing Много я обвиняваха на времето, че не и била казала истината още тогава ... Ама каква истина ? Има ли нещо между тях на този етап ? Няма. Така, че не го приемам за лъжа, още повече, че мисля, че самата Джемре още не може да признае и пред себе си, че чувствата и към него са се променили .
На мен не случайно този герой на Киво за сега ми е най-любим. Обичам всички други много, но към Кузей си имам слабост. Да видим Махир  Laughing
За играта на Киво с очи съм абсолютно на твоето мнение  Heart Eyes Изгледах на турски ЗП и много добре бях разбрала всички чувства, които изпита Бехлюл. А това беше преди толкова години ... Но, който си го може, си го може  Peace Дори в Перла го постигаше, да ти говори само с очи,  талант бе, това е  Heart Eyes
Оставям ви за малко, че имаме общо събрание, дано не ни държат дълго , че искам да си гледам серията  hahaha
Превели са и основната част на пресконференцията, ще я преведа може би тази вечер или утре  Peace Ако ви интересува какво говори представителя на МАВИ за Турция, де  Laughing
https://vk.com/feed?z=video226662172_456239752%2F5849bab88a8c70f … _-62215399_225364

# 158
Благодаря и на двете ви за СЮ коментарите bouquet
Джемре нарочно подхвърля и натъртва на Зейнеп, че Кузей си има приятелка Mr. Green...умира си от страх милата за нарастващия интерес м/у двамата...ама я разбирам де Wink
По нататък ще стигне и по далеко....изобщо ни чакат много интересни серии
особено сега и с Бизнеса за новия продукт/Макара/, той е много важна част от сюжета!!!
Ире Heart Eyes, няма начин да не харесаш Кузей!!! Добър, искрен, справедлив, честен, въпреки избухливия му нрав на моменти Wink
Как се застъпи за Симай пред лудите й роднини, нищо че Симай го направи на глупак ooooh!
а Зейнеп, може да ти харесва в момента, няма лошо..... Wink
за играта на Киво-сега го гледаш в две от най-силните му роли!!!
за ролята си на Кузей, взема тогава престижната награда "Златна пеперуда"/2012г/...като беше предпочетен пред Халит Ергенч във ВВ Peace

Фенче Heart Eyes, ооо Тамара са превели и презентацията, браво на тях, не го очаквах Peace
преведи, като имаш време...и само по-важното Peace

отбелязана е снимката на Башачка в ИГ

от 2015
подобна прическа

Последна редакция: вт, 25 сеп 2018, 20:37 от Airra

# 159
Айре 😍 Фенче 😍
Благодаря и на двете! 💐

Ами не знам Фенче , но аз мисля по - скоро като Айрето , че Джемре по- скоро нарочно каза на Зейнеп за Симай. 😀 Но има право де , тя не иска да си го признае , но чувствата ѝ я карат да постъпва така , а и явно още много ще видя и от двете.

ДК

Много хубава серия , но да много кратки. Sad
Обаче Сю почна да разнищва и да се инати на Джес. Става много интересно. Джахиде я обработи добре , вкара ѝ мухите и сега тя почна адски много да се съмнява. Щом откри и несъвпадения в историята на запознанството на Джес и Ръфат , ще почне да нищи още повече.
Бану направо прекали , много беше нагла на закуската, препили били. 🤬
Да знаете много се ядосвам на такива като тази Бану , Хандан от СЮ и в някои постове сигурно ще личи. 😀

Башак е много хубавка. 😊
Къванч на снимката от 2015 е просто ... 😍❤😍
Много харесвам мъжете с къси прически.
Но Джес с вързана коса е много хубав. Simple Smile

Ами легенда си е. Simple Smile

# 160
Ире Heart Eyes, Киво има доста снимки от 2015-16 с по-къса коса, утре специално ще ти  подбера.... Wink

за Бану, споко, няма да е така по-нататък, това й беше най-голямата изцепка....

и на опашка Джес е много готииин Crazy

сериите стават все по-интересни Peace
утре ще напиша моите 2,3 изречения Wink

нещо интересно Simple Smile
Мелиса/сестра му/е споделила това в ИГ
снимки на майка им
аз ги увеличих Peace

# 161
Айре  Heart Eyes може и да си права за Джемре  Thinking макар да си мисля, че тя все още не осъзнава, че се е влюбила ... но, че се дразни от нарастващата близост между Кузей и Зейнеп се дразни  Mr. Green Но, все още не съм сигурна на този етап дали я е страх , че ще и отнеме приятеля, с когото си споделя всичко или мъжа, в който вече се е влюбила  newsm78 После е ясно  hahaha Но, наистина Зейнеп без да иска и помогна да си изясни по-бързо чувствата към Кузей.
А Ирето  Heart Eyes може да продължи да си я харесва Зейнеп, защо ?  Thinking Имаше и такива, които я оправдаваха за това, което направи. Ама едва ли  Laughing Ще видим  Wink
 А Кузей как да не го обича човек ... толкова честен, истински, готов на всичко за хората, които обича ... и с тези пълни с безкрайна самота и болка очи ...
Ето, дори и добрякът Али каза на Симай, че никога не би погледнал някой, който така го е прецакал , а Кузей въпреки всичко чувстваше отговорност за нея до края и никога не я изостави, въпреки всичко, което му причини.
Самия сериал с неговия прекрасен сценарий, великолепна музика, неочаквани обрати е на високо ниво, но повече от всичко ме порази с актьорите си ... всеки е на своето място, толкова са реални образите им , като самите нас , те като че не играеха, а живееха с ролите си, великолепен каст  Heart Eyes За това мога да го гледам безброй пъти и не ми омръзва.
Една хубава Джемс  Heart Eyes

Ще преведа цялата презентация, доста е интересно  Peace
Ире  Heart Eyes благодаря за коментара ти и за ДК  bouquet О, ама ядосвай им се колкото искаш на героите, ние колко сме ги проклетисвали Хандана и Гюнейчо и др. hahaha
А Сюхан да се благодари , че е дъщеря на Тахсин и всички врати са и отворени, та успя да разбере някои неща за Джес, като адреса му и др. Но, действително е много умна и бързо сглобява пъзела, тепърва ще видиш. Бану ... Бану е влюбена все още в Джес, опита се да направи мръсно и успя за момента, но бързо ще се откаже. Джес няма да и позволи да му се бърка повече. А Сюхан беше толкова прозрачна, че иска да дразни Джес баш с Бюлент, дори баща и я гледаше странно  hahaha ,ама и се получи, де  hahaha
Сапфирче златно ни е той, да  Heart Eyes

Айре  Heart Eyes много хубава е била анне Нуртен  Peace

Последна редакция: вт, 25 сеп 2018, 21:56 от queen_fenka

# 162
Фенче Heart Eyes,мерси за готиния пост bouquet
Джемс я е страх за всичко свързано с Кузей...умира си вече за него Wink

а хубу, че ще го преведеш цялото! Wink
мама Нуртен е била голяма хубавица, да!!!
и каква коса! Crazy

Цитат
Кыванч Татлытуг возглавил список турецких актеров на сайте IMDB, заняв 4.817 место среди актеров всего мира. Также в списке:

Бельчим Билгин - 6.873 место
Ирем Алтуг - 8.056 место
Чагатай Улусой - 9.898 место
Нури Билге Джейлан - 9.952 место
Халюк Билгинер - 10.699 место
Эльчин Сангу - 11.736 место
Неслихан Атагюль - 12.287 место
Неджип Мемили - 12.849 место
Арас Булут Ийнемли - 13.121 место

Цитат
По итогам Socipol в Турции (центр анализа и данных шоу бизнеса Турции) и по данным Starmetre IMDb, в категории ,,турецкие актёры,, вершину списка занял Кыванч Татлытуг. Список состоит из актёров, о которых больше всех говорят на форумах и ищут в соц. сетях. Итоги анализа каждый понедельник публиковал IMDb. По итогам на первом месте твёрдо засел Кыванч. В списке из 5.000 Всемирно известных имён, КТ оказался единственным турком и занял 4.817 место. На втором месте- Бельчим Билгин. А третье место стало сюрпризом, его заняла Irem Aitug ( снимается в Чукуре в роли жены Селима)

Crazy Heart Eyes

лека от мен Hug

.............
сега излезе Peace

Последна редакция: вт, 25 сеп 2018, 22:23 от Airra

# 163
   Айре Heart Eyes Hug

Малеееееееееееееее............. Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked #Crazy

И   Бог слезе при нас Party Party Party за да сме заедно сега и ...... за дълго Hug

Цитат

Цитат

Crazy Heart Eyes

# 164
  Айре Heart Eyes Hug

Малеееееееееееееее............. Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked #Crazy

И   Бог слезе при нас Party Party Party за да сме заедно сега и ...... за дълго Hug

Цитат
   Crazy Heart Eyes

охх голяма си скица Wink love001
а дано да ти е готино и интересно тук, дълго време!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт