да, за съжаление не дочакахме фраг, но ние сме търпеливи , все ще го дочакаме
благодаря!
Най-прекрасната закуска! Благодаря ти за споделеното за Кузей 
благодаря!
Киво наистина е прекрасен и заслужава всяка награда 

благодаря и за тематичното кафе и за любимата Хаят гиби 
Историята беше много интересна и вълнуваща, до последно не знаехме какво ще се случи в крайна сметка, а и много обичам да виждам героите в развитие ... Кузей ми бръкна в душата със своята самота от самото си детство, докосна ме с невероятния си дух, доброта, честност, лоялност и вярност до край към хората, които обичаше ... Имаше си своите недостатъци, както всеки човек, но беше добър и наивен, понякога дори до глупост. Мъжко момче, което държеше на дадената дума, за това и всички го обичаха и се чувстваха защитени до него. Дори Фърат го уважаваше по свой си начин . Мога да пиша безкрайно за този герой на Къванч, но ще го кажа само с две думи - обичам го! 

за КГ!

права си, има достатъчно време, а трябва да направят нещо действително такова, че да грабне зрителя от раз
Вярвам в Улуч Байрактар 

няма възможност ... Нищо, ние ще си го отбележим
Клипове колкото искаш наистина, кой от кой по- хубави, така е 

за мен дори Хандан и Гюней не бяха съвсем черни
Просто е негодна да бъде майка, не заслужава. Не може така да делиш собствените си деца, непростимо е. И Гюней не беше лош като малък, пустата му завист към брат му впоследствие му изяде главата. Завист и огромно его, внушено му от любимата майчица. Иначе беше умен, трудолюбив, амбициозен, но в същото време използвач, смятащ, че всички са му длъжни, най-вече брат му. И все другите бяха виновни, той никога
А брат му беше виновен дори и за това, че дишаше
Когато Кузей беше зле, той се правеше на добрия брат, тогава беше благосклонен към него, но когато видя какви качества притежава брат му се уплаши. Никога няма да забравя думите му , перифразирам - С Джемре до себе си и с Кузей зад мен мога да направя всичко. Да, Кузей отзад му беше много удобен, от малък беше свикнал брат му да му помага, когато се н .... ше
Иначе беше батко, де
И когато разбра, че Кузей през цялото време е обичал неговото момиче, полудя! А го намрази, когато разбра, че любовта им е взаимна. Никога не успя да се примири, че Кузей ще получи от нея това, което той не успя - а именно да спи с нея. Защо не ревнуваше Баръш
Защото знаеше, че там няма опасност. Познаваше добре Джемре, а и Баръш беше джентълмен все пак. Голям тъпанар излезе в края на краищата ... ако се беше държал с Кузей като истински брат, Кузей никога нямаше да се откаже от олмаза си, колкото и да обичаше Джемре, така си мисля. Щеше да се ожени за някоя като Зейнеп, е, нямаше да е напълно щастлив, но щеше да живее все някак и да се грижи за семейството си. Хората не винаги се женят за истинската си, голяма любов, нали ? Но, след като получи толкова удари от т. н му брат реши, че не си струва да жертва щастието си заради него и се осмели да покаже любовта си на всички. Заслужаваше повече от всички да е щастлив, достатъчно загуби изживя.

благодаря ти за прекрасния коментар!
Тъкмо това си мислех преди малко - толкова хора харесваха много този сериал и герой, а никой не пише , браво!
За Сблъсък - чул те Господ!
, днес си се развихрила 

, ехе каква история
направо си си рискувала здравето заради Кузей

.....

горещо ти препоръчвам този сериал на Киво, предполагам, че ще ти хареса. В момента си го гледаме всяка делнична вечер по Диема Фемили от 21. 00 ч. Гледам го за и аз не знам кой път и не ми омръзва
и ние не знаем ... но, когато в интервюто за МАВИ го питаха дали е римейк , Киво отговори, че не е, няма нищо общо с Бягството. Но, не разбрах точно по каква причина изобщо намесиха Бягство от затвора в разговора
Та не се знае ... ще видим
/ там първо се превеждаше на английски и след това нашите преводачки имаха право да го преведат на бг. / а умирахме от любопитство
Но, беше незабравимо преживяване, никога повече не ми се случи при следващо гледане на сериал онлайн, нямаше такива емоции ... а темата вреше и кипеше, всяка си пишеше нейните предположения след излизането на фраг и най - често сценаристките ни изненадваха с напълно нечакано развитие

Препоръчани теми