Къванч Татлъту-минали и бъдещи проекти/вкл."Искрите на отмъщението" по Бтв/- 75

• 48 976
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Кате Hug Peace
Снеже bouquet
Цитат
И все пак, дано са щастливи дълги години и да се радват на здраво и хубаво бебче.
Peace

Бирсен писа, че Бурджу Бириджик води преговори с АЯ.... и за още един сериал/Бараж/

нищо чудно да се преговаря с нея за Сблъсък
според мен Джансу се е отказала от ролята
и още няма конкретна партнъорка..........
така ми говори кълбото Wink

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 13:33 от Airra

# 121
Айре  Heart Eyes откровено, не бих гледала нито единия, нито другия  Rolling Eyes Снощи преслушах малко Чукурова ... минах го с мишката, естествено, но през цялото време имах чувството, че гледам отново един сериал с Бирдже - Между небето и земята, а този Двор като го гледам май копира 20 минути  Laughing Ама моя вкус рядко съвпада с този на анадолците , та не знам hahaha
Е, то всички сигурно се страхуват от провал в тази касапница, но трябва да се рискува, какво - няма да снимат повече ли  Mr. Green
 Joy Joy Joy уби ме с това от гъркинята  hahaha Да, взаимствано е от Кузей, но Джан си пери пръстите , за да не е едно към едно, но, той героя му по принцип  такива движения прави, че падам, все едно ще хвръкне всеки момент, така пери и ръцете постоянно  Laughing Честно казано, това ми идва в повече, много неестествени движения го карат да прави, един, два пъти става, но не и постоянно, защото започва и да дразни в един момент, поне с мен така се получи. Не зная и този сериал до кога ще го следя, че нещо и те взеха да буксуват, не ми е забавен вече нещо Thinking
Снеже  Hug wavey  bouquet Дано!
Няма пък нищо ново  Whistling Освен дето продължават да обсъждат коя ще е партньорката  му - Джансу или Елчин или някоя нова изненада  Laughing

Хубави са ми заедно, но не мисля, че ще е тя, да видим  newsm78
Кате  Hug разбрах те  Peace Ами ... само времето ще покаже има ли , няма ли светлинка в тунела , само да не се мота много, доста време мина без да прави нищо, а никой няма да го чака специално Laughing
Айре  Heart Eyes е, ако изберат наистина Бурджу, няма да има по-доволна от мен, много я харесвам тази фурия, и красива и талантлива  Peace И все пак не вярвам, аз залагам на Джансу, моето кълбо пък така ми говори  Joy Joy Joy

# 122
Кате Hug Peace
Снеже bouquet
Цитат
И все пак, дано са щастливи дълги години и да се радват на здраво и хубаво бебче.
Peace

Бирсен писа, че Бурджу Бириджук води преговори с АЯ.... и за още един сериал/Бараж/

нищо чудно да се преговаря с нея за Сблъсък
според мен Джансу се е отказала от ролята
и още няма конкретна партнъорка..........
така ми говори кълбото Wink

А дано!  Peace

Четох, че в Мадоната няма да играе Берен Саат, а Марион Котияр.  newsm78

младоженците

# 123
Валя  Hug  wavey
Не ти харесва Джансу, ясно  Laughing Аз я харесах в Езел, после в Майка. Друго с нея не съм гледала ...
Марион хич не ми се вярва, че ще играе точно в пък в турска продукция  Whistling Той и Брад Пит уж щеше да се появи във ВВ май беше ? Mr. Green Някакви такива спомени имам ...
Страхотен клип  Peace
https://vk.com/feed?z=video316629766_456240705%2Fa5c7ac1ffb9c1a9 … _-62215399_225302
Днес дали ще има серийка ? Нямам програмата, а на тв - то ми дава само новини, после направо Фермата от 21. 00  newsm78
За Себи  Hug Laughing

И това  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 13:11 от queen_fenka

# 124
Вале Wink, ти би ли гледала новото дизи на Киво?
Фенче Heart Eyes
хубав клип Peace
значи двете ни кълба водят битка Joy
и аз нямам нищо против Бурджу
въпреки, че са от една боя...а ако й направят косата кестенява, ще е супер Peace
хихи размечтах се Joy
и аз харесвам Джансу и в Езел и в Майка Peace
май АЯ за Мадоната имат големи амбиции, за нещо като международен филм Peace

за Джан Joy Joy
ама да внимаваме, че Себи Hug го харесва, да не вземе да ни bash Laughing

според моя ТВ-днес ще има ИО!!

малее......
във ФБ има 3 страници за ИО
и на какви простотии попадам
май клипа съм го гледал преди newsm78
но са му сложили бг. чалга песен ooooh!
https://www.facebook.com/459541464548315/videos/681756608868692/ … d=459541464548315

от днес..... пак сме първи

липсват ми тия двамата, заедно Confused Heart Eyes

# 125
Цитат

Айре, защо ми задаваш такъв въпрос? Явно много неизвинени имам и рейтинга ми е под нулата, щом се съмняваш в мен. Grinning

Разбира се, че ще гледам и дано няма пак шаблони и злодеи, които да ме откажат.

# 126
Айре  Heart Eyes  hahaha май така се получи , да видим кое кълбе е по- читаво  Joy Joy Joy
Ама аз какво казвам за Джан, само за героя му  Laughing На мен Джан ми допада в тази визия, за разлика от Пълнолуние, там ми е като мишок в лицето Laughing , но, наистина тези движения, дето го карат да прави са ми смешни и досадни вече, а и взеха да правят героя му на глупак, за да има повече серии, това не ми допада. Иначе сериалчето си е забавно, разтоварващо, аз обичам и такива. И с Деметка ми харесват като двойка.
И на мен ми липсват СТ ... дано скоро се покажат  Peace
Пак сме първи, браво  Peace
Вале  Hug  Joy Joy Joy имаш, имаш неизвинени  Wink За злодеите съм съгласна, ама шаблони  newsm78 Аз поне не видях такива в ДК, историята си беше много интересна и не ми напомняше на никоя друга. Е, след смяната на Едже някои неща не ми хареса  как ги поднесоха сценаристите, но пак ми беше интересен. Шаблона го видях после , в друго дизи  Laughing Мое мнение, разбира се  Peace

До после, отивам да видя нашите  Peace

# 127
Привет , момичета!

Благодаря на всички за прекрасните ви постове. Flowers Bouquet

Айре Heart Eyes
Това , което е постнала гъркинята и мен ме забавлява. Не съм гледала РП , но в инстаграм ги мяркам често. Не знам защо , но някак си не си падам  ,по забавните, леките сериали/филми , все искам нещо по - тежко... Е , някога и аз имам нужда от разтоварване с комедия , но се случва рядко.
Отново много хубави неща си ни споделила - снимки , видеа.  Flowers Bouquet Радвам се , че Къванч пак е на първото място.
Относно коя актриса ще му партнира , честно казано , вече няма значение за мен. Само искам да му намерят достойна партньорка и да обсъждам проекта с Вас.
Ще ми бъде много интересно и приятно да обсъждаме нещо , което всички гледаме за първи път. Дано е скоро.
А тази новата актриса , която спрягат - Бурджу , гледали ли сме я някъде? И тя ми допада.
И на мен ми липсват Башак и Къванч.

Фенче Heart Eyes
Така като постна колажа на Къванч с Елчин , взех да си ги представям заедно. Харесва ми тя е много нежна. Сега се сетих и за съпругата на Кенан И. - Синем. Тя също е сладурка , харесвам я. Но както вече казах , няма огромно значение.
А Буура има ли друг брак в миналото си? Че в инстаграм попаднах на една снимка - Буура и една красива актриса със сини очи или може би зелени , гледала съм я  , но не мога да се сетя коя е. О, направо поствам снимката. Та въпросът ми е това от реала ли е или не? Иначе сегашната булка ми хареса , красива е.

Ти също си ни споделила страхотни неща. Flowers Bouquet

Кате Hug Вале Hug Снеже Hug Себи Hug

Моята програма за довечера е чудесна!
1.ДК
2.СЮ
3.Фермата ( имам опция на ТВ , мога да си връщам до 2 часа назад)

Хубав ден ! Heart

# 128
Ира, Буура беше женен за Бурджу Кара (на снимката). Помня как нежно я водеше за ръка, когато гледахме партито след края на снимките на КВФ. Изглеждаха много влюбени, не знам защо бракът им беше толкова кратък.

Фенче, не се хващай за думата. Въобще не съм имала предвид ДК, а ахилесовата пета на много турски сериали. Шаблони въобще, а не в частност.

# 129
Цитат

Айре, защо ми задаваш такъв въпрос? Явно много неизвинени имам и рейтинга ми е под нулата, щом се съмняваш в мен. Grinning
Разбира се, че ще гледам и дано няма пак шаблони и злодеи, които да ме откажат.
ОКИ Joy Joy Joy
имаме инфо, че сценария е на ниво! Praynig

Ире Heart Eyes wavey
Привет , момичета!

Благодаря на всички за прекрасните ви постове. Flowers Bouquet

Айре Heart Eyes
Това , което е постнала гъркинята и мен ме забавлява. Не съм гледала РП , но в инстаграм ги мяркам често. Не знам защо , но някак си не си падам  ,по забавните, леките сериали/филми , все искам нещо по - тежко... Е , някога и аз имам нужда от разтоварване с комедия , но се случва рядко.
Отново много хубави неща си ни споделила - снимки , видеа.  Flowers Bouquet Радвам се , че Къванч пак е на първото място.
Относно коя актриса ще му партнира , честно казано , вече няма значение за мен. Само искам да му намерят достойна партньорка и да обсъждам проекта с Вас.
Ще ми бъде много интересно и приятно да обсъждаме нещо , което всички гледаме за първи път. Дано е скоро.
А тази новата актриса , която спрягат - Бурджу , гледали ли сме я някъде? И тя ми допада.
И на мен ми липсват Башак и Къванч.
наистина емоцията си заслужава, особено ако е сериал на любим актъор Peace
снимката на Буура и бившата му съпруга - Бурджу Кара, е истинска, от реала Peace
бракът им трае кратко
тя е играла в един сериал, който го даваха и в БГ-Сълзи над Босфора

а Бурджу Бириджик, страхотна актриса, ама едва ли си я гледала
игра в турския римейк на сериала Въпрос на чест/препоръчвам ти го...като ти се освободи програмата Wink/ и в още един/него не съм го гледала/Песента на живота
нещо кратко с нея
https://www.youtube.com/watch?v=GrrrJZPv_dI

и аз си падам по драми и по-дълбоки сериали, както написах и преди Wink

малее Laughing
тоя сайт е правил допитване за актриса в Сблъсък
http://1001dizi.net/anket-carpisma-dizisinin-kadin-oyuncusu-kim-olsun-844
на първо място-Бергюзар

и тъй като ми липсват много КБТ
нещо с тях Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 16:04 от Airra

# 130
  Хеййййй..... wavey wavey wavey  здравейте Grinning

Вие там Айре Heart EyesФенче Heart Eyes да не мислите ,че като пека патладжани не ви чета Rolling Eyes newsm78

Да, зная каво пишите и коментирате но нямам Embarassed време да ви отговоря   smihesorry smihesorry smihesorry

Благодаря за специалните постове  към мен, но моля за малко  free time Praynigтрябва да оправя патладжание  и спокойно изгледам СП.

Фенче Wink ти като си ми постнала този Киво по къси гащи да  не би да си мислиш ,че само краката му гледам Joy hahaha hahaha има и други забележителни  хубисти;

Благодаря за клипа  bouquet не зная накой свят съм с този филм Shocked

Продължих за почивка с СП.Божеее какво разтоварване. Rolling Eyes Rolling Eyes
Сърцето ми е на парчета след побоя над  Музафер Shocked Shocked ShockedДори да си изверг ,трябва да внимаваш с беззащитния , романтичния ....поетът......къде ти в това жестоко време.

Приятна вечер   на всички и до скоро Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 18:33 от sebilMM

# 131
Вале  Hug ами помислих, че имаш предвид ДК, защото не помня кой го догледа и кой не , имаше и такива, а говорехме конкретно за новото дизи на Киво Peace
Ире  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Бурджу Бириджик е една сладурка с очи като звездички, страхотна е. Харесах си я във Въпрос на чест - страхотен сериал за мен, а после я гледах в Песента на живота, където си партнираше с Биркан Сокоулу, страхотно ми харесаха двамата, играе и сладура Ахмет Мюмтаз Тайлан, който обожавам от този филм от по-възрастните им актьори. Загледах я и в 8 ден с Буура, но стигнах до 3 серия, а те после май го спряха ... а бе много сериали имам за доглеждане  ooooh!
 Жената на Кенан - Синем е сладка и нежна, но за мен е слаба актриса, не е за Киво, та по - добре не  Wink
Бившата съпруга на Буура / бракът им трая 1 година / сега е омъжена за Ферат Парлак, продуцента на Хайде, бе сине, май и дете имат  newsm78
Голям кеф е, когато си обсъждаме нов сериал за всички и гледаме онлайн сериите  Peace Дай боже, скоро да ни се случи  Praynig
Аз пък мога да си връщам една седмица и повече назад, защо при теб само 2 часа ? Към Виваком сме.
Айре  Heart Eyes Берги я отпиши - казаха с Халит, че този сезон ще почиват. Вече и на мен ми е все едно коя ще е, само да е добра  Praynig
Себи  Hug печи, печи , знаем, че надничаш , нали за това те поздрастих  Laughing
Е, айнен ойле, ама на тези снимки освен крака има и  други убавини, нали така Laughing Пък ще коментираш  когато можеш, чакаме те търпеливо  Peace
Много се радвам, че ще има серия тази вечер, защото ни чакат интересни неща, започва да се разплита историята по малко  Peace

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 19:10 от queen_fenka

# 132
Вале Hug , благодаря за отговора. Flowers Bouquet

Айре Heart Eyes , на теб също. Flowers Bouquet
И другата Бурджу , която се спряга за нашия проект е сладурка. Иначе права беше , не съм я гледала нея.
Мале , от това  запитване на феновете какво се оказва , че на топа е Берг , следвана от Елчин. Интересни ще са с Берг , но Фенчето каза , че няма как.

Фенче Heart Eyes , и на тебе благодаря. Flowers Bouquet
Много ми хареса как си се изказала за очите на Бурджу - красавица е. Гледала съм я в "Сълзи над Босфора" , но преди страшно много време , защото нищо не си спомням от този сериал. Joy

Себи Hug , чакам коментара относно СП.

Момичета , не се съмнявам , че с Вас едно онлайн коментиране ще бъде много приятно за мен, даже удоволствие.
Ще имаме тази възможност скоро, само всичко с проекта да е наред.

#mavi

# 133
Ире  Heart Eyes ааа объркахме Бурджуто  Laughing Имах предвид Бурджу Бириджик, не Бурджу Кара, тя е красива, но не ме кефи, нещо ми е студена нейната красота Rolling EyesДокато другата е като живак, много подвижна мимика има, а бе страхотна е  Peace И много ми е красива, отива и и с руса и с черна и с кестенява коса.
Виж, не са ли и като звездички очите ? Много ме кефи  Peace А с този актьор какъв тандем бяха ... страхотни! И този сериал трябва да го доглеждам, но видях, че го превеждат на бг. и ще почакам  Laughing

А, за Берги ... така е казала, но нищо чудно и да си промени мнението, де да знам  Thinking

# 134
нова снимка от Башак, пари, пари newsm68
с нова прическа Crazy
супер визия за сериала май!! Heart Eyes

Фенче Heart Eyes, е няма да е Берг, много ясно Peace
сега, от това, което сподели...взех да си мечтая за Бурджу Whistling

Ире Heart Eyes, новия сериал.... дано да дойде навреме и да има успех Praynig Praynig Praynig

Себи Hug, ти 2 дена патладжани и СП Joy Joy

и още една снимка от Башак
в Бодрум са Peace

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 19:45 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт