откровено, не бих гледала нито единия, нито другия 
уби ме с това от гъркинята
Да, взаимствано е от Кузей, но Джан си пери пръстите , за да не е едно към едно, но, той героя му по принцип такива движения прави, че падам, все едно ще хвръкне всеки момент, така пери и ръцете постоянно 
Дано!
Освен дето продължават да обсъждат коя ще е партньорката му - Джансу или Елчин или някоя нова изненада 

разбрах те
Ами ... само времето ще покаже има ли , няма ли светлинка в тунела , само да не се мота много, доста време мина без да прави нищо, а никой няма да го чака специално
е, ако изберат наистина Бурджу, няма да има по-доволна от мен, много я харесвам тази фурия, и красива и талантлива
И все пак не вярвам, аз залагам на Джансу, моето кълбо пък така ми говори

Той и Брад Пит уж щеше да се появи във ВВ май беше ? 

, ти би ли гледала новото дизи на Киво?

го харесва, да не вземе да ни

май така се получи , да видим кое кълбе е по- читаво

имаш, имаш неизвинени
За злодеите съм съгласна, ама шаблони
Аз поне не видях такива в ДК, историята си беше много интересна и не ми напомняше на никоя друга. Е, след смяната на Едже някои неща не ми хареса как ги поднесоха сценаристите, но пак ми беше интересен. Шаблона го видях после , в друго дизи 

Радвам се , че Къванч пак е на първото място.

Вале
Снеже
Себи 

Радвам се , че Къванч пак е на първото място.

/ и в още един/него не съм го гледала/Песента на живота

здравейте 
Фенче
да не мислите ,че като пека патладжани не ви чета 

трябва да оправя патладжание и спокойно изгледам СП.
ти като си ми постнала този Киво по къси гащи да не би да си мислиш ,че само краката му гледам
има и други забележителни хубисти;
не зная накой свят съм с този филм
ами помислих, че имаш предвид ДК, защото не помня кой го догледа и кой не , имаше и такива, а говорехме конкретно за новото дизи на Киво 
благодаря! 

Дай боже, скоро да ни се случи 
Берги я отпиши - казаха с Халит, че този сезон ще почиват. Вече и на мен ми е все едно коя ще е, само да е добра 
печи, печи , знаем, че надничаш , нали за това те поздрастих 

, благодаря за отговора. 
, на теб също. 
, и на тебе благодаря. 

, чакам коментара относно СП.
ааа объркахме Бурджуто
И много ми е красива, отива и и с руса и с черна и с кестенява коса.
А с този актьор какъв тандем бяха ... страхотни! И този сериал трябва да го доглеждам, но видях, че го превеждат на бг. и ще почакам 

, е няма да е Берг, много ясно 

, новия сериал.... дано да дойде навреме и да има успех

, ти 2 дена патладжани и СП

Препоръчани теми