, е няма да е Берг, много ясно 

, новия сериал.... дано да дойде навреме и да има успех

, ти 2 дена патладжани и СП

супер е !

, е няма да е Берг, много ясно 

, новия сериал.... дано да дойде навреме и да има успех

, ти 2 дена патладжани и СП

супер е ! 

благодаря! 

не само ти 

от доставчика зависи
така да !

ще видим какво ще приказваш като започне, рано е
Докато започнат снимките, може и такъв да стане, какъвто го искаш, на него бързо му расте косата 

ммм ... помня
Ако е така, ще е супер Махир 

извинявай, веднага превеждам за теб
Това са няколко мнения
За руския няма нищо чудно, че не го разбираш. И моите деца нищо не отбират от него. Аз освен, че съм го учила и сме живели няколко години там, майка ми е завършила руска филология, за това го знам. Но, и аз го бях позабравила, благодарение на Киво си го опресних, още един плюс за него 
Мдаа ... Бану прави кифленски номера, защото разбра, че Джесур започна да се влюбва в Сюхан. И мен много ме изкефи сцената, когато разбра, че не са в една стая двамата
Обаче гадната Джахиде пусна вече в главата и мухата, че Джес е дошъл с цел в Корлудаа. Утре ще разбереш много работи - и за Хюлия, тя е убила доктора, много е откачена.

, ама само да не е като Мозафер.Пак е красив,но толква отслабнал, че чак красивите му сини очи сивееха.

Голяма сладурка е Бурджу, благодаря!
много благодаря за коментара ти за филма, личи колко много ти е харесал, много емоционален. Ами не напразно беше номиниран на времето да се бори за Оскар, но не би ... за това пък получи много други награди. А след тази роля Киво го признаха най-сетне и най-големите скептици и критикари

Препоръчани теми