Бързи въпроси и отговори по темата КЪРМЕНЕ - тема 15

• 34 623
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Хремата ми е доста отшумяла. Ползвам едни какпи от етерични масла и като цяло не усещам там дискомфорт. Пробмемът ми е температурата в случая. Как се приема сребърната вода като имуностимолант?

# 631
Хремата ми е доста отшумяла. Ползвам едни какпи от етерични масла и като цяло не усещам там дискомфорт. Пробмемът ми е температурата в случая. Как се приема сребърната вода като имуностимолант?

Сима, сподели какви етерични капки ползваш?

# 632
Сима,има хора,които привидно външно не вдигат Т,това че я държиш ниска,а се чувстваш като парцал ме навява на мисълта,че може да си от тях. Бих те посъветвала за високи дози вит С-примерно 500-1000мг дневно,според мен пробвай все пак с парацетамол веднъж....ако пък се чувстваш по-добре,защо трябва да чакаш Т да ти стане висока...

# 633
Благодаря ти за съвета! От както усетих, че се разболявам пия по 1000мг вит С сутрин. Тогава започнах и с въпросните капки, хомеопатичните за имунитета и клеева тинктура. Изключително озадачена съм, защо вчера се чувствах здрава, а днес по-зле и от първият ден.
В действителност не вдигам висока температура. Максимума ми е 37.4. Но на 37.1 съм парцал. Казваш, че не е проблем за кърменето Парацетамол, така ли? Аз много съм стриктна и се притеснявам да пия нещо различно от хомеопатия така...

Иначе за капките - на тях пише "Био масло за нос" и мисля, че са патент на аптеката, от която ги купих. Имат опция за онлайн поръчки, мисля че дори са безплатни. За първи път ги ползвам и да си призная бях скептична, но ако не друго, то поне облекчиха хремата ми! Ако те интересува повече, мога да ти пиша и на лично. Аз незная, дали е разрешено в правилата да прикача линкче на аптеката публично, за това не смея!

# 634
Парацетамол няма да навреди.

# 635
Хубаво си направила с вит С-то....явно си от хората,които не вдигат Т Simple Smile....пробвай с Парацетамол,ама си вземи Панадол обикновен на табл,недей с тея българските варианти и ако се почувстваш по-добре,можеш да го пиеш спокойно: )

# 636
За температурата не е никакъв проблем да се пие парацетамол и нурофен. Нурофена ако е по-висока, а парацетамол за по-ниска температура.
Относно етеричните масла имайте едно на ум, защото не съм съвсем безвредни при кърмене, може детето да направи алергия и според мен ного по-добре е виброцила, отколкото био-нещо си. За хремата може да пробвате кислородна вода като си направите тампони от салфетки и ги напоите и слагате в носа за 15-тина мин. Може да се сменят по някое време или пък вместо това да се капне по една капка кислородна вода в носа, действа много добре, лично го пробвах. Не отпушва носа като капките за нос, но убива причинителя и бързо минава.
Хомеопатията за мен са пари на вятъра. За имнунитета може да пиете биозин мама, както и екомер. Също така наблягайте на чесъна Grinning

# 637
Много ви благодаря, момичета, че се отзовахте на въпросите ми! Ще имам предвид за капките с етерични масла за следващия път, но държа да кажа и че беше след консултация с аптекар! Все едно, по-важно е, че не се отразиха на детето ми, но няма да повторя, щом има риск за него!
Хубав следобед пожелавам!

# 638
Вит ц в носа веднага пресича хремата.

# 639
Чесън и биозин мама за имунитет. Когато настинах, вдигнах висока температура. При мен винаги е така - рязко и високо Grinning Пих парацетамол, много витамин Ц и чесън по време на всяко хранене. Не бях за пред хора, но мина бързо.

# 640
По една супена лъжица, разтворена в малко вода 3 пъти на ден.

# 641
Здравейте мами, пробвах го малкия на гърда и захваща, но няма и 1 минута и пуска и пак давам докато накрая не се изнерви. Обаче от вчера вечер бяхме криви и се гушкахме и от тогава не можах да се цедя, чак сега успя, но  гърдите ми много омекнаха и едвам събрах 60 мл. Много гадно с това цедене и като иска да го гушкам не мога да стигна до помпата.  Може ли да ми спре кърмата или тая вечер, ако спинка да цедя постоянно

# 642
Цедете на 2 часа, когато имате време и пийте много течности. Няма да спре от раз, спокойно.

# 643
Дано, че като почне да намаля ме хваща депресията, че няма пък искам да го кърмя.

# 644
Това, че гърдите са меки, не значи, че няма кърма. Като се регулира кърмата, това чувство на напрежение спира, спокойно.
Цеди се, няма да спре кърмата. Пробвай го първо на гърда преди да даваш шишето, щом захваща е добре 😊

Общи условия

Активация на акаунт