Мартенски сме ний душички-смееме се,гукаме и лапаме ръчички!

• 10 843
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
  • In the jungle out there..
Здрасти мами и бебоци Hug
И ние сме си вкъщи заради лошото време и на двамата ама никък не ни харесва това положение #Cussing out Както го дават цялото лято да е такова... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ние вчера бяхме на консултация. Ники е качил 900г и 5см Hug Сложиха ни втората доза Инфанрикс и капки Полио и, както и миналия път нямаше никакъв проблем, слава богу Praynig И двата пъти в крачето ни я сложиха, не съм знаела дори, че има значение newsm78

Относно столчето за хранене, мама е запазила моето, което е точно такова, каквото го описва lily_b и мисля да използвам него като му дойде времето Grinning

# 106
Сложиха ни втората доза Инфанрикс и капки Полио и, както и миналия път нямаше никакъв проблем, слава богу Praynig

Би ли ми казала за тази ваксина Инфанрикс - това ли е тази с "умъртвените" вируси ДТК? Като се купи ампулата наведнъж ли се бие? И дали има странични ефекти по принцип. Питам толкова, защото първата ДТК много ни измъчи и търся някакъв друг вариант.

# 107

първата ДТК много ни измъчи и търся някакъв друг вариант
[/quote]
Деси, при нас също първата ваксина ДТК ни измъчи, нощта вдигнахме температура, но от втората доза нямаше никакви странични ефекти. Моят съвет е да си бият на детенцето и втората доза, разбира се ти си решаваш, но съм длъжна да споделя.

# 108
Много ти благодаря, Съниполи, все пак е успокоение някакво. Ще решаваме с мъжа ми какво да правим. Иска ми се все пак да проуча каква е другата алтернатива.  Hug

# 109
Здравейте и от нас!
Да ви кажа и тук времето е много скапано и доста вали. За съжаление и до търговския център не може да отиде човек, че този дето е близо до нас паркинка му е открит.
И мен ме е яд че мога да обиколя квартала, бутайки количката на бърз ход, хем беба на открито, хем аз да правя усилия да слабея. Ама нейсе.
Веси, виртуално съм с теб и давай да се подкрепяме взаимно в свалянето на килограмите. Аз имам още 10кг надолу да вървя.

# 110
Здравейте ние пък въпреки лошото време си направихме една разходка защото така или иначе бяхме на физиотерапия та след това с наилона ходихме да хапнеме и до няколко магазина. Щяхме и на исписване на едно бебче до ходиме но за съжаление майката не е добре вдига температура и май антибиотик ще и дават и няма да ги пуснат днес Tired
А столчето на нео нато страшно ми харесва направо е страхотно ,но аз няма да купувам защото количката ни е по особен модел и се ползва като количка до 6-тия месец а след това се трансформира на столче за хранене затова аз в момента съм в процес на избиране на нова  количка  Grinning .
Bezmerna  аз като те помня как изглеждаше 5 дена след раждането направо немога да си представя откъде ще ги смъкнеш тези 12 килограма ти си беше направо слаба  Grinning
А на мен ми остават още 3-4 килограма но все още сме само на кърма и не мисля за отслабване хапвам си доста и отлагам диетите за по нататъка.

# 111
Здравейте и от нас!
Bezmerna добре си ни дошла във Варна  bouquet. Ние с Katia N редовно се разхождаме, когато времето позволява, и ще ни е приятно да се присъединиш към нас. Пиши на ЛС кога идваш и тлф за връзка ако искаш:hug:
А за сядането аз знам ,от първот си дете, че не е желателно момчетата, а не момичетата да се слагат седнали до 6тия месец. Момичетата могат да се слагат още от 5тия, стига да могат и да искат, разбира се, ако не искат няма да ги тормозим, я Wink Аз като я гледам Катерина как се надига, сигурно до 6тия ще е съвсем стабилна вече Laughing
За столчетата, аз имам дървено от каката, с хубава мека седалка и ще си го ползвам.  Peace
Стискам палци времето най-сетне да се оправи, че втори ден вкъщи , вече ми се стегна душата Tired
ЗА килограмите какво да ви кажа, аз съм си пълна по принцип, но сегаааааа ooooh!ужас, затова съм отново на безвъглехидратен режим и вече започнах да въртя педалите на домашния велоергометър а от утре смятам и лежанката за коремни преси да мятам Peace

# 112
Веси, тъкмо се заитригувах да видя какво столче си избрала, ама то не се отваря картинката Sad.

Лили, на мен ми се отваря линка newsm78 Пробвай пак, ако искаш. Става дума за столчето на Чиполино Гранд Конфорт

# 113
Здравейте милички,
Добре дошла ~ Галя ~!
Аз нали съм вече работеща и имам все по-малко време  Cry да попрочитам форумчето ....
Видях, че сте повдигнали темата кой с какво маже белега от операцията, мен лично ме посъветваха да не третирам с нищо раната, защото въпросните мазила водят до изтъняване на кожата и до други структурни промени, които не се отразяват много благоприятно в тази част при евентуално повторно разтягане, т.е промени на килограми  Wink при следваща бременност и т.н. аз лично се бях засилила за Контратубекс, но човекът се занимава с пластична хирургия и ме спря овреме, още повече, че поне при мен е много ниско разположен и дори най-изрязаните ми бикини не го откриват по никакъв начин.
При мен болките в кръста са ужасни и се оправят само с масаж - ефектът е 1 седмица, но за съжаление напоследък нямам никакво време  Sad
За инвестициите, ние с мъжа ми сме си направили по една застраховка Живот с риск злополука за 11 години (ако е повече от 10 години ползвате данъчни облекчения), след 11 години ще инвестираме спестеното в образованието на детенце  Heart Eyes
Вече чакам да ми свърши работния ден и да си гушна Михаил Sad

# 114
  • София
Здравейте!
Ние на разходка сме всеки ден /все някой трябва да взима баткото/ и честичко ни вали  Mr. Green
За килограмите съм 1-2 отгоре, но ми стават само по-широките панталони от преди бременността, мисля че и ханша не ми се е свил още.
Столче за хранене имам от сина си, такова, което се закачва на барплота и ми е страшно удобно, него ще ползвам няма да купувам друго.
Белега от секциото не го мажа с нищо нито сега, нито първия път.
По отношение на финансите не сме се направили нищо специално за децата, мисля, че ако ние сме добре финансово и те ще бъдат, няма значение на чие име е инвестицията.
Безмерна, и Лия непрекъснато си лапа юмручетата, дори понякога толкова навътре в устенцата, че и се гади и е готова да повърне.
Поздрави! Grinning

# 115
Здравейте ,
и на нас днес ни сложиха пентаксима и засега резултата е - съъъъъъъъъъъън smile3524
Аз също подкрепям идеята на Лили за комбинираното столче , а засега (от доста отдавна) храня малката във кошчето за кола.Вчера бяхме на преглед при ортопед (Драганов) и той ми каза , че няма проблем да седи в това кошче  , както може и полуседнало положение на количката(използвам го също само при хранене).Но за сядане беше категоричен , че не трябва да бъде по-рано от 6-ти месец. Момичета вие какво мислите за прохождането без проходилка и всякакви помощни средства? newsm78
За инвестициите - аз си мисля засега да направя застраховка живот на мен и съпруга ми.Това ще е една финансова инжекция на детето ако (не дай си боже) се случи нещо с нас.
Имам един въпрос , който знам , че беше обсъждан , но нямаше нищо конкретно към момента:След като ми изтече болничния , трябва ли да подавам молба към работодателя или към НОИ , за да ми се изплащат майчинските???

# 116
Румче,искам само да поясня,защото май не си ме разбрала правилно.Разбира се ,че е нормално да се споделя опит и т.н. НО забележката ми беше по повод изхвърлянето за цифрите и парадирането!Направих го с добро чувство,другото което е!!!Естествено и аз съм съм  на мнение,че трябва да осигурим малките си съкровища!МОже би пак трябва да прочетеш какво съм написала и това,че мен лично не ме касае е защото съм решила този проблем,но и за мен е интересно кой как ще постъпи!

Явно всекли си разбира както на него си му изнася,за това и аз като Мила и дума няма да споделя в подобно разискване повече!

# 117
Здравейте,снощи Дани за първи път се обърна сам от гръб по корем,обратното отдавна го прави. Heart Eyes
Да ви се оплача,приеха малкия на ясла от септември месец,много съм нещастна smile3518  ,а мъжа ми е много щастлив,че сме успяли.А аз едвам се сдържам да не заплача  newsm45 ,мнооооооого ми е гадно.
На всичкото отгоре и тук времето се развали и сега яко вали навън,а малкия учудващо спи цял ден smile3524,дали е заради гадното време? newsm78

# 118
  • In the jungle out there..
Сложиха ни втората доза Инфанрикс и капки Полио и, както и миналия път нямаше никакъв проблем, слава богу Praynig

Би ли ми казала за тази ваксина Инфанрикс - това ли е тази с "умъртвените" вируси ДТК? Като се купи ампулата наведнъж ли се бие? И дали има странични ефекти по принцип. Питам толкова, защото първата ДТК много ни измъчи и търся някакъв друг вариант.

DessyM, при Инфанрикс е умъртвена само коклюшовата съставка на ваксината, която всъщност прави проблеми при някои деца. Другите две - дифтерит и тетанус са живи.  Аз съм много доволна, все едно не сме слагали ваксина Heart Eyes Нито раздразнителност, нито температура, нито подуване, нищо Peace Много добре я понесе детето и двата пъти.

# 119
и ние слагаме Инфанрикс  и при нас няма никъква реакция понася ги без проблем фъстъка доволна съм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт