времето е адски гнусно и вече ми писва да ви кажа честно и май пак ще настъпи промяна в плановете ни за море.Искахме първо да отидев до Евксиноград и после до Гърция,ама май ще обърнем нещата,егати лятото егати!!!
Вие обсъждате бая сериозни теми и без да ви прозвучи несериозно мен грам ама грам не ме вълнуват.Искам да кажа,че отдавна сме взели решение как да процедираме,ако някой иска нека ми пише на лични ще му кажа,просто мисля ,че тази показност е излишна (Ази,това е лично към теб,не ми се сърди,но тук пишат майки ,за които това са непослини неща и не мисля ,че е много уместно да говориш в цифри!Казвам това,защото имам подобно наблюдение,а не да те обидя.Мен специално не ме бърка,обаче има майчици,които биха се почувствали подтиснати от това,че не могат да подсигурят децата си на 100%,разбери ме правилно!

Иначе детска градина вече сме избрали(то още преди да се роди беше решено)-тази в лицея в Горна баня.Сега обмисляне да живеем извън България,та ще видим к'во-що!!!Все изниква нова идея и малко и ние не сме сигурни как е да го направим.Искам детето ми да има истинско детство и един от начините е да живеем извън големия град(в малко градче или да купим къща в някое по-развито село),а другия извън България .
Наде, аз също раждах при Гунев и се наканих да отида на контролен с месец по-късно от предвиденото ,но не беше фатално.А и аз вече писах ,че най-вече ме вълнуваше кога най-рано мога да забременея отново!
Иначе Тино е добре.От няколко дни минахме на 4 размер памперси,защото през нощта спи близо 12 часа и по-малките се напълват много сериозно и чаршафите също.
А не си спомням обсъждали ли сме столчетата за хранене?Вие какви сте си купили,защото аз не мога да си избера,а също и с проходилката така....

за среща
Издебнах Маги да заспи и си направих първата тренировна не помня от колко месеца
Чувствам се
, но не от жега естествено. Но пък и се чувствам много ентусиазирана, дано да си задържа този ентусиазъм още поне 2 месеца та да посмъкна малко кила