Ази, и аз като Веси и теб се замислям по повод инвестиция за бебока (вече е време да му направим фонд за да си плати университета, миличкия

).
Аз също се присъединявам към отбора МАРТ 2006 (ако нямате нищо против
защото се появи чак сега 3 месеца след раждането.Болките почнаха от гърба и то в следствие на продължителното кърмене.Колкото повече качват бебеки толкова по лошо става,на ден ми се събира средно по 5часа кърмене,отделно другото вдигане и мъкнене на двете пикли едновременно.Опитах какви ли не пози но вече и кърменето в легнало полужение ме затруднява,въпреки че си подпирам възглавница зад гърба.Много е неприятно,като седна някъде немога да стана после

А комплекса от масаж и гимнастика ни го показа педито на последната консултация. Пък и аз имам видеокасета за грижа за бебето и там е показано и това.
Аз не си спомням да усещах някаква разлика, докато я пиех първите месеци на бременността ми. Но може би точно това е ефекта - не усещах разлика в апетита ми от нормалното ми състояние.
даже още не съм ходила на контролен при него и ме подсети, когато ти причетох постинга 

Влади-мира да ти кажа честно опитвам се да съм упорита, 3 дни категорично отказвах да и дам от шише, ама нервите ми вече не издържат, толкова съм уморена, пусти колики още не минават, от 2 месеца и половина спя по 3-4 часа на нощ и то на пресекулки, че тва вече е черешката на тортата и май няма да имам сили и с него да се преборя.
Давам цица да папка , дърпа се !!!Дундуркам , разнасям , мисля си , че щом не е гладна , значи вече много й се спи.Но тя пак не се успокоява!Накрая сред ред сълзи и сополи успявам да й капна няколко капки кърма и тя засуква НАЙ-СЕТНЕ и се нацока здравата и сега изморена и с пълно стомахче спинка