Мартенски сме ний душички-смееме се,гукаме и лапаме ръчички!

• 10 823
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
Sunnypolly, аз бях с пълна упойка, а не със спинална, но знам, че от спиналната е възможно дълго време да имаш странични ефекти като главоболие, болки в кръста и т.н. Защо не се консултираш с лекар?

А този крем Витасин (или ВитасКин) - козметичен ли е или лечебен? Аз също не виждам никакъв ефект от Контрактубекса, затова питам за други средства...

Приятни разходки днес - слънцето най-накрая се смили Simple Smile

# 61
Interesno e, che ne sam imala glavobolie vaobshte i vsichko mina mnogo barzo, i dori ne bqh obrashtala vnimanie, no zabelqzvam che kogato sam dalgo privedena me boli krast. Kakto i da e.
Vitasin e krem, koito izpolzvah kogato mi izgorq rakata-dlantta, vsledstvie na el.iskra. Tova se sluchi predi Nova godina i ne iskam da se seshtam kakav koshmar beshe. MNogo po-strashno (bqh v sedmi mesets bremenna) i po-bolezneno ot vsichko, koeto sam prejivqvala. Za shtastie nqmashe nikakvi posledstviai bebo e savsem dobre, no vse oshte kogato izkubvam shtepsel ot kontakt se strahuvam. Izgarqniata bqha ot 2-ra stepen, mnogo bolka... i bezsanni noshti. Tozi krem mi go preporachaha za belezite. Smqtam, che si struva...

# 62
Аз ходих на лекар след операцията и той каза да се мажа с крем, съдържащ хепарин и че действа много бавно и е нужно постоянство.

Sunnypolly, на мен М ми дойде също само веднъж - нормално било дори и да не ми дойде пак докато кърмя. Кръстът ме наболява, но аз си мисля, че е от бебата, която обича да седи в кенгуруто и да се разхождам насам-натам с нея. Ако мислиш, че е от упойката, добре е да питаш АГ-то Wink

Приятни разходки и от мен! Ние излизаме след малко  Hug

# 63
Пак се разминахме с разходката. Добре, че видях навреме облаците, че не ми се мисли как щях да се размотавам нагоре-надолу по стълбите с количката...  Close

# 64
Пак се разминахме с разходката. Добре, че видях навреме облаците, че не ми се мисли как щях да се размотавам нагоре-надолу по стълбите с количката...  Close

Close Да бе! Излязохме само на терасата, да не е капо  Whistling

# 65
Dobre, che napazaruvahme i se varnahme veche, che i zavalq na vsichkoto otgore... malko se raztapchihme s kenguruto i tova shte ni e za dnes... zatova utre o vreme...

# 66
Аз също раждах секцио със спинална упойка.Да чукна на дърво глава не ме е боляла ,кръст - понякога , но и аз го отдавам на вдигането и носенето на бебка.Белега го мазах 20 дена след операцията с  Контратубекс и след това 20дена  с Малтофер( мисля ,че така му беше името).Не ме боли ,само като го докосвам усещам съвсем леко нещо като сърбеш.Още на 30 ден след като родих на контролния преглед докторката ми каза ,че мога без притеснение да се върна към нормалния си начин на живот- в смисъл:гимнасика,секс!!!,а бе всичко.Аз неправя никакви упражнения , щото с това кърмене  свалих без проблеми кг-те и сега съм си на тези преди да забременея!!!И си имам страхотен апетит , пак заради кърменето , та си хапвам доста( направо да ми завиди човек Grinning).

# 67
Съни защо не ползваш кредора а пишеш на маймуница-като ти е по дълъг поста е бая зор да го изчета Embarassed

# 68
Деси, аз малко късно, но да се включа за количката - моят пич вече много се бунтува ако е в изцяло легнало положение и му я слагам в полулегнало понякога (доста често), за да може да вижда. иначе и той се набира и даже без да го повдигам аз - като си лежи върху мен и като реши че иска да става, сам почва да отлепя и да става на буквата С Laughing

Веси, за рева - и Кико имаше 1-2 такива седмици, точно преди да стане на 3 месеца. изведнъж както си беше добро и вечно ухилено бебе (педито ни питаше дали сме го чували да реве някога) стана много кисел. но наистина е период - вече му мина. не се притеснявай, и при вас ще отмине, а дотогава  ще трябва да се правите на маймуни за да не плаче - поне при нас така беше Laughing
иначе за сокчетата - аз не му давам и мисля да захранвам направо с нещо  след 6тия месец(още не съм му мислила), а соковете ще ги оставя за доста по-късно.

цунки от нас Hug

# 69
здравейте,

изминалите 3 дни бяха кошмарни за мен и Али. кърмаческа стачка ли, що ли? побърка ме, хем е адски гладна, хем реве като я сложа на гърда, ама рев ви казвам до захлас. единственият начин беше да я храня, докато спи, та подсъзнателно да суче Sadв резултат бучки и намаляла кърма Sadднес кандисах и и дадох от шише и ако не се оправят нещата така ще я караме занапред - цедене и шишета, яко хамалогия.

борива, белега не го мажа с нищо, моя доктор каза че ефект надали ще има, та засега това не ми е на дневен ред.

веси, мила съчувствам ти за постоянния рев, доскоро и ние бяхме така, сега обаче пък нова мода имаме-кърмаческа стачка, ужас някакъв.

румче, и аз така мисля след 6 месец, живот и здраве де, ако ми издържат нервите с цеденето, ама ще направя всичко на което съм способна да я задържа на кърма.

# 70
дейзи, може и да греша, обаче си мислех, че кърмаческата стачка е тотално отказване на гръдата... на мен ми се случи същото с Кико при първата му криза на растежа - хем беше гладен, хем не искаше да засуче и като най-после засуче (след 15 хиляди опити) цокваше 1-2минтути и се дърпаше с адски рев от мен. не знам дали при вас е същото, или си е истинска кърмаческа стачка, но при мен помогна следното: за да засуче - като зареве като го сложа и го успокоявах първо и после пак му предлагах и на 100тния път успявах да му набутам зърното в устата. тъй като ядеше супер малко, му предлагах през 30 мин, което като се съчетае с цялата процедура по захапването на зърното, означаваше нон стоп кърмене. освен това го кърмех като е сънен - спрях да му сменям памперса преди ядене, само за ад го хвана още заспал. освеен това се разнасяхме напред назад по време на кърмене и седяхме в тъмничка и тиха стая. не знам дали може нещо да ти е от полза, обаче искрено се надявам да се оправите скоро, защото знам какво мъчение е. ако искаш пусни една тема в кърмаческия форум, те ще посъветват - на мен много ми помогнаха. и ако искаш пробвай да даваш кърмата с лъжичка, за да не и хареса лесното на шишето. успех, дано премине бързо Hug

# 71
Daizy и при мен беше така поне около 2 седмици, рев на гърдата яко, цедях се и и давах от шише и в резултат на което кърматата ми намаля много и дохранвах с АМ.

Утре ще ходим да ни бият 2рия прием на Пентаксима - дано не плаче много!. Иначе вече пие сокчета всякакви и много и харесват!

Хаиде да организираме среща с бебоците в Южния парк или в Борисовата градина тези дни като се оправи времето, какво ще кажете?

# 72
мерси румче Hugнаистина може да те разбере само някой, който е минал през това Sadметодите, които описваш ги пробвах , но вече 3 ден не става нищо, освен номера със яденето заспала, но Али е супер активна денем и почти не спи. А кърмата определено ми намаля, да давам с лъжичка не ми се иска, щото като пробвах преди да и давам едни лекарства всичко оставаше по лигавника, а мляко не ми се разхищава, при положение че едвам го изцедих. абе стискай палци, дано устискам, ако запазя нощното кърмене, може и да не се отбие, уф незнам вече.

зори, имаш предвид че като си цедяла ли е намаляла кърмата, в смисъл че с помпата не се стимулира достатъчно? а сега как е положението?

# 73
  • София
Целувки и от нас, милички,
Днес навършваме 3 месеца с резултат 65 см. 7500 гр.
По повод мини Рожденния ден я заведох в Сандански и тя беше очарована и от пътуването и от прекарването /аз очаквах да ми реве в колата- да, ама не- пътувахме само двете  Joy/ а тук времето е отвратително и даже съжалих, че не останахме, но количката ми беше в Сф., но в сряда или четвъртък пак я командировам натам с баща и, а аз с една приятелка ще замина в петък.
Да ви  питам вие мислили ли сте за някакъв вид инвестиция за бебоците  newsm78 аз днес си говорих с една приятелка по темата и се консултирах с един приятел, който е топ-банкер в Джей Пи Морган в Лондон и той ме посъветва да вложа в инвестиционни фондове, вместо в обикновени депозити, с които детето да си купи един сладолед след години/както се изрази той/ И така днес и направих един депозит на мое име, защото се оказа, че на нейно име ми трябва решение от районен съдия, за да оперирам с капитала  #2gunfire, а парите на са малко, а и ще се увеличават, та утре отивам в Райфайзен банк, за да говоря и ще ви информирам после, ако ви интересува тази информация, разбира се  Hug
Прасенце, купих най-накрая гелчето /те бяха два вида- аз взех с лайка/ и сега се чудех как се оперираше с него- само измивам ли? newsm78

# 74
Ази, и аз съм се замислила по този повод, така, че пиши какво е станало в банката. А ти защо избра точно Райфайзен?

Общи условия

Активация на акаунт