А този крем Витасин (или ВитасКин) - козметичен ли е или лечебен? Аз също не виждам никакъв ефект от Контрактубекса, затова питам за други средства...
Приятни разходки днес - слънцето най-накрая се смили

Да бе! Излязохме само на терасата, да не е капо
).
в резултат бучки и намаляла кърма
днес кандисах и и дадох от шише и ако не се оправят нещата така ще я караме занапред - цедене и шишета, яко хамалогия.
наистина може да те разбере само някой, който е минал през това
методите, които описваш ги пробвах , но вече 3 ден не става нищо, освен номера със яденето заспала, но Али е супер активна денем и почти не спи. А кърмата определено ми намаля, да давам с лъжичка не ми се иска, щото като пробвах преди да и давам едни лекарства всичко оставаше по лигавника, а мляко не ми се разхищава, при положение че едвам го изцедих. абе стискай палци, дано устискам, ако запазя нощното кърмене, може и да не се отбие, уф незнам вече.
/ а тук времето е отвратително и даже съжалих, че не останахме, но количката ми беше в Сф., но в сряда или четвъртък пак я командировам натам с баща и, а аз с една приятелка ще замина в петък.
аз днес си говорих с една приятелка по темата и се консултирах с един приятел, който е топ-банкер в Джей Пи Морган в Лондон и той ме посъветва да вложа в инвестиционни фондове, вместо в обикновени депозити, с които детето да си купи един сладолед след години/както се изрази той/ И така днес и направих един депозит на мое име, защото се оказа, че на нейно име ми трябва решение от районен съдия, за да оперирам с капитала
, а парите на са малко, а и ще се увеличават, та утре отивам в Райфайзен банк, за да говоря и ще ви информирам после, ако ви интересува тази информация, разбира се