По-добре питай педито
Макар че една приятелка скоро сподели, че нейното педи и казало под секрет, че здравното министерство е приело нещо си там, според което ЗК ще поема две убити и три живи ваксинации за Полиомиелит. Та мисълта ми е, че щом може да се комбинират за Полиото, би трябвало да може и ДТК-то
. Ние бяхме с направление и не сме плащали нищо. Той е против проходилки, кошари, бънджи-гащи и др. средства, ограничаващи движенията на детето. Според него те са измислени за родителите, а не за децата.
. Ние бяхме с направление и не сме плащали нищо. Той е против проходилки, кошари, бънджи-гащи и др. средства, ограничаващи движенията на детето. Според него те са измислени за родителите, а не за децата.

): Бобо-плешивеца

Аз съм много доволна от тази марка и почти всичките дрешки на бебеки са тяхни.
днес май е последния дъждовен ден поне така казаха по нова тв така ,че срещата може ако искате през седмицата да е в петък например или другия варян в събота или неделя. Казвайте на кой кога му е удобно.
а ходиме при него редовно от 5 години. На мен това което не ми харесва е че пуши в кабинета и ,че говори страшно тихо направо се напрягам за да го чуя. 
Обича да спортува особенно много след сън.
Препоръчани теми